reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Właśnie miałam wizytę health visitor. Było mierzenie Matyldy, ważenie a nawet zrobiliśmy badanie krwi, bo ja mówiłam że mam wrażenie że jej witaminek brakuje. Wszystko ok. A witaminki mam sobie zakupić w baby clinic.
Kasia8118 ale trafiłaś, właśnie dziś zdjęłam i Mati robi nie pieluchy ale w majtki :-D:-D:-D.ale ta health visitor która była właśnie u mnie wspominała coś że zapyta mnie ale i tak jest jeszcze wcześnie, właśnie o odpieluchowywanie. Ja zaczęłam dziś, ale jestem raczej pewna że tata wieczorem jak pójdę do pracy to jej założy, żeby się nie męczyć.:wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziewczyny:-):-):-)
ROKSANA-nie jest zle,jak mam czas jeszcze do Was napisac:-D:-D:-D
Chlopaki ladnie sie bawili,potem troche sobie zabawki wyrywali-ale to jest norma-
.A najgorzej to Dawid oczewiscie,niektore zabawki lezaly tygodniami i on ich nie ruszal,ale tylko jak Marcel sobie cos wzial to zaraz On tez juz chcial sie ta zabawka bawic:wściekła/y:
Teraz sobie bajki ogladaja:-)
MARTA84-ja tez uzywam tej soli morskiej:-)
4MUCHY-u mnie Dawid tez sie zajada platkami z mlekiem:tak::baffled:

kasia8118 moja wiki nie ma pieluchy juz od ponad roku :tak::-) ale to musialam z przymusu ja nauczyc bo miala problemy z nozkami ale teraz jest wszystko oki;-);-) ciezko bylo ale teraz mam z glowy na poczatku zakladalam jej pieluchy tetrowe a na nocnik nie chciala za bardzo siadac potem podpatrzyla u oli i sie nauczyla a teraz to sama na kibelek idzie i sie zalatwia :-):-):-)

czesc dziewczynki! ja tylko chcialam sie przywitac ;-) dzisiaj rano dostalam ksiazke ktora kupilam na ebay'u i tak mnie wciagnela ze nie moge sie oderwac "strefa cienia" niesamowita opowiesc oparta na faktach moze ktoras czytala-jezeli nie polecam :tak:
sylwia.m i co ci midwife powiedziala? czy moze dostalas recepte na paracetamol? ja to nawet nie zaczynam sie zastanawiac nad opieka medyczna w tym kraju bo zaraz mnie zlosc taka lapie ze zaczynam przeklinac :wściekła/y: mam nadzieje ze potraktowala cie powaznie :dry:

Kasia8118 - u mnie Kuba przestal robic w pieluche jak mial 2 lata i 7 miesiecy

Poszlam spacerkiem do szkoly z Kuba i z Mackiem i tak sie zmeczylam pchajac ten wozek pod gore, ze juz mam dosc wszystkiego na dzis :-(

mojadzidzia - wlasnie przeczytalam recenzje, musi byc ciekawa, a z drugiej strony przerazajaca, chetnie bym pozyczyla jak juz przeczytasz :tak:

sylwia - no wlasnie, co Ci tu powiedzieli?

kasia.j wg mnie ta ksiazka jest po prostu rewelacyjna i pewnie juz dzisiaj skoncze ja czytac-szkoda tylko ze musze wyjsc z domu bo mam wizyte z mw ale nawet obiad robie z ksiazka przed oczami :-D:-D oczywiscie ze ci pozycze jak tylko bedzie okazja ;-)

reklama
Czesć dziewczyny!! ta pogoda mnie dobija tak jak ogolnie chyba Wam wszystkie.Julci wychodza z tyłu zeby i nie ma chwili spokoju!! jestem tez wkurzona bo mielielismy dostac w tym tygodniu klucze do mieszkania a jest sroda i nikt nie dzwoni:wściekła/y:no ale anglicy maja czas,marta84 ja małej na katarek wlewam po pare kropli soli fizjologicznej w dzien a na noc krople nasivin dla dzieci ale tylko na noc i lepiej jak dziecko spi na podusi wtedy lepiej oddycha i poduszke mozna skropic olejkiem,
Roksana ta szkoła obok lidla to tylko z tego co sie dowiedziałam to do 5 lat ale w 100% nie jestem pewna;-) powiedz mi z kim zostawiasz Matylde jak idziesz do pracy? ja tez bym chetnie poszła do roboty ale co z dzieckiem?? a opiekunki strasznie drogie i przedszkola no i dzieci tyle wolnego mają?
kasia8118 juz nie uzywam wogole pampersow dla małej od jakis 3 miesiecy,teraz jak chodzimy na spacer to sikamy po krzaczkach:-)bardzo fajna jest ksiezaczka kamyczek na nocniczku Julcia szybko polubiła siadanie na nocniku.

Do góry