reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
natalka90 zeczywiscie 20kg to sporo szczegolnie ze jeszcze troche przed toba,moze zwaz sie jeszcze raz dla pewnosci
N
natalka90
Gość
kasia.j wtedy jak bylam u Sylwi to mialam 17 na + :-( ja bylam strasznie chuda przed ciaza czasami to rozmiar 6 na mnie wisial ale dobrze sie czulam taka chudziutka ale jak zaszlam w ciaze to zaczelam strasznie tyc :-
-(
kasia8118
natalka90 w pierwszej ciąży przytyłam 10kg ale jestem pewna ze w tej przytyje więcej:-(.Usg mam 23 czerwca
.

N
natalka90
Gość
mojadzidzia a Ty ile juz przytulas?? ja na poczatku tez jak bralam ta luteina bo to hormony sa on tego przytulam tez trochce tak mi sie wydaje . a Ty bedziesz miala jeszcze skan tutaj czy tylko 2 robia??
N
natalka90
Gość
kasia8118 jej jak fajnie 10kg to pewnie tylko brzuszek mialas ;-) a Ty idziesz jutro do tej chinskiej ??
kasia8118
natalka90 no faktycznie w pierwszej ciąży wszystko poszło w brzuszek
.Ale teraz to mam wrażenie że idzie wszędzie.I ten brzuszek też mi się wydaje taki jakiś rozlany na boki
.Co do jutra to nic nie obiecuje bo mam coś kiepski humor i chęci na chińzczyzne też zerowe
.

mojadzidzia
natalka90 ja poki co przytylam ok 9,5kg no i pewnie jeszcze troche dojdzie,troche poszlo w tylek i nogi ale najwiecej oczywiscie w brzucholek 

N
natalka90
Gość
kasia8118 do jutra humorek jeszcze Ci sie nie raz pewnie zmieni 
mam nadzieje ze bedziesz jutro miala lepszy nastruj ;-)

reklama
mojadzidzia
a odnosnie scanu to chyba byloby na tyle... no moze jeszcze przed porodem zeby sprawdzic ulozenie dzidzi??? w przyszlym tygodniu mam spotkanie z midwife to sie wszystkiego wypytam 

Podziel się: