• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki u nas wszystko ok.Mały wyszalał się wczoraj na imprezce z psem znajomych.Normalnie szalał do póznego wieczora:szok:.Pierwszy raz w życiu miał taki bliski kontakt z psem i był zachwycony :tak:.Dobrze że ten piesek był młody to też miał sporo chęci do zabawy:tak:.Mój mąż standardowo odsypia:dry:.Ależ ci taksówklarze w tym kraju są beznadziejni :angry:.Normalnie facet kompletnie nie mógł skumac gdzie ma nas zawiesc i szukał na mapach chyba z 10minut siedzieliśmy w taksówce za nim ruszył i tak całą droge mąż mu mówił jajk ma jechac :baffled:.Normalnie debil :wściekła/y:.Po co taki się bieże za kierownice skoro niezna miasta:confused:.

reklama
My już po i w domku kawkę pijemy, a w moje dziecko jakby coś wstąpiło, wyła z 15 minut ot tak bez żadnego powodu. Już jest spokój.
KasiaJ i jak mąż zareagował na przemeblowanie? A czy Ty meble też przestawiałaś, sama :szok::szok::szok:. Ty to masz pary.
Kasia8118 a moja to normalnie zdziczała od braku zwierząt w tym kraju, do kota się przyzwyczajała ze 4 dni, a w Polsce mieliśmy kota. Już nie wspominam o psie, bo ucieka za mamusię.
Sylwia dziękuję bardzo za wycieczkę.
Doris A Ty mi uciekłaś, przywitałaś się i zwiałaś, a ja tam do Ciebie gadałam. :-D:-D

Roksanna bo Dorota bała się, że wszystko wykupisz:-D;-)

Ja właśnie kanapeczki sobie pojadłam i kawusię piję:tak: Marcel niby miał zasnąc ale gada coś w łóżeczku i chyba kopie w ścianę bo jest huk straszny:-D Ale pewnie zaraz odpłynie, i ja w sumie chyba też bo coś mi się oczy kleją:-(

Pogoda dzisiaj nawet nam dopisała. Co porabiacie babki??

Strasznie się cieszę z tego bezrękawnika, taki chłopięcy, ale.... Zastanawiałam się nad nim ale dobrze że go wzięłam:-D:-D
Rzeczywiście pogoda się robi. Ja pewnie pójdę do parku.
Moja w ogóle do domu nie chciała iść.

Witam sie w niedzielny sloneczny dzien:tak::tak:slonce swieci ,ale zimno jest strsznie.Ja na carboot tak zmarzalam:tak:to dobrze ze bylo male,to sie szybko obeszlo i do samochodu sie zwialo:-D:-D
ROKSANA-i jak tam zakupy??kupilas cos?/:-D:-Dstrasznie duzy wybor byl,nie??:-D:-DNo z kazda niedziela ich bedzie coraz wiecej:tak:
A ja poszlam,bo mi Dawid plakal i jak jezdzilam wozkiem to nie marudzil:tak:a ja mowilam do ciebie ,ze lece dalej:tak::tak:
MARZENA M-no to super ze masz prace,ale za to wpadaj do nas czesciej,jak czas pozwolo:tak:A jak tam Damian w szkole???ok??
BOZENA M-oj widze Ty nastepna uzalezniona od bb:-D:-D:-Dnapiszw koncu gdzie pojechalas po ta suknienke:tak:aha no i pochwal sie nia:tak:No to jednka jedziecie,fajnie masz:tak:

Roksana-oj no to dobrze ze poszlam szybciej:-D:-Dbo bys mi wykupila wszystko:-D:-D:-D
A ja w sumie nic ciekawego nie kupilam,bo prawde mowiac nic nie bylo:no:Kuba tylko zadowolny bo sobie kupil fajny samolot Nasa,bardziej jakis prom kosmiczny to jest,a Dawid tez sobie kupil samolot :tak::tak:no i dwie bluzy kupilam dla Dawidka:tak:

Dorota ale nigdy nie wiesz na co trafisz:-D Przecież tam są nie tylko ciuchy:-)

Bożena a Ty też masz paznokcie zrobione??? Zawsze jak piszesz to masz wszystkie literki poprzestawiane i czasami muszę zgadywac co tam napisałaś:-D Nochyba że trenujesz nasze umysły i łamigłówki nam zadajesz:-D:-p

reklama
Czesc dziewczyny pogoda super nie ma co w domku siedziec ja poscielwynioslam sobie na dworek zeby sie przewietrzyla musze isc sama na zakupy bo moj maz poszedł sobie dzis do pracy w dodatku noga mnie pod kolanem boli:wściekła/y:i nie spalam w nocy wiec teraz kawke sobie popijam fajne ze zakupy sie udaly .ja pracowalm w vistuli i tam szyłam przez 8 latek lecz potem urodzialam wiki i juz tam nie wrocilam niedawno sie dowiedzialam ze vitulla zbankrutowala w mojej miejscowosci 400 osob bez pray katastrofa na szczescie a jestem tutaj:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry