reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

a wlasnie Kasia ja dopiero pare dni temu zauwazylam ze Ty masz jeszcze jednego malutkiego synka :-p dlaczego wtedy u Sylwi z nim nie bylas ??

reklama
natalka - skorzystalam, ze dziadkowie u nas wizytuja i poszli z wnuczusiem na spacerek, a nie bralam go bo on tak zasypia kolo 12 i tylko by marudzil, a tak on sie wyspal, Kuba sie wybawil, a ja poplotkowalam :tak:

Hej
Dziekuje za zyczenia- bylo mi bardzo milo. Wczoraj od 17 do 24 szymon byl z dziadkami a my na wypadzie:tak::-p:-p:-p. Poszlismy do znajomych na winko a potem pojechalismy do leeds na dyskoteke.
Doris78- :szok::szok::szok: Pomysly dzieci mnie czasami szokuja:szok::szok::szok:
Natalka90- pewnie jak przeczytalas doroty zwierzenia to dopiero cie zaszokowalo, co?:-D:-D:-D
katin, Marta84- moj dzisiaj ogladal sprzecik na ryby ale jeszcze nic nie zakupil. Czeka az rodzice pojada i wtedy sie dobrze przyjrzy i cos zakupi:tak:;-) A ta licencje to gdzie sie zalatwia?
Sylwiam- w tej ostatniej chacie na okolo mialam same DSSy angielskie- uzeranie sie wiec mialam na poczatku dziennym- nocnym z reszta tez:wściekła/y::angry:
kasiaj- ja tez uwielbiam te chwile kiedy szymon przychodzi, tuli sie, caluje- to wszystko przyslania te momenty kiedy jest zbojem:tak:

Dobra ide spac

dzien dobry
slonko swieci i wydaje mi sie, ze bedzie piekny dzionek:-):-) czyli spacerek mam juz w planach.dzis do nas przyjezdza syn kolezanki(ma ferie) wiec u mnie zabawi do srody-bedzie wesolo. no a ja od dzis zaczelam diete:-( koniec smieciowego jedzenia-mowilam do meza zeby mnie wspieral-a on mowi ze chyba śmiechem:-( bezczelny:tak: ale mu jeszcze pokaze.on mysli ze nie dam rady.zobaczymy jeszcze:-)

Witam
Pogoda swietna wiec szaleje dzis z pozadkami,przed swietami nic nie robiłam wiec mam troszke zaległosci.Jak dzieciaczki wroca ze szkoły napewno zaliczymy jakis plac zabaw.:tak:
Doris dzieki,:-D Ale was Kuba załatwił:szok:
Ampar jak byli moi rodzice to tez troszke szlelismy :tak:W leeds na dyskotece to był moj stary ale sam:wściekła/y: szew z pracy czasami zabiera ich na wyjscia w miasto,a oczywiscie konczy sie to na szlenstwie po dyskotekacgh:baffled:
Uciekam ,ale zaraz wracam:-D

WItam!
Niom ja mam chwilke bo mały jeszcze w przedszkolu. Taki dziisaj zadowolony szedł, ze az go niepoznawlam:-D, chyba dlatego z etylko do srody bd chodzil bo w srode juz do PL:D

Ale mamay sliczna pogode......az chche sie zyc i wstawac rano:]prznajmniej mi:].

Wiecie co jak nie maialm rpacy to nie a dizisja juz 3 agencje dzownily. Musialm sklamac z ejuz jestem w pl i dopiero wracam w maju:/.

A Wy co dziisaj planujecie?........

Bozena jak Ci zadroszcze tego wyjazdu:-( ach tez tak bym sobie poleciała,ale tylko na tydzien.Ja mam w planie sprztanie ,ale jakos mi nie idzie.Musze sie wyrobic do 12 , bo jestem umowiona o 12.30 z kolezanka ktora w swieta urodziła.
Agnieszka Uk ja teraz tez mam taki okres ze walcze z dieta ,ale mysle ze szybko to sie skonczy:tak: , wytrwam przynajmniej do pierwszego grila ,:-D:-D

Witam :-)

no sliczna pogode dzis mamy :tak: zaraz sie wyszykuje i pojde sie gdzies przejsc na miasto :-)
Agnieszka Uk no to zycze powodzenia z ta dieta :-):-):-) dasz rade :tak::tak::tak:

Witam sie i ja dzisiaj:-):-)
Oj pogoda super,my juz zaliczylismy dlugo spacer,zaraz klade malego spac i chwila spokoju bedzie.
Bo cos dzisiaj Dawid nieznosny jest,wymuszacz jeden....

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
A my się wybieramy na dwór i wybrać się nie możemy. A pogoda przepiękna. Wczoraj poszliśmy na boisko pokopać w piłkę, tzn tata z Mati kopali a ja im zdjęcia robiłam :-):-)
I Aniteczka u mnie z rana była na kawce.

Doris
a wydawało by się że w pewnym wieku dzieci są rozsądne.:szok::szok::szok: Faktycznie trzeba było na pamiątkę zdjęcie zrobić ;-)
Pisałaś że musisz Kubie biurko kupić. Lepiej się pospiesz bo chłopina nie ma gdzie malować i po samochodach maluje.:-D:-D:-D
Ja dostałam bicie od taty, pierwsze i ostatnie, właśnie za malowanie po aucie i to w dodatku nie z mojej winy. Mój brat z sąsiadem (młodszym - więc to go trochę tłumaczy) napisali na samochodzie MAMA1 i coś tam jeszcze. Tata zapytał kto to i powiedział że jeśli nikt się nie przyzna to dostaniemy oboje. Myślicie że się przyznał. Może gdyby napisał TATA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Katin ja sobie poczytałam o tym leku i to jest coś takiego jak tantum verde w Polsce, więc pewnie bez recepty dostępne. Bardzo dziękuję. Muszę się zaopatrzyć i mieć w razie wojny.

Do góry