reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Halo baby co wy jeszcze nie wróciłyście??:szok::sorry:

My dalej na dworzu tylko teraz mogę spokojnie posiedziec bo Marcel skacze z wujkiem na trampolinie i nie zwiewa mi:sorry:
Moje dziecko nie nadaje się na tego typu wyprawy:sorry:

Bożena udanego urlopu:-)

reklama
czesc dziwczynki jestem juz w domku moja wiki spi bo wybiegala sie i to niezle a mnie bola ramiona bo niezle mnie slonko zlapalo a tylko sie siedzialo :-):-)to nic fajnie pierwsza opalenizn juz zamm mna

cześć kobitki:-):-):-)
no i jak Wam spotkanko wyszło? napewno było super,bo dzisiaj pogoda to jest przepiękna:tak::tak::tak:
ja się nie odzywałam,bo Robert miał wolny weekend i wtorek i dzisiaj także spędziliśmy dzien wczoraj w Leeds i dzisiaj na spacerku po naszej 9-tce:-):-):-)chociaż tu nie ma co ogladać ale do lister daleko a mama moja by juz wogóle nie uszła taki kawał:sorry::tak:
bozena-ale Ci dobrze:-):-):-)miłego wypoczynku i dobrej zabawy na weselichu:-);-)
natalka90-dzięki za pamięć heheeh:-p:-):-):-)a jak ja byłam w ciązy to mi się śniło,że przytulam dziecko i karmię piersią a później się okazywało w tym śnie,że to KOT!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sylwiam.-ja też jestem na etapie poszukiwania domu:eek::eek::-):-):-) narazie tylko wirtualnie,bo jeszcze mam czas..wypowiedzenie dopiero 3 maja dam:sorry::tak::tak::tak:więc będziemy mieli miesiąc na poszukiwania:baffled:
agnieszkaUK- i jak tam dietka?;-):-)
katin- jak napisalas ze moja dzidzia ma się dobrze i dzidzia też,to mnie ścielo na moment i pomyślałam,że już urodziła:baffled:ale przeciez ona jest chyba w ty samym tygodniu co Sylwia?:eek:więc jeszcze czas!:-D:-D:-D:-D
tynia i wiki-oj tylko żeby nie bolało:-)

Ja tez juz dawno w domu:tak:ale mnie jeszcze sprzatanie czekalo:sorry:no ale juz mam za soba:tak:
Wiecie co mi przed chwila Kuba do domu przyniosl??szczurka malego:szok::szok:od kolezanki,nie zywego:baffled::baffled:przyniosl zebysmy z nim pojechali do szpitala:confused2:
Chyba jakis taki domowy tez szczurek byl,ale jak ja to zobaczylam myslalm ze zemdleje:wściekła/y:ja nie lubie takich zwierzatek:no:

BOZENA M-milego pobytu w Polsce i wytancz sie na weselu ,a w tej kiecce to bedziesz napewno super wygladala:-)
TYNIA I WIKI-milo bylo Cie poznac:-)Fajna ta Twoja Wiktoria:tak:

Hej
Ja tez juz w domu- moj dopiero poszedl spac:szok: od 5 rano wytrzymal:szok:
pogoda rzeczywiscie nas rozpiescila dzisiaj:tak: dzieki za spotkanie i do nastepnego;-)
Tyniaiwiki- milo bylo poznac i pogadac:tak:
Bozenam- udanego urlopu zycze;-)i miejmy nadzieje ze wreszcie sie pojawisz na nastepnym spotkaniu.

Szkoda ze nieobecne nie mogly przyjsc:-( Ale co sie odwlecze to ............... jak to mowia:-p
Roksanna1- wrzuc pare fotek:-)

reklama
Tynia Ciebie również:tak:;-)

Doris ty już wszystkiego możesz się po Kubusiu spodziewac:-D

Aniteczka ja szukam i nie szukam:baffled: Ta przeprowadzka jest naszym widzimisiem i coś czuję, że nieprędko coś znajdę bo mam strasznie duże wymagania:-p:-p

Do góry