reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

natalka - 20kg? :szok: moze cos z waga mieli nie tak? bo jak Cie widzialam u Sylwi to wygladalas tak w normie, jesli moge to tak nazwac, a przeciez to bylo jakies 3-4 tygodnie temu?

reklama
kasia.j wtedy jak bylam u Sylwi to mialam 17 na + :-( ja bylam strasznie chuda przed ciaza czasami to rozmiar 6 na mnie wisial ale dobrze sie czulam taka chudziutka ale jak zaszlam w ciaze to zaczelam strasznie tyc :-:)-(

mojadzidzia a Ty ile juz przytulas?? ja na poczatku tez jak bralam ta luteina bo to hormony sa on tego przytulam tez trochce tak mi sie wydaje . a Ty bedziesz miala jeszcze skan tutaj czy tylko 2 robia??

natalka90 no faktycznie w pierwszej ciąży wszystko poszło w brzuszek:tak:.Ale teraz to mam wrażenie że idzie wszędzie.I ten brzuszek też mi się wydaje taki jakiś rozlany na boki:tak::-D.Co do jutra to nic nie obiecuje bo mam coś kiepski humor i chęci na chińzczyzne też zerowe:baffled:.

reklama
a odnosnie scanu to chyba byloby na tyle... no moze jeszcze przed porodem zeby sprawdzic ulozenie dzidzi??? w przyszlym tygodniu mam spotkanie z midwife to sie wszystkiego wypytam :tak:

Do góry