reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc
Tynia i Wiki masz racje jest chłodno ,ale nie narzekajmy.
Tez pije kawusie,i zaraz zabieram sie za porzadki,od pewnego czasu własnie sprzatam w piatek a sobote juz mam luzniejsza . Dawid w piatki jest juz w domu o14.30 wiec mozna sobie cos zaplanowac.:tak:

Ja siedzę już gotowa do drogi czekam na mojego męża pracoholika:baffled:
Za godzinę ruszamy:-):-)

Trzymajcie się dziewczynki. W środę już wracam i wtedy pewnie się odezwę:-)

dzien dobry
wczoraj mialam szalony dzien.:-) moj remi chyba nerwicy sie nabawi.
zamowilismy sobie internet z "3" a dodatkowo gratis powinnismy otrzymac laptop,a przyslali nam notebook.i co wyczytalam ze strony internetowej "3" ze nootebook ma drozszy abonament niz laptop, no i remi zadwonil sie zapytac.czekam 30min-przelaczali go z jednego konsultanta do drugiego.jak sie zdenerwowal-takie glupoty mu gadali:no::no:szkoda gadac.w sumie nic sie nie dowiedzielismy.nawet nam nie powiedzili-bo nikt nie wiedzial-ile bedziemy placic miesiecznie za internet.jeden facet stwierdzil, ze ł10:no: debile,siedza przy tel i nic nie wiedza,rownie dobrze ja tam bym mogla pracowac.
dzis wyciagam meza na kulki na bd8:-)ale sie ciesze.
aaa i jeszcze jedna historia z wczoraj.remi nie mial ochoty na obiad i ubzdurasl sobie miesko z grilla.pojechal wiec do rzezni i zamowil sobie 1.5kg zebere.ten gosciu co mu je sprzedawal przekroil je jeszcze na pol,tak jak remi mu kazal.
przyjezdza do domu, opowiadami jak te zeberka sa pociete, a ja wyciagam je z reklamowki a tu SCHAB:szok::szok::szok::szok::szok: ALE REMI SIE WKURZYL:-D:-D
w sumie dobrze bo za schab bylo mam z 3kg zaplacil ł1.60, ale jak wiecie schabil byl lekko suchy:-):-) a nie mogl pojechac zaminic bo bylo 30 min do zamkniecia i straszne korki:-(tylko zabic tych kretynow:crazy:

Czesc dziewczyny:-):-)
Ja dzisiaj jestem uziemniona :wściekła/y:czekam na paczke,bo jutro jedzie rodzinka do Polski i maja zabrac wlasnie ta paczke:tak:tylko ciekawe czy dzisiaj dojdzie:baffled:
KATIN-ja tez jestem bardzo chetna na taki wieczorny wypad bez dzieci:-)i chinska tez jest ok,bo mam ochote tam isc juz od jakiegos czasu a nie ma chetnego zeby tam ze mna poszedl:-D:-D
AGNIESZKAUK-oj widze ze u Was wiecznie cos sie dzieje:tak:no ale z mieskiem jestescie przynajmniej zarobieni:-D
ROKSANA-kochana nie musisz zawsze do mnie posta pisac,jak nie ma co:-D:-D:-Dnie przejmuj sie tak:-)
4MUCHY-no niezla Julka jest:-DDawid jeszcze nie odkryl ze mozna pod przescieradlo wchodzic:-D:-D
Ale poduszki tez wyrzuca i miski:tak:i tez w takich czassem smiesznych pozycjach zasnie,ze sie dziwie ze go nic nie boli:baffled::confused2:
AMPAR-wlasnie ja tez tego nie wiem ,jak to jest ze na te perdolki zawsze sie tyle wyda:szok::szok::szok:ja zawsze potem szukam po kieszeniach pieniedzy:-D:-D:-Di mowie sobie-kurcze przeciez na co ja tyle wydalam:-D:-D:-D:-D:-Dto nie mozliwe:-D:-D:-D

Hej
Ja dzisiaj znowu na pierdolkach bylam:wściekła/y: Teraz 2 tygodnie do bradford nie pojade:-D:-D:-D A wieczorem jade na basen z szymciem- juz sie nie boi w wannie nurkowac:tak:
Doris78- ty mi nic nie mow na temat zakupow- a najgorsze to ze te karty wymyslili:-p:-p- dzisiaj wrocilam z butami, 2 bluzkami , kapeluszem dla szymcia i pierdolkami jak zwykle:szok:
katin- co do wyjscia na wieczor to ja na TAK;-):-p:-p:-p
Agnieszkauk- ja tez uwielbiam to jak sie tu zalatwia sprawy telefonicznie:angry: I gratuluje schabu w dobrej cenie:-D:-D:-D

Pogoda sie poprawia;-)

hej dziewczynki
wczoraj jak wrocilam z pracy to tylko sie wykapalam i odrazu usnelam taka zmeczona przyszlam :szok: a dzis lazilam po miescie i tak mnie nogi bola ze nie wytrzymam , kupilam dzis farby i zaczyna sie remont w pokoiku moim :-) trzeba go troche przygotowac dla dzidzi :-)

doris dzis zrobie fotke i wstawie jak bede wiedziala jak :eek:
kasia.j tutaj cos zalatwic to masakra :-( ale moze jeszcze jak sie odwola to go przyjma nie martw sie na zapas:-)
tynia i wiki no to super za wkoncu udalo Ci sie z tymi szczepieniami :tak::-D

reklama
Ale cos tutaj ostatnio cisza:szok::szok::szok:
No to jak,kiedy sie umawiamy wieczorkiem???
TYNIA I WIKI-ja jutro nie moge,jade z mama do centrum:-)
NATALKA90-no sie nie dziwie ze sie meczysz,ja tez sie meczylam pod koniec ciazy:tak:
Katin-oj szkoda mi tych ludzi:-(ale faktycznie musi byc u nich bardzo kiepsko,ze sama sie spytala:-(ja niestety zadnych rzeczy nie mam,bo zawsze wysylalam do Polski dla kuzynki:eek:

Do góry