reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej to i ja się witam w ten słoneczny ale niestety wietrzny poranek:-).My już po ryneczku zakupy zrobione skromne ale zawsze coś tam człowiek wyrwie za grosze:tak::-D.Niestety żadnej z was nie spotkałam:no::-(.A myślałam sobie że może wpadnę na którąś buszującą w starociach :-D:tak:.mojadzidzia tak kupiłam mouses basket bo wydaje mi się że na początek będzie idealny :tak:;-).Kupiłam na ebay standardowo i wczoraj jechałam go odebrac do Halifaxu:tak:.W sumie to mogłam kupic dzisiaj na rynku bo chyba z trzy widziałam,ale co zrobic jak człowiek w gorącej wodzie kompany i chce mniec wszystko odrazu:baffled:.Marta84 a właśnie wczoraj myślałam o tobie i jeszcze mój coś wspomniał o was:tak:;-).Ja tam żadnych planów szczególnych nie mam na dziś i jutro.Pewnie zaliczymy jakiś spacer w parku i takie tam:happy:.owlocella2 Witaj serdecznie i czuj się jak u siebie pisz dużo i często:-):-);-):tak:.

reklama
hEJ DZIEWCZYNY
moja Mama dzisiaj pojechała i jest mi źle :-:)-(
a na dodatek mama masę roboty ponieważ jutro się przeprowadzamy do nowego domku ,choć może i to dobrze bo nie będzie czasu na smutki
no i witam wszystkie nowe mamy :tak:

Sylwia - to tak jak my szukalismy, tez wiedzielismy czego szukac, na co zwraca uwage i mnostwo domow odpadalo, nawet takich co byly w bardzo dobrym stanie :baffled: a kupilismy czerwonego wolsvagena tourana, autko mniej wiecej gabarytowo jak nasz kombik, tylko na 7 osob

Monika - powodzenia z przeprowadzka, a mama moze sie zdecyduje znow wpasc tak na pare dni :)

U mnie impreza za chwile rusza. :tak:

kasia.j widzę że mamy podobny gust jeżeli chodzi o samochody:tak:.My tez rozważamy kupno tego tourana po nowym roku jak już się rodzina powiększy ale mamy jeszcze dylemat bo mąż wiecznie jeszcze ogląda inne marki i sam już nie jest pewny jaki chce:baffled:.Teraz też mamy wolsvagena i powiem szczerze że jesteśmy zadowoleni:tak:;-).Daj znac za jakiś czas jak wam się sprawuje pewnie mój mąż będzie ciekawy:tak:;-).

Witam
Ta, to zostałam ciocią, babcią, nie wiem jak to nazwać. Okociła mi się kicia w nocy. Wczoraj przyszła do domu, bo chyba już czuła że zaczęła się jakaś akcja, ale zwiała jak Mati ją dopadła. Dziś rano zaglądam do niej do komórki, a tam 4 kociaki małe. Więc przeniosłam ją do domciu. Teraz ma ciepło. Sama jak była nie była za bardzo chętna do zostania w domciu, ze względu na dziecko. Ale za dużo gadania to ona dziś nie miała. Złapałam pudełko z nią i z małymi i na górę. Dziecko jeszcze nie wie. :-) Niedługo będę miała wesoło.

Acha, no i jakby któraś chciała kotka to jeden na wydaniu, reszta już zamówiona.

W ogóle tyle działo od rana, że zapomniałam o obiedzie. Carboot był, strasznie malutki. Ale pierdoły i tak kupione. Kilka aut, dosłownie sprzedających. Miejmy nadzieję że się ruszy.

Witam nową koleżankę na forum. Pytałaś o przedszkole. Z czystym sumieniem mogę Ci polecić St Edmunds Nursery na Washington street. Właśnie na BD8

Znalazł sie moj portfel:happy2::happy2:okazało sie ze zostawiłam go na fitnesie:-Di dzis do mnie dzwonili,a taka radosc była w domu:-D od dzis uwazam co w nim nosze ,mam nauczke:tak:
Roksanna nowy obawiazek,napisz jak w pracy?
Kasia j autko faktycznie super,i jakie wygodne.
Jakie plany macie na jutro??mozna fikołka dostac,w taka pogode:baffled:
Tak mi szkoda dzieciaczow,bylismy na spacerku ,ale dla nich to mało:-(musze cos wymyslic na jutro,tylko brak mi pomysłu:dry:

Owocella2 jeszcze zadna z nas nie narzekała na przedszkole.wiec mysle ze po prostu sa one dobrze przygotowane:tak:na pewno musisz szukac blisko miejsca zamieszkania:tak:ja trafiłam na seketarke mowiaca po polsku,a to dla mnie było bardzo wazne bo ,tak jak i Ty przyjechałam bez jezyka:baffled:ja mieszkam na bd5 wiec nie moge poradzic Ci przedszkola z Twojej dzielnicy:no:a i juz mozesz złozyc podanie,czasami na miejsce trzeba czekac

KATIN-:-D:-D:-Dale sie nasmialam jak przeczytalam twojego posta o tym Tropical world,bo wlasnie tam pojechalismy:-D:-D:-D
Ale ludzi bylo:szok::szok::szok::szok:ja juz tam pare razy bylam,ale takiej kolejki jak dzisiaj to ja tam nie widzialam:no:
No i masz z glowy dzwonienie w sprawie dokumentow:-Dale radosc napewno cie ogarnela:tak:
ROKSANA-no to masz wesolo teraz,ale twoje kotki maja wziecie:-D
KASIA8118-JA pisalam o tym przedszkolu w polskiej szkole,bo chce zeby Dawid tez chodzil,ale tam jest jeszcze czas:-)
A ten koszyk super sprawa,ja tez mialam dla Dawidka i chwalilam sobie bardzo :))
OWOCELLA-ja mieszkam na bd 12 wiec cie nie doradze w sprawie przedszkola na bd8,ale wejdz sobie w stronke www.upmystreet.co.uk i tam wpisz swoj kod i pokaze cie najblizsze przedszkola od Twojego domu:-)
KASIA J-jejku juz twoi tescie wyjezdzaja??ale ten czas leci,nidawno pisalas ze wlasnie przyjechali:-D
A autko super tez mi sie podoba,jeszcze czerwony kolor ,moj ulubiony:-)
MONIKA1213-NO to czeka Cie teraz urzadzanie ,super sprawa:-)
MARTA84-oj zimno tutaj zimno,:confused:a jak tam Maja grzeczna byla na chrzcinach???

Ostatnia edycja:
reklama
Rokasnna1 ale masz teraz wesoło w domku:-)jak bym miała warunki i mozliwość to chetnie jednego bym sobie wzieła, uwielbiam koty:-):-):-)
a co do tego przedszkola to jest tam tylko przedszkole bo chciala bym zeby była zerowka tez tam???
Kasiaj gratuluje samochodziku!! to juz jest kawał auta my niestety jeszcze bez:-(
Katin mozesz mi cos wiecej napisac o tym przedszkolu bo bd5 nie jest znow tak daleko!!

Do góry