reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Moj wlasnie odwozi rodzicow:-( Kurcze tak bylo milo:tak: A pogoda dzisiaj przepiekna:tak: Tez jestem za spotkaniem w parku;-):-p:-p:-p
Sylwiam- dla siebie patrzysz chatke?
Doris78- podoba mi sie twoje wyjscie z sytuacji co do Kuby:tak:- fajny pomysl:tak:
Agnieszkauk, Natalka90- fajnie ze bedziecie bo jeszcze was nie znam osobiscie to bede miala okazje
mojadzidzia- a co u ciebie?????? Dawno sie nie odzywalas???????????
Bozenam- jak tam 2 kg po weekendzie- sa jeszcze;-):-)

SylwiaM- jak jutro bd przechodzila tamtedy to lukne:)
\
Ampar- co do 2 kg:/, to spadłąm prawie 1kg ale włansie dopieor co skonczyłam jesc fast fooda :no::angry::angry::angry:Taka miaalm ochote jak niepamietam kiedy.Tak wiec nic z tego:/........

ampar3 no tez Cie z checia poznam :-):tak::tak:
agnieszkauk no ja nie wiem kto tutaj torciki robi :-( ale wiesz co ja nie wierze ze sama bys nie zrobila przeciesz umiesz piec i gotowac i wogole masz talent do tego :tak::tak::tak::tak:

a wiecie co po poludniu usnelam i snilo mi sie ze bylam na usg i ze dziewczynka byla jeejj jak by fajnie bylo mam nadzije ze to proroczy sen :tak::tak::tak: bo ja bym chciala dziewczynke :-)

No to fajnie ze jestesmy zgodne wkoncu:-)tylko szkoda ze wszystkie nie beda:-(
No to co -SRODA W LISTER PARKU??Godzina 11.30 moze byc???:tak:

A moj Dawid wkoncu zasnal:szok:cos mu sie ostatnio poprzestawialo:-)ale tak i tak kochany bo w lozeczku juz lezal od 7 :tak:
A goraczki juz dzisiaj nie mial,ale to napewno na zeby bylo,bo mu wychodza 3 naraz:baffled:
NATALKA-wogole po Tobie nie widac ze juz przytylas 17 kilo:happy:
MONIKA1213-wlasnie ,juz dawno mialam sie Ciebie pytac,jak ten domek co byliscie ogladac???
ROKSANA-oj nie wiem kiedy dzieci beda rozsadnie myslec,ale wiem ze Kuba jest na to jeszcze stanowczo za maly:eek:

a gdzie sie podziewa Aniteczka ????

doris dobrze ze Dawidek juz nie ma goraczki tylko zeby w srode sie dobrze czul jak do parku pojdzie :tak::tak::tak::tak: a ja przed ciaza to bardzo chudziutka bylam duzo osob mi mowilo ze az za chuda jestem ale ja sie wtedy dobrze czulam a teraz to jak jakas kulka sie czuje :wściekła/y: no ale podobno jak sie karmi to sie chudnie to ja bede miala pokarm to bede karmic ile sie da zeby schudnac :-p
a bedzie ktos do tego lister parku jechal autobusem z interchange albo z miasta czy cos bo ja do lister parku zawsze samochodem jechalam a autobusem nie wiem ktorym a na pieszo to za daleko :-D

Dziewczyny nie ma wyjcia ktoregos dnia musicie wszystkie przyjechac do mnie, bo mi serce peknie:wściekła/y:
Natalko ja tez swoje dzieci karmiłam dłudo (6-7 miesiecy)bardzo duzo traciłam na wadze,tylko tutaj w Angli jakos nie moge sobie poradzic z waga:baffled:
Doris faktycznie kochany twoj Dawidek.Dobrz ze to tylko zabki:tak:
Sylwia ja tez dokopałam sie dzis do letniego obuwia, Marcelek mocno zdziwiony ze kamienie twarde i bez smaku?
Moj Hubert wiecznie jadł mydło,raz mu poszły banki nosem i poł nocy wymiotował.

Czesc :-)widze ze ja pierwsza dzisiaj jestem:-):-)
Katin-OJ to Ty nie wiesz na co sie piszesz jak my tak wszystkie Ci sie zwalilmy:-D:-D:-Dw sumie to dobrze ze ty masz malo rzeczy w salonie:-D:-D:-D

Oj i znowu cudny dzien sie zapowiada:-)super:-)
Milego dnia dziewczyny:tak:

Witam dziewczynki
Miałam iść na play grupę ale dziś wagaruję :-)
Potwierdzam że będę w środę o 11.30 w parku
Mam nadzieję że pogoda nie zmieni się dłuuugo i dłuuuugo, tak jest pięknie.
Natalka z tego co ja się orientuje to tam masa autobusów jeździ, bo to są wszystkie które jadą przez Manningam lane

reklama
Do góry