• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej laseczki ja już po odwiedzinach Bożenki :tak:paznokietki zrobione:tak:;-).Mały zachwycony że mógł nam się trochę popsocic :tak::-D.Cały on,ale chyba nie było aż tak zle:happy2:.Teraz czas się zbierac na spacerek chociaż chęci brak:baffled:.A ja muszę po woli zacząc się pakowac ,ale nie wiem co mam zabrac do PL:no:.Więc chyba przełoże pakowanie na jutro:baffled:.Aniteczka widziałam na NK że mały miał fajny torcik urodzinowy :tak:.Kupiłaś czy sama upiekłaś?Ile taki smakołyk kosztuje?

No, ja juz tez w domciu;-)
Kasia- malutki wogole nie psocił;-)co Ty go tutaj oczerniasz:-D:-D
Aniteczka- wreszcie sie posłuchałaś
A co do tej goraczki tod zownila niedanwo do mnie znajoma i u jej dzieciaczków w szkole tez pełno dzieci chorych.U mojego małego dzisiaj jak maz GO odbierał naliczył w sumie 7 dzieci a powinno być 17.
Pewnie matule kuruja bable bo w piatek maja wyjazd z przedszkola na cąły dzien na farme:-D:-DMarcel na sama myśl juz wyzdrowiał.
Ja zabieram sie za nauke na egz<wczesnie, nie?!>, ale idzie mi to jak widać lepiej na forum:):-D:tak:Płacz bedzie o 19.00
Własnie Aniteczka gdzie kupiłas ten torcik?Bo my chyba 4 latka Małego spedzimy w UK:/

Hej
Co za pogoda- wpadlam z deszczu pod rynne bo w polsce taka sama byla:wściekła/y:
Bozenam- a jakie robisz bo ja akryli nie toleruje- od razu mi odchodza od plytki:-(
Kasiaj- w Polsce wypoczelam bo rano oddawalam malego do tesciow potem spal i po poludniu wracala moja mama go zabawiac:tak:, zaliczylam 3 imprezki i mnostwo przyjemnosci dla ciala i ducha:tak:
Doris78, Sylwiam- wy normalnie chyba nie chcecie zebym poszla do fryzjera:-D:-D:-D:-p Dawajcie te namiary:cool2:
Roksanna1- uwielbiam teraz albo nigdy i 39ipol a maz mi posciagal te zalegle:tak:
Kasia8118- jak tam pazurki? Jutro jestem o 11.30;-)

jade jutro na kulki do kasi moze jeszcze ktos chetny??????????????????????????

A ja dzisiaj wstalam o 9 bo nie zmienilam godziny na telefonie i niby nastawilam na 8 , no ale.............. i pedem do przedszkola z tostem w wozku:tak:

Witam dziewczyny:-)
och, jak dobrze wstać po nocnej zmianie jak w domciu posprzątane i obiadek pachnie:-)
no ale jutro już tak dobrze nie będzie, mąż idzie do pracy:baffled:

roksana fotelik jest taki jak dla noworodków:tak:
kasia.jmy też w niedziele byliśmy w Lister Parku. Faktycznie, ludzi było mnóstwo.:szok:
no to widze dziewczyny, że byłyśy w parku w jednym czasie bo ja tam byłam tak od 13:30 do około 16:00:-p
mój mały też nie ciekawie pokasłuje, mam nadzieję, że to przejdzie:-(

Ostatnia edycja:
Witam po długim dla mnie weekendzie:-)
Ampar3 witam z powrotem ,mam nadzieję ze wypoczeta i piękna po uropie w Polsce;-).A na która jedziesz na te kulki i czy mogę prosić o jakies namiary
Kasia 8118 czekamy na foty :-),Wózek rewelacja oby służyl jak najdluzej
Marta84 widze ze ty masz taką sama faze jak ja.Internet i poszukiwania dodatkow.wiedz ze to dopiero poczatek ,ja juz sie tak wdrązyłam ze mąz ma mnie dość:-pU mnie teraz na tapecie Amelki pokoik.ps.szatka do chrztu prześliczna;-)teraz jeszcze tylko sukienusia.
Mam pytanko ile tak średnio kosztuje czynsz w akccencie:confused:
Bo moja znajoma sie stara i pani podała jej jakies kosmiczne ceny:dry:

MarzenaM to ja myślę że Tynia nie będzie zainteresowana bo przecież ma dziecko większe od mojego :). Ale na pewno znajdziesz chętnego, za taką cenę
Ampar mnie się nie chce jutro na kulki, na play grupę idę w końcu. Ja już się w żadne nowe seriale nie wciągam, bo i tak już za dużo ich oglądam. No właśnie tak a propos spadam na serial. :-)
Tynia i wiki idziesz jutro ze mną na play grupę, RANO na 9:confused::confused::baffled:
KasiaJ a Ty jakie sobie zrobiłas długie, czy krótkie?
Sylwia i Doris a Wy gdzie dziś uciekłyście?

reklama
Hej my już po spacerku:tak:.Pogoda może nie zachęca jak się siedzi w domu,ale w sumie w miarę ciepło:tak:.Coś tu dzisiaj cichutko:baffled: a gdzie są nasze siostrzyczki Sylwia i Doris:baffled:?Ampar3 po wiem Ci szczerze że średnio chce mi się jutro isc na kulki a w sumie mam coś jeszcze do kupienia w Shipley może spotkamy się na rynku o 13.30:sorry2:???Może dołączy ktoś jeszcze??Koło Asdy jest taka mała kawiarnia może skoczymy na kawe?Roksanna pazurki są średniej długosci:tak:;-).Dziewczyny nie będę wstawiac zdjęc bo nie ma to sensu są takie same jak Anitki tylko że ona ma dłusze z tego co widziałam na zdjęciu:tak:;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry