reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki witam z rana:-).Pogoda niczego sobie a ja nie mogę się nigdzie dalej ruszyc bo mój Radek ma w samochodzie wózek a jest w pracy do 14 :-(.No nic poczekamy aż wróci i może jak pogoda będzie łaskawa to ruszymy razem do parku bo małego energia roznosi:tak:.Dziewczynki podajcie mi adres tego kulkolandu na bd4 bo jeszcze nigdy tam nie byłam a chciałabym się kiedyś tam przejechac:tak:.BożenaM przykro mi z powpdu pracy trzymam kciuki żeby znalazła coś na dłużej ;-).tynia i wiki duzo zdrowia dla cioci :tak:.Uciekam do małego bo mnie molestuje:baffled:.

reklama
Hej:-):-)

Ja niedawno wróciłam z kulek. Marcel standardowo śpi a ja na kanapie sobie siedzę z komputerem na kolanach i popijam kawkę, aaaa cooooo:-D

Bożena szkoda, że nie udało się wam dołączyc. Byłaby okazja się poznac bo ja paznokci nie robię więc tą drogą nam się nie uda:-D

Tynia mój jest self-employed ale rozlicza nas księgowy więc nie pomogę ci:-( Sorka:-)
Bardzo mi przykro z powodu cioci:-(

Kasia8118 proszę bardzo:-) Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids

czesc dziewczynki!
bozenaM 3mam kciuki zeby ci sie jednak udalo wrocic do tego nexta,ale roksanie niezlego stracha napedzilas,biedulka koszmary w nocy miala :-D
tynia i wiki zdrowka dla cioci zycze,a ty trzymaj sie ;-)
ja mam dzisiaj wizyte w szpitalu odnosnie tej mojej nieszczesnej prolaktyny no i musze jeszcze do przychodni recepte odebrac,pewnie na zelazo :dry: wczoraj jakos sie kiepsko czulam i mialam krwotok z nosa :confused: ostatni raz byl chyba w dziecinstwie wiec nie wiem co jest grane :baffled: dzisiaj tez jakos tak niepewnie,myslicie ze to moze byc przez pogode?

Sylwia - czemu Wy wszystkie mysliscie ze ja tylko droga paznokci WAS poznam, jak juz bd cąlkowicie smaa w domu to napewno sie skusze na niejedno spotkanko;-):tak::tak:

Poki co mały kaszle jak szalony, a ja szukam rpacy an necie:/

Mojadzidzia- nie chchialam nikomu strachu napedzic , Roksanna pracuje z innej agencji wiec nie am sie co bac:]:tak:

A u ciebie to molziwe pogoda, organizm jednak wymaga toche słonca a tak to calae swoje zapasy energii an ta kiepska wydaje zamiast "ładowac akumulatory"......ALe ci nasmecilam .ALe jakies dizsiaj takie maam nastaiwnei do zycia:D

bozenaM ja mam takie kiepskie nastawienie od ponad tygodnia,wszystko mnie dobija i brak mi energii zeby sie podniesc z lozka,teskni mi sie za sloneczkiem :cool2:

Bożena tak się tylo śmieję:-D No mam nadzieję że kiedyś wkońcu dołączysz na jakieś spotkanie tylko czy ja wtedy będę:baffled: Bo niedługo to będzie u mnie cieńko z wolnym czasem:-D

Mojadzidzia a to Ty pisałaś o tej anemii??? Krew z nosa może by właśnie przy anemii:tak: Wcinaj dużo buraków;-)

sylwai.m ale trafilas,dzisiaj moja kochana mamusia robi czerwony barszczyk,ona tez miala anemie przy moim bracie i lezala dlugo w szpitalu :no: nie wiem jak powaznie jest u mnie ale w przyszlym tygodniu mam wizyte u mw wiec sie dowiem

reklama
Sylwia- wiem, wiem ja poprostu dizisja nie mama ochoty na nic i szukam kogos lub zcegos do "wyzcia sie"....żart, to akurat testuje an mezu:d.JEszcze 3 tyg i juz jestem wolna na cąłego!

Mojadzisiaj - ja tez w PL taka supe rpogoda tutaj odkad wrocilam a jest to juz ponad 2 tyg leje non stop na dodtek maly chory, tesciowa tez i jeczy gorzej od niego!wrrrrrrrrr

Normalnie szok, a Ty kobieto jak CI sylwai napisala buraki lub sok z buraków!

Do góry