reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No to i ja sie melduje:-):-):-)
Ja tez proponuje czestsze takie wypady:-)u MNIE tez juz dzieci spaly:-)ale Dawid zasnal dopiero o 20.30:szok::szok:
AMPAR-a Ty jak dojechalas???
NATALKA-oj sie nie dziwie ,ze nie zjadlas tych mega lodow:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem jestem- cala i zdrowa. Moj maly tez spi ale tak gdzies od 9.50 podobno
Suuuuuuuuper wieczor byl
Natalka90- mi tez milo bylo poznac- no a porcyjke lodow to rzeczywiscie mialas:-D:-D:-D:-D
Sylwiam, Doris78- dzieki za podwozke spalilam tylko jednego i nikogo nie musialam przypalac ani straszyc- dzieki za to:tak:
katin- dziekuje za checi podwiezienia mnie moze nastepnym razem skorzystam albo sama zaproponuje:tak:
mojadzidzia- ty tez mialas gorke na tych lodach:-p:-p:-p

tak sobie mysle ze na tych wyjsciach czas za szybko mija. Jak sie siedzi z dziecmi to czasem jedna godzina sie ciagnie i ciagnie a dzisiaj te 3 godziny to nie wiadomo kiedy zlecialy. Juz sie nie moge doczekac nastepnego razu;-)

dziendobry dziewczynki :-D

chyba ladny dzien sie zapowiada bo sloneczko troszke swieci ;-);-);-)
a co tutaj taka cisza :szok:
milego dnia :-)

czesc dziewczynki z rana widze ze spotkanko bylo udane :-):-):-)to super dzis pogoda fajna sloneczo świeci wiec małe zakupy musze zrobic a jutro to moze na carboot z rana b mam 5 minutek do niego choc pewnie za pierwszym razem nie bedzie duzo osob wstawajcie szkoda dnia:-D:-D:-D:-D

Witam z rana:-).No pogoda za oknem fajna :tak:.Mam nadzieje że się taka utrzyma chociaż do poniedziałku bo mój ma trzy dni wolnego:tak:.Dzisiaj wybieramy się do Halifaxu bo mamy coś do załatwienia.Czy ktoś jutro wybiera się na rynek koło lotniska?Bo my chyba tak bo dawno tam nie byłam;-).Ampar3 a Ty kiedy wracasz z imprezki urodzinowej?Może spotkamy się w poniedziałek?

czesc dziewczynki!
ja wczoraj sie tak najadlam ze do 2 nie moglam zasnac :baffled::laugh2: dzidzia mi sie wiercila,chyba od tej glosnej muzyki byla taka poruszona :-D no i wstalam dopiero o 11 :szok:
sylwia.m rzeczywiscie to duzy plus jak wiadomo ze nie trzeba sie budzic wczesnie, zostalo mi jeszcze 2miesiace i chyba zaczne bardziej to doceniac :-D:-D:-D

Czesc
ja ze spaniem problemu nie miałam,tylko mnie cały czsa do toalety goniło to piwko:-D:-D
Zgłosiłam dzis na policje zgubienie dokumetow,pozniej wyladowałam w centrum i do tej pory ganiałam po sklepach,jestem podnieta.
wieczorem mamy wypad do znajomych na imprezke wiec regerenuje siły:-D
Tynia i Wiki jak corcia sie czuje?
ampae3 oj tak czas za szybko leciał, ile przy dzieciach trzeba sie nagłowkowac zeby były zadowolone.a man tak duzo nie trzeba : piwko , lody i zeberka:-D
mojadzidzia chyba Twoj nie uwierzył ze o 9-tej w domu byłas jak spałas do tej godziny:-D:-D
Kasia 8118 jutro chyba sobie rynek odopuszcze,marzy mi sie długie spanie
Doris,Sylwia chyba znow problemy z internetem?:-(

reklama
hej
My juz po jednych urodzinach. Zaraz wam wkleje zdjecie mojego tygryska:tak:
katin- oj tak zeberka;-) mniam mniam byly. ja tez dobrze spalam tylko jak szymon wstal o 6 to sie przerazilam ze musze wstac ale grzecznie wzial mleczko i 2h ogladal tomka:-)
kasia8118- wracam jutro wiec w poniedzialek jestem chetna:tak:
mojadzidzia- oj korzystaj korzystaj- chyba ze potem tomka albo jakas inna bajke kupisz i bedziesz mogla sobie rano dospac:-D:-D:-D
tyniaiwiki- zdaj jutro relacje jak tam na gieldzie

A tu zdjecie i do jutra wieczorem

Załączniki

• tygrysek.jpg
    tygrysek.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 31
Do góry