reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Natalka90- to ja tez sie nie bede wyglupiac;-):-D:-D
Kasia8118- tak do tej chinskiej:tak: Leszek jest w B&M obok wilkinsona i polskiego sklepu w centrum:-p:-p A ciazowe to jeszcze w dorothy perkins na foster przy next i tam jest tez nowy sklep asda living i tam tez powinny byc :tak:

reklama
witam dziewczyny
ja juz od 5.30 zagladam na forum i kontroluje wszystko na bierzaco,nie pisalam wczesniej bo weny nie mialam, a pozniej wzielam sie za robote,okno w kuchni umylam no i pozniej obiad.
ja wlasnie zakupilam przez neta dekoracje na roczek nikoli:happy:,chcialabym aby byla ladna pogoda-wtedy bysmy zrobili grill:-)mam nadzieje,ale wiadomo jakto z nasza pogoda:-( ja mam teraz relaxik-tatus z coreczka usneli:-)
wlasnie dzwonilam do tej mojej fryzjerki ktora ma mi jutro zronic wlasy,aby potwierdzic wszystko co do jutra, ale onanie odbiera:baffled::baffled::baffled: :crazy:hmmm dziwne.mam zle przeczucia.jak mnie wykiwa to sie zdenerwuje.tak sie nastawialam na te wloski:tak:
co do chinskiej to wam bardzo zazdroszcze,przed ciaza i w czasie ciazy czest tam chodzilam:tak:,ale niestety mi piatek nie pasuje bo w sobote do pracy mam na rano:-:)-(szkoda.milej zabawy

agnieszkauk szkoda ze Cie nie bedzie :-( a jestes juz umowiona na godzine z ta fryzjerka? napewno zrobi ci wloski nie martw sie pewnie jej tez zalezy zeby sobie zarobic no nie :tak::tak::tak:

natalka90-ja tez zaluje ze mnie nie bedzie,ja to zawsze mam pecha,zawsze mi musi cos wypasc jak zaplanujecie spotkanko.ale coz:-( :tak:nastepnym razem napewno nie odpuszcze:-)
a co do tej fryzjerki to ja ciagle wierze ze jutro bede miala nowe wloski.moje terazniejsze to jedna wielka szczota.ale mimo to -dzwonilam do niej juz 3 razy i nie odbiera:baffled::baffled::baffled::-:)-( ale nie poddam sie i bede dzwonic dalej.najwyzej pomysli ze jestem szurnieta jak zobaczy ile ma nieodebranych polaczen:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki za wszystkie stronki odnośnie ciuszków ciążowych chyba w sobote lub niedziele ruszę na miasto mierzyc:tak:.Chociaż mam troche dylemat bo nie wiem czy jeszcze nie poczekac aż bardziej utyje :baffled:.Bo jak na razie brzuszek nie jest szczególnie duży ale moje terazniejsze spodnie lekko mnie cisną :sorry: ale nie jest jeszcze tak zle;-).I tak sobie myśle czy jak kupie spodnie teraz to czy pozniej będa dobre pod końiec ciąży :baffled:.Bo oprócz brzucha pewnie i reszta przytyje :sorry:.

reklama
kasia8118, natalka90-co do tych spodni to powiem tak.mialam takie pdczas cizy i caly czas mi z tylka lecialy,nawet pasek nie pomogl.ja sobie chwalilam takie ,ze gumke zakladalo sie na brzuch.pod bluzka jej nie widac,nawet jesli wydaje sie za duza.ale jak kasia przymierzysz to sama zadecydujesz w ktorych sie bedziesz lepiej czula

Do góry