• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

WItam!
My juz wrocilismy z zakupów, o ile mozna je tak nazwać.Jak zwykle zadowolony to tylko mały:-)z zabawek, ciuchów dla niego itp....Kupiłam jakas sukienke, ale znjaac zycie nie ząłoze jej bd szukała cos jeszcze.A kupilam ja dlatego,że w NEXCIE były wyprz i kosztowła tylko 15Ł.
Ładna moze jest ale ja sie dziwnie w niej widze:baffled:
Niom Marzena Masz racje, nie ma to jak miedzy ludźmi:tak:Ja od jutra znowu zaczynam poszukiwnaia.Moze cos na jakies 3 tyg do wyjaz jeszcze znajde.:confused:Twój mąż kupuje fotelik a ja kilka dni wczesniej wystawiłam swoj na forum do sprzedania do 36kg i pozniej robi sie z niego siedzisko tylko!
Kasia- od wczoraj jade na jakis witaminach, i dzisiaj bolało mnie tylko starsznie gardło, wiec w sumeie nic strasznego, dzisiaj skusiłam sie an loda mam nadzieje ze pomoze a nie bardziej zaszkodzi.A kiedy TY bys chchiała sie spotkać?!.Jutro?!Jak tak to ja jestem dostepna od ok 10.00.BO pozniej msuze sie troche pouczyc bo mam wieczoem egz. :baffled:ustny:baffled:

A figura foczki to taka wymyslona, tak sie kiedys nazwąlm , bo moja fiura to trudna do okreslenia:-D:-D:-DWszedzie pełno czegos:);-)

reklama
BożenaM mi pasuje jutro od samego rana do 13 bo pózniej mój mąż jest w pracy i może byc kiepsko jak same zostaniemy z Krystianem :baffled:.Wiesz jak to jest co chwile będzie chciał na ręce i takie tam:sorry2:.Daj znac czy Ci pasuje?

4muchy-jak wy jechaliscie to my wlasnie wracalismy:tak::tak:widzilam was:tak::tak:
BOZENA M-NO to dalej kreacjii poszykujesz??
KASIA J-oj tez bym sobie pzremwblowanie w kuchni w szafkach zrobila,ale mam tak malo mijesca ze szok,mam wszedzie powpychane ile sie da:-D:-D:-D

hej

Wreszcie wrocilam ale was na pewno nie nadrobie:-D:-D:-D Rano tzn o 11 tez bylismy na gieldzie i rzeczywiscie cieniutko i pelno konskich kup- dobrze ze malutki mial kaloszki:-D:-D
Potem pojechalismy o 12 na gielde do Otley i obiadek. jak milo byc we trojke:tak:
Kasiaj- dawaj jakies fotki tych swoich wypocin;-)
Bozenam- ja tez bede chetna na pazurki bo nie mialam czasu w polsce- jak zwykle :wściekła/y:
kasia8118- wozeczek rzeczywiscie niezla okazja:tak: i jak cos to we wtorek wpadam na twoje osiedlowe kulki:tak:

Ide nadrobic serial

Hej,jak wyglada u Was wieczor po zmianie czasu,u mnie dawno cisza i pobutka napewno bardzo wczesnie:-(
Bozena i tak zawsze koncza sie zakupy ,dzieci najbardziej zadowolone wracaja,

Hejka

No pogoda dzis byla wysmienita. Pojechalismy na obiadek do tej pierogarni i faktycznie calkiem niezle jedzonko. A potem bylismy na spacerku w Lister Parku. Alez dzis tam bylo luda :szok:

Kubus mi teraz troche goraczkuje, ale na pocieszenie od sasiada dostal stroj spidermana i teraz czekam kiedy mi powie, ze on w nim bedzie spal :tak: No i jeszcze dostal caly wor przeroznych ciuchow :-)

katin - no faktycznie prognoza super, tylko zeby jej w nocy nie zmienili, i sorka za pomylke, ale ostatnio tyle sie Was pojawilo nowych mamus, ze sie gubie, zwlaszcza, ze Was nie znam

ampar - jak sie udala wizyta w PL? wkleje, wkleje, tylko sie musze meza doprosic zeby zrzucil zdjecia na moj komp, bo utknely u niego :baffled:

doris - zawsze cos tam mozna poprzemieszczac :tak: jak chcesz to mozesz podrzucic cos do mnie ja mam jeszcze mnostwo wolnych szafek :tak::-)

Bozena - pochwal sie sukienka :) i w ktorym centrum w koncu byliscie?

4 muchy - ja tez nikogo nie spotkalam

I musze sie pochwalic. Kuba od kilku dni spi w swoim pokoju cala noc. Nie ma nocnych wedrowek :-D:-)

KASIA J - A o ktorej byliscie w lister parku??bo my tez bylismy :-):-)nawet na rowerki wodne sobie poszlismy:tak:oczewiscie Dawid na ;poczatku plakal,ale potem mu sie podobalo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry