reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KasiaJ- ja jeszcz enie wymiekłam, w sumie to dopiero "wskoczyłam" na neta:)ale widze, że chyab zostałysmy same:).A TY to zawsze tak wieczorkiem siedzis?!

Kasia8118- wypoczywaj w PL, niebawem i Ja tam polece wypoczywać i szlaec na weselichu:).:-):-)

Ampar - wysłąlam ci waid z adresem na priva.:tak:

reklama
Dzień Dobry w bardzo mało słoneczny poranek. Dzieci właśnie kończą śniadanie a witam się pyszną kawką

Załączniki

• Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 52
Dziendobry

Alez mnie dzis glowa boli :-(

BozenaM - nie, nie zawsze, wczoraj akurat tak wyszlo, bo moj swoimi biurowymi sprawami sie zajmowal, to ja buszowalam po necie

4 muchy - kawka wyglada rewelacyjnie, szkoda tylko ze ja nie pijam

Witam!
4muchy- kawusia wyglada na pyszna.Ja włąsnie tez wypiłam.Mąly w przedszkolu a aja sie biore za sprztaanie:/, nie lubie ale co....:tak:
Dzisiaj pytalam w przedszkou czy jest mozliosc posłana malego an iwecej godzin, jest ale msuze szybko sie zgłosic z forma bo jest 45 chetnych.Mam nadzieje ze sie załapiemy.A i to jest nieplatne!Jezeli dzieci maja przed wrzesniem 4 latka!

Dzien dobry:-)
Kawa naprawde super i jeszcze tak podana,mniam:tak:
Bozena kiedy wesele?;-)ja bawie sie w lipcu u brata:-D
Moi chłopcy własnie pojechali do kontroli. Stwierdzilismy ze zostaje w domu.poniewaz Hubert,mniej panikuje jak mnie nie ma, przy samym Dawidzie nie robi takich scen.Choc teraz ma prawo bo naprwde boli:-(

Czesc dziewczyny:-):-)ja juz 3 razy podchody robie zeby posta napisac,bo mi Dawid caly czas plakal:-(cos mu jest:sorry:ma biegunke i rano mial temperature,moze go brzuch boli:sorry:teraz juz spi wiec mama czas:tak:

A ja wlasnie doczytlam to pismo z banku ,no i tam jest napisane ze jak zlozylam wniosek o nowy pin,to juz wlasnie powinnam go dostac .No ale ja jak czytalam akurat ten wyraz ominelam :)))))oj boze,boze ....
A tak wogole sie doczytalam ,ze jest taka mozliwosc ze moge zmienic sobie pin w bankomacie,tez tak jest u was w bankach?/

Oj dziewczyny widze ze dzisiaj kacyk meczy:-D:-Dale mi smaka narobilyscie na jakis trunek:tak:
MOJADZIDZIA-no to faktycznie poczatek nie ciekawy na nowym mieszkaniu jest:-(
KASIA8118-szczesliwej podrozy wam zycze i udanego wypoczynku,no i moze wrocisz z nowina cco tam nosisz w brzuszku:tak:

Ostatnia edycja:
doris78 odnosnie zmiany pinu w bankomacie-tutaj jest to standardowa usluga,tak samo jak mozesz wydrukowac sobie wyciag z konta w bankomacie :tak: masz racje poczatek bardzo nieciekawy mam nadzieje ze dalej juz bedzie lepiej :sorry:

reklama
U mnie pieknie sloneczko swieci :-) Jest super cieplutko. Popralam posciel i wywiesilam w ogrodzie. I zaraz zmykamy do szkoly z Kubusiem.

Katin - a kiedy urodzil sie Twoj synek? Bo moj Kuba 26 stycznia.

Do góry