• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-JA dzisiaj mam dzien sprzatania:-)och ja ja tego nie lubie:no:
BOZENA M-no to polamania jezyka:tak::tak:
MARZENA M-no to pewnie sie gdzies minelysmy:-D:-D

A my dzisiaj z Kuba zrobilismy kapelusz swiateczny do szkoly:-):-)a oto on

910938.jpg
A oto Dawidek jak pozowal w kapeluszu:-D:-D:-D
910939.jpg

reklama
Ciotka kapelusz super. Chyba sobie zamówię u Ciebie taki i wybiorę się w nim w Święta do kościoła:-D:-D:-D. Co Ty na to?
Powiem Ci jeszcze, że ten Twój Dawid to poważnie wygląda jak na 18 miesięcy.

A ja też gadam jak potłuczona, że na play grupę się wybiorę. Mati przecież chora :wściekła/y::wściekła/y::-(. No chyba że do jutra coś jej przejdzie, ale wątpię.

Doris78 kapelusz pierwsza klasa;-).justysiak to zależy o ilu sypialnianym mieszkaniu mówimy :baffled:?Jeżeli dwie sypialnie w Bradford to myślę że miesięcznie około 300 funtów.

Hej Kobitki u nas duzo sie dzieje ;-)Dzis podpisalismy umowe na nowy domek i zaczynamy remoncik i przeprowadzamy sie :tak:
Niestety dzieci znowu mam chore :-(
A wy niezle szalejecie z pisaniem kurcze chyba nie uda mi sie tego nadrobic:szok:

czesc dziwczyny ja sie dopiero teraz witam bylam dzis na kulkach wki wyszalal sie jak nigdy a teraz jeszcze spi pewnie niedlugo wstanie i bedzie szalala juz prawie prekonalam meza na kupienie mi maszyny ;-);-)roksanna1 jestem chetna na play gupe tylko jam tam Matyldzia??????????????do jutra bedzie dobrze :-(

Hej
Moje chlopaki poszli grac w pilke wiec mam chwilke dla siebie z ciderkiem w rece:-p:-p:-p
Doris78- robota pierwsza klasa- pelen profesjonalizm;-) Da rade sie z wami jakos umowic na swiecenie? my chcemy isc tak okolo 13?
Kasia8118- mi super pasuje shipley o 13.30 bo do bradford to mi jednak duzo dalej a tez chetnie sobie tam pokupuje:tak:
jstysiak- do shipley tez ci chyba niedaleko, co?;-)
oleska- gratki:cool2: Chwal sie detalami;-)
roksanna1- a ty jaki serialik wciagasz?

Bożena na pewno zdasz:-) spoko:tak:

dziewczyny tyle piszecie, że jak się na bieżąco nie siedzi to jest co na raz czytać:tak:
no ja spadam do pracy:-(jutro ciężki dzień, bo sama muszę zaprowadzić Damiana i sama go przyprowadzić, tak że ilość snu ograniczona:-(

reklama
Siedze jak na szpilkach,Koło 16,maz pojechał z Hubercikiem do szpitala.Dzwoniłi mowił , ze robia mu wszystkie badania:-(Po południu bardzo mu sie pogorszyło,wcale nie chodził i spuchły mu bardzo kolana.Kurcze ciekawe co moze mu byc,bardzo sie martwie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry