reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki:-):-)

Info dla tych które za mną tęskniły........ I"M BACK:-D:-D:-D:-D

Co do piątku to ja niestety nie mogę:-:)-( Jak wiecie takie wypady muszę planowac wcześniej żeby mój mąż załatwił sobie wolne. Na ten piątek jest już umówiony na lekcję i kończy o 20, wiec to już za późno:-(
A szkoda:-:)-:)-(

Byłam wczoraj u ginekologa w Polsce. Kolejny raz potwierdziła dziewczynkę:-) Ale poza tym to nioeciekawie:-( Mam miękką i krótką szyjkę i grozi mi poród przedwczesny a Oliwia jest jeszcze malutka, za malutka bo waży dopiero 1.40kg:-:)-(
Dostałam leki i muszę naciskac na położną żeby skierowała mnie do ginekologa bo to trzeba kontrolowac:baffled:
No i zero akcji:sorry::baffled::sorry::baffled:

reklama
AGNIESZKAUK-ale my nie bedziemy tam siedziec do nocy:no:spotykamy sie o 18 tej ,wiec do 20 spokojnie mozesz posiedziec,nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja na balety sie nie wybieram:no:pewnie Natalka i MOJADZIDZIA tez:-D:-D:-D
KASIA8118- ty tez sie nie wykrecaj tutaj:wściekła/y:potem to juz wogole nie bedziesz mogla z wiadomych przyczyn,a my sobie pojemy i pogadamy w spokoju,nawet Twoj R moze Cie pptem odebrac:tak:
SYLWIA -no to nie ciekawie:-(ciekawe jak tutaj zareaguja jak im o tym powiesz

natalka90 domyślam się ze gumki starczy w pasie ale czy starczy materiału na d....bo tam też pewnie centymetry się zwiększą :baffled:niestety:zawstydzona/y:.sylwia.m ja miałam podobny problem przy Krystianie jeżeli dobrze pamiętam to też brałam jakieś leki żeby nie urodzic wcześniej.Nie pamiętam dokładnie co mi wtedy powiedział lekarz ale wiem że było to związane z szyjką macicy :baffled:.Co do akcji to mnie to nie dotyczyło bo przez większosc ciąży byłam sama.A o tym problemie dowiedziałam się juz w ostatnich miesiącach.Fakt że jak juz doszło do akcji to dzień pozniej urodziłam:tak::-D:-D.

sylwia.m to uwazaj kochana teraz na siebie :tak: bedzie dobrze ;-) no ja tez jestem ciekawa co Ci tutaj powiedza ale na moje to popros lekarza o jak najwiecej tych tabletek bo tutaj moga Ci ich nie dac jak Ci zabrakna bo ja jak bylam na swieta w polsce zaczelam krwawic i lezalam na podtrzymaniu w polsce 5 dni i dostalam tabletki luteine no i lekarz powiedzial ze mam ja brac do 36 tyg i tutaj mi maja przepisac wiecej , no to ja przetlumaczylam wypis ze szpitala w polsce u tlumacza i zanioslam tutaj do poloznej i powiedzialam ze potrzebuje wiecej tabletek a ona na to ze tutaj tych tabletek sie tak nie bierze tylko jak sie zacznie krwawic do mometu az sie przestanie :baffled: to poszlam do GP i tam to samo no i przestalam brac bo juz ich nie mialam na szczescie nic sie nie dzieje zlego tak mi sie wydaje ;-) no i nic mi z tym nie robia juz wiec lepiej wes sobie zapas tabletek :tak::tak::tak:

Posta mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Natalka teraz to już i tak za późno bo jestem już w UK:-p:-p Ale mam zapas tych tabletek:tak:

Kasia8118 ogólnie to zaleca się akcję jak już masz termin żeby przyspieszyc poród bo sperma rozmiękcza szyjkę:tak: Przy Marcelu na nas to wogóle nie działało:no: ale teraz wolę nie ryzykowac:baffled:

SylwiaM smutna wiadomosc,ale to chyba tylko oznacza ze musisz na siebie uwazac:-(jeszcze zeby to twoj maluszek zrozumiał:sorry:
Tynia i Wiki a jak Ty w piatek , idziesz?Jak dzis czuje sie Wiki?
AgnieszkaUk spokojnie dwie godzinki mozesz nam poswiecic:tak:
Mojadzidzia moja propozycja jest taka :Dawid na pewno bedzie mnie zawoził wiec mozemy po Ciebie podjechac:tak:

Mi tez sie humor zepsoł,okazało sie ze zgubiłam prawo jazdy i dowod osobisty,i nawet nie wiem co w takiej sytuacji zrobic tutaj:no: moze wiecie co mam zrobic??

katin jej wspolczuje :eek: ale moze gdzies podzialas w domu i znajda sie ;-) a jak nie to chyba da ambasady musisz zglosic i tam wyrobic nowe ;-)

reklama
Do góry