• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

DOris - no można tak poiwedzieć, że jeszcze poszukuje:-D, moj mąż to juz nie ma siły.....ale znajac zycie jak nic nie znajde to pojde w tej:tak:

Ampar- jak coś to zparaszam.ALe jak reszte dziewczyn uprzedzam ja nie jestem jakaś profesjonalistka, raczej samouczkiem:):tak:

KasiaJ- bylismy w Castelford , a sukienke jak nie zapomne i zdaze to jutro pokaze.Kurcze ciuchów pełno, ale nie na figurki typu OSA a nie moja:/:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczynki. Wstawać, wstawać ;-);-).
Mnie coś Mati gorączkuję. I z czego :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled: Zobaczymy jak się sytuacja potoczy. Jak zwalczy to się nie dowiem, jak nie zwalczy.... :-(:-(:-(:-(
Aniteczka wstałam, kochana wstałam bez problemu. Tylko dziecka ni mogłam dobudzić :-D:-D. A carboot niby nie udany, a każda coś kupiła.
KasiaJ i 4muchy nie spotkałyście nas bo byłyśmy skoro świt :-D:-D:-D
Ampar witaj po "wakacjach" :-). A to ty byłaś sama beż męża? Znowu się zacznie :) plecy mnie bolą, to mnie boli:-D Się dziwić po takiej nieobecności.:-D Jaki serial oglądasz?

U nas tez pobudka skoro swit. Maciejka szaleje, a Kubus z goraczka w lozeczku lezy. Chyba ta goraczka po szczepieniu, bo nic innego mi nie przychodzi go glowy :confused: Ale z drugiej strony on nigdy nie mial takich akcji po szczepieniach :baffled: Bidulek w kazdym razie bardzo przezywa, ze do szkoly nie pojdzie i na tenis, no chyba, ze cos sie zmieni do poludnia.

I gdzie to sloneczko?

KasiaJ no właśnie mnie też nic nie przychodzi do głowy. A kiedy on miał szczepienie? Bo to chyba już za daleko na reakcję poszczepienną.
A Mati dziś gdybym jej nie przetrzymała to już o 6 pobudkę zrobiła. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to 5 rano sprzed zmiany czasu:confused::confused::baffled::baffled:
Na prognozie pogody z Bradford24 dziś pochmurno i zimno :-(:-(:-(. Osobiście wolałabym prognozę Katin ale chyba się nie sprawdzi dziś:baffled:.

Witam y raniutka!
Ja dyisiaj ledwie maego dobudzlam do przedszkola! Tak mu sie smacznie teraz spi jak juz go tak akszel nie meczy w nocy:)
Własnie maz wrocil z przedszkola i mowi ze było tylk 6 dzieci:/.Chyba znowu jakis wirus zaczyna panowac:/.
Ja śmigam do jednej z kolezanek z forum upiekszyć jej dłonie.MAm nadzieje, ze sprostam :).
A reszta WSTAWAC SPIOCHY!!!:-)

Witam wszystkie rannye ptaszki!!!
Roksana i Kasia j witam w gronie,u mnie tak od tygodnia w domu :-(kazdemu cos dolega:wściekła/y:dzis juz niby wszystko dobrze,ale mały ma jakos wysypke:wściekła/y:najpierw na nogach ,teraz i na rekach,zobaczymy czy dzis dostane sie do lek.stego co wiem to przychodnie sa oblegane:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry