• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Roksanna - ja Kube szczepilam teraz w piatek, wiec to moze byc reakcja na szczepionke, ale rownie dobrze moze byc jakies przeziebienie, bo tu sliczne sloneczko grzeje, a jednak jest zimno....

Katin - u nas tez jak sie zaczyna przeziebienie to kazdy po kolei musi swoje przejsc

reklama
dzien dobry ranne ptaszki:-)
ja juz w domciu...znowu autobusem musialam jechac do szkoly,bo jak zobaczylam ta pogode to mi sie odechcialo spacerkow:sorry2::sorry2::sorry2:
oj dziewczynki widze,ze Wam znowu dzieciaczki zaczynaja goraczkowac:no::no::no:
kasiaj.-moze rzeczywiscie od szczepienia:baffled:
roksana-u mnie zdrowo wiec nie od nas:sorry2::blink:
bozena-ktora to dzisiaj pod pilnik poszla?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sobie podpilowalam i od razu lepiej:-p:-)
katin-ciekawe:baffled:moze jakies uczulenie:confused:
a co do pogody to wczoraj juz mialam nadzieje ze tak zostanie:sorry2:
jak wasze pociechy maja ferie? bo moja z tego co mi wiadomo to teraz ostatni tydzien a pozniej laba az do 27kwietnia:baffled::baffled::baffled::baffled::happy2:

Własnie dzwoniłam do fryzjerki Justyny i okazało sie ze własnie jedzie do Polski ,a potrzebuje zrobic włosy,mozecie jeszcze kogos polecic;-)
Aniteczka ,Hubert jest alergikiem czesto miał jakie wysypiki,ale tym razem jest to prawie wszedzie ,nie ma tylko na twarzy i brzuchu,podoje mu syrop na alerg.przepisany tutaj:-( i nic, a do tego jest marudny i wieczorem ma podniesiona temp.:-(dzwonilismy do przychodni i dzis juz nas nie przyjma,pojedziemy wieczorem do szpitala.

roksana jak milo ze zauwazylas:-D:-D:-D
katin-pewnie!nie ma na co czekac jak jest goraczka przy tym:tak:ehhh w polsce by normalnie przyjeli w takiej sytuacji..podobnie miala bozena ostatnio:no:
roksana poslalam na priva:tak::-)

Aniteczka - u mnie tez sie zaczynaja w przyszly poniedzialek wakacje, ale tylko do 19 mamy, i przyjezdza na ten czas do nas babcia i dziadek Kubusia :-) wiec mysle, ze nie bedzie zle
A co to masz w opisie? przeprowadzacie sie? czy cos Ci obcielo?

Czesc dziewczyny:-):-)
A Kuba juz zaczyna ferie w piatek:-)i wraca do szkoly 20 kwietnia:tak:
Wiec moze sie spotkamy w nastepna srode :tak:dzieci maja ferie wiec tzreba korzystac:-)
A mojego Kube wczoraj strasznie bolala glowa,chyba od slonca:baffled:i juz poszedl spac o 18 :-(bidulek ,bez kolacji:shocked2:

KASIA8118-zrob zdjecia pazurkow i nam pokaz:tak:
KATIN-wiesz co jakis czas temu moj Kuba tez mil goraczke i wysypke na calym ciele,ale mial poprostu wszedzie,juz nawet myslalm ze to moze byc swinka bo mila do tego powiekszone migdaly,ale jak poszlam do lekarza to oczewiscie powiedzila ze to wirus:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry