reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna ale szkoda a musiałas przechodzic koło mojej ulicy:tak:juz wysyłam ci numer zeby wiecej taka sytuacja sie nie powtorzyła.:no: je tez mam w planach zakupy tylko przy takiej pogodzie trace checi, ale Ci fajnie swoja własna kase rozwalac,tesknie za czasami kiedy miałam swoja wypłate na waciki:-D:-D:-D
Natalko chyba ominełam watek jak pisałas o rozmowie z .... ?:zawstydzona/y:dobrze ze sumienie troszke ruszyło,moze jeszcze jakos wam sie ułozy,czasami tak bywa.
Kasia 8118 przyjdzie i czas na twojego skarba ,ze zacznie widziec uroki siusiania do kibelka:tak::-D
Moj D był tylko przy porodzie Huberta,bardzo sie ciesz :tak:on wogole nie spodziewał sie tego co tam zastał:no:zobaczył ze kobiety naprawde cierpia:-(

reklama
ROKSANA-a co to za dzieciece centrum???Co tam jest ciekawego??
Bo my ze Sylwia wlasnie szukamy jakijs play groupy:-)
NATALKA-to znaczy ze cos zrozumial???I chce wrocic??

Dobranoc:tak:

witam dziewczynki :-)

chcialam isc na miasto na jakies zakupy ale taka pogoda straszna :wściekła/y: a wczoraj jaka burza byla widzialyscie ? :szok:

doris no chce wrocic ale nie wiem czy razem bedziemy jeszcze nie powiedzial tego wprost tylko powiedzial ze chce tutaj przyjechac zeby byc blisko dzidzki i ze chce ze mna normalnie gadac i nie chce sie klucic juz :hmm:

czecs kobietki ale pogoda znowu pada:wściekła/y::wściekła/y:a ja dzis juz musze prać
natalka slyszałam tą burzę i Wiki też bo sie troszkę wystraszyła mi sie wydaje że ten twój facet chce mieć dobre kontakty z tobą bo bedziecie mieć razem dzidzi z tego co nappisałaś tak wywnioskowałam ale jestem dobrej nadziei :tak::tak::tak:i mam nadzieje ze se wszystko dobrze ułoży :-):-):-)

Witam
Cos tam wczoraj straszył burza:baffled:Hubert w szoku bo juz nie pamieta burzy z PL.
a tutaj jeszcze chyba nie był jak jestesmy
U u mnie narazie nie pada,i mozna powiedziec ze sie troszke przejasnia
Porzadki prawie za mna, obiadek dzis jakis szybki moze nawet kupny:tak:
MIŁEGO DNIA ZYCZE:-)

Witam u mnie za oknem nawet w miarę pogoda:tak:.Oby tylko nie padało bo mam już dosyc deszczu:tak:.Mały chyba już lepiej :tak:.Może zaliczymy jakiś spacerek w parku i zakupy jeszcze nic konkretnie nie wiem bo Radek dopiero co wstał:baffled:.I nie było czasu nic utalic:confused:.Doris78 a wy w tym tygodniu miałyście isc na play grupe i co byłyście?

Hejka:-):-)

Ja właśnie z morisona wróciłam. Była dzisiaj promocja na rybę bo zapłaciłam tylko 30Ł:-D:-p:-D
Marcel śpi a ja się relaksuję, może też pójdę się kimnąc:-p

Natalka może Twój były cos zrozumiał i teraz się zmieni, oby:-)

Kasia81118 chciałysmy isc w piątek na playgroup ale okazało się, że w tym miejscu zlikwidowali grupy dla maluchów i mogą isc tam dopiero od stycznia:baffled::-( dlatego szukamy innej:baffled:

Rany, a co ja będę robic popołudniu:baffled::baffled::baffled::baffled:

A za tydzień mam usg i już nie mogę się doczekac:-):tak::-):tak: Ciekawe czy Mała nadal taka mała czy cos nadgoniła

tynia i wiki ja tez mam nadzieje ze jeszcze bedzie dobrze .... trzymajcie kciuki moze sie uda ;-)

sylwia ale fajnie ze masz to usg :-) ja chyba bede cos probowala w czerwcu zeby mnie na usg dali :-p cos musze wymyslec zeby chociarz jeszcze raz isc ;-)

a moja dzidzka w brzuszku dzis w nocy tak kopala ze sie obudzilam po 3 a brzuch to mi sie az trzasl caly :-p

Witam@!
Ja niedawno wrcilam z pracy, ledwie rano 4.30 stoczylam sie z wyra:/,ale juz weekend nie mysle do pon o pracy:-D

Wreszcie poznałam ROkssane!!, w sumie to ona mnie poznala.:]:-DMusialm isc na overti y zeby ja zobaczyc.:tak:

Biore si za sprzatanie a tak mi sie nie chche:/:szok::wściekła/y:

Plany chyba nijakie:/.Tak wiec milego dnia zycze.

reklama
Czesc:-):-)
My wlasnie z basenu wrocilismy i tak sie wkurzylam ze :szok::wściekła/y:
Zapomnialam dla Dawidka pieluchy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i na szczescie tam moglam kupic,za 1,80 za szt:szok::szok::szok::szok:ale zdzierstwo:wściekła/y::wściekła/y:
4muchy-czy Twoj Adas lubie grac w pilke??bo w richard dunn,bedzie od czerwca kurs nauki gry w pilke 7 tygodni bedzie trwal i kosztuje 22f,to nie jest tak zle,a potem jak juz sie naucza to moga tam na zajecia chodzic.
Ja Kube zapisuje na to:-)

Hmmm...i co ja mialam napisac :shocked2:nie wiem ,zapomnialam:-D:-D:-D

Do góry