reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

OLESKA-gratulacje :-)no i tez jestem ciekawa na jakim bd:tak:
JSTYSIAK-ja tez place niecale 300f,ale wiem ze sa domy ktore kosztuja 150f tygodniowo:szok::szok:ale wydaje mi sie ze to jest nowe budownictwo i moze sa wyposazone juz:sorry2::dry:
ROKSANA-oj on takie miny powazne czasem robi:-Dwzial sobie do serca ze ma ladnie pozowac do zdjecia:-D:-D
TYNIA I WIKI-no to fajnie ze sobie kupisz maszyne:-)ja dzisiaj przymierzalam wlasnie spodnie i oczewiscie byly duzo zadlugie i o tobie sobie pomyslam ,ale tak i tak ich nie wzielam bo zle lezaly:wściekła/y::wściekła/y:
KATIN-oj to faktycznie cos Huberta niezle uczulilo:-) Ty pisalas ze on na brzoze jest uczulony,nie??moze to wlasnie,wiesz moj Kuba tez teraz ma caly czas cieknacy alergiczny katar:wściekła/y::wściekła/y:ale to wiosna wlasnie jest:-(
BOZENA M-i jak tam ci poszlo na egzaminie??
KASIA8118-ale fajnie masz,zaraz lecisz:tak:

reklama
To jest na BD4 i w koncu bedziemy mieli ogrodek :-) Najgorsze jest to ze musze placic za 2 mieszkania przez miesiac:-(
Ja juz zaczynam se pakowac bo mam tony rzeczy :-D

Witam!
Ja juz po egzaminie, ale szczerze to nie wiem jak poszo.Maialm na 19.00 a wizieli mnei z nienacka pol godz przed czasem i do towarzystwa na romowe dlai mi Pakistanczyka z mojeje grupy, który tak niewyraznie mówi, że one same maily problem zeby go zrozumieć?!:szok:Wyniki bd za ok 4-5 tyg wiec sie okaze......

Oleska- gratuluje domu:), a z jakiej Agencji? i jak długo zcekaliscie.A na jakiej dzielnicy BD4?.ja teraz mieszkam na Bierley.Tez chyba zaczniemy sie strac o socjalne ale tez chchielibysmy na Bd4,bo mały juz sie zaaklimatyzowla w przedszkolu.A pozatym spoko dzilnica:)

Dziewczyny, kiedys któras z WAS pisala mi ze na BD4 jest kulkoland.Moj maz formatowal kompa i nie mam zapisane gdzie to było, a jutro moze wzielabym malego tam?!:tak:Może ktoras jest chetna.Ale dopiero ok poludnia.Bo mały w przedszkolu do 11.15:-)
A jutro znowu z raniutka smigam po agencjach

Ampar3 ano mam niedaleko;-)
Oleksa Wielkie gratulacje.Ja tez niedawno dostałam mieszkanko i juz jestesmy na pół metku:-pA co potrzebujecie jeśli można spytac,bo mam pare fajnych i niedrogich miejsc;-)moze jakies namiary ci sie przydadza.Nam jeszcze zostało tylko malowansko i podlogi:-p

reklama
doris78 i Kasia8118 pytalam bo za jednopokojowe na thorton road powiedziala ze z wszystkimi rachunkami 900Ł:szok:i jej nie dadza:no:bo za malo zarabia
Katin dopiero teraz doczytalam :-(trzymam kciuki zeby wszystko było ok.Wszystko będzie dobrze .Napisz jak bedziesz miała chwile co Wam powiedzieli

Do góry