reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
ale pogoda milo zaskoczyla:szok:
Natalka90- super ze masz to usg;-)
Kasia8118- no dobra - kreseczki moze nie widzialam ale na pewno nie widzialam tez siusiaka:-D:-D:-D A ty idziesz w piatek?
Roksanna1- te 6 chetnych wczoraj to chyba do zjedzenia tych pierogow a nie do lepienia:-D:-D:-D
jstysiak- tez lubisz ciderka????????:-p:-p:-p:-p:-p
doris78- no wlasnie a ty w koncu sprobowalas tego alkoholowego????:-D:-D:-D

A ja jutro na interwiev ide na 11:tak: Jak wy sie ubieracie na rozmowy? Na luzie czy raczej trza sie wystroic:sorry::crazy:

Ampar3 o piątku to jeszcze nic nie wiem:no:.Zobaczymy co mój staruszek wymyśli :tak:.A do której chińskiej się wybieracie?Tam gdzie byłyśmy kiedyś z naszymi?I gdzie kupujesz tego Lecha w tak niskiej cenie?Bo mojemu się piwko kończy i trzeba gdzieś na zakupy ruszyc:tak:.I mam jeszcze jedno pytanie do wszystkich gdzie można kupic jakieś fajne i niedrogie spodnie ciążowe?

ampar3 ja na rozmowy chodze ubrana normalnie :tak::tak: wiadomo ze nie w jakis dresach :-p ale tak normalnie :tak:

ja1216 ja wogole nie kojaze tego Hounslow wiec nie wiem czy to jest blisko Bradford :sorry:

kasia8118 ja kupowalam spodnie ciazowe w neu looku w kirgate , i widzialam jeszcze w mothercare ale tam maja droge w neu looku sa tansze i wiem ze sa jeszcze rzeczy ciazowe w tej nowej asdzie living i tam to chyba najtaniej jest :tak::tak::tak::tak:

reklama
ta asda jest tak gdzie tk max wiesz gdzie ?? tam sa tylko rzeczy sprzed i taki pierdoly , a w neu looku to kosztuja tak 20 pare funtow ale nieraz przeceniaja niektore na 16 nawet

Do góry