reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Zadzwonili dzis do nas znajomi z Walli i zaprosili na na długi weekend no i chyba sie skusimy,bo wtedy wszystkie dni sa zaplanowane i zero nudy:-D:-D
Mojadzidzia mi pasje 12,40 jak juz mały bedzie w perzdszkolu

reklama
Witam wszystkich serdecznie. Dzisiaj dołączyłam do do społeczności tego forum, troszkę sie tutaj jeszcze gubię, ale myslę, że będzie ok. Mieszkam niedaleko Bradford w Cleckheaton. Mam troje dzieci w wieku: syn 14 lat, córka 12 i najmłodsza pociecha 16,5 miesiąca. Jesteśmy w Anglii prawie trzy lata. Chciałabym poznać inne mamy (obecne i przyszłe) dzięki którym będzie nam tutaj raźniej. Mam nadzieję rownież , że dzięki temu forum moje dzieci poznają nowych przyjaciół, co pozwoli spędzać im czas w większej grupie rówieśników. :-)

mamatrójeczki Witamy serdecznie w naszym gronie:-):tak:.Tatuś usypia małego więc mam czas dla siebie jak ja to lubię:tak::-D.Dziewczyny jeżeli chodzi mleczno wodniste upławy to ja też to mam teraz i w pierwszej ciąży też miałam :tak:ale z tego co wiem to normalne i nie ma czym się przejmowac;-).A ja się właśnie dowiedziałam że mój ma aż 4 dni wolnego:tak::szok:.

Dziękuję kasia8118. Moje dzieci też juz śpią więc mam chwilę dla siebie. Niestety na noc do pracy :( . Ale czego nie robi się dla dzieci :-) .

NATALKA-ja tez mailam takie wlasnie mleczno-wodniste uplay w obudwu ciazach:-)
MOJADZIDZIA-ja tez mialam problemy z oddychaniem:-Dpod koniec ciazy,wiec to tez normalne:-D

Ale napisalam:-D:-D:-D:-D

MAMATROJECZKI-Witaj na forum,widze ze mieszkasz blisko mnie:-)ja na bd12 mieszkam,niedaleko tego zjazdu na autostrade:-)
Widze ze bedziesz nam udzielala rad ,co do starszych dzieci:-)bo ma juz duze:-)

Witaj Doris78, Czasami może przyda się to co juz wiem o dzieciach. Jednagże również nadal czasami potrzebuję rady. Człowiek uczy się całe życie. Dzieci też są rożne. Ostatnio nasz najmłodszy wysmarował siebie i wszystko wokół sudokremem. Wystarczyło mu kilka minut :-D . Szkoda, że wysmarował też aparat , bo tak miałby pamiątkę na później.

mamatrójeczki witaj na forum ;-) jak to milo ze nasze grono sie powieksza a przy tym zasob dobrych rad i doswiadczen :tak::-D
co do tych nieszczesnych uplawow to i ja sie niestety dolaczam,mam praktycznie od poczatku z tym ze teraz troche obfitsze ale nie ma jeszcze tragedii,najgorzej jest rano a pozniej luzik ;-) pocieszylyscie mnie odnosnie problemu z oddychaniem bo martwilam sie czy to nie ma wplywu na malenstwo no ale skoro to normalne :sorry2: doris78 zaczynasz gadac jak angielscy lekarze...dobrze ze mi nie poradzilas aby brac paracetamol :-D:-D:-D:-D
katin mi ta godzina jak najbardziej odpowiada,zamierzam sie jutro wyspac Dzis siedzialam do polnocy zeby wygrac ten wozek a jak zasnelam to i tak snilo mi sie ze nadal uczestnicze w aukcji-paranoja!!!! Ale ci fajnie,pewnie milo spedzicie dlugi weekend ;-) a ja coraz bardziej tesknie zeby pojechac do polski :hmm:

MAMATROJECZKI-to najmlodsza pociecha to synek,tak??
Oj wiesz co ,troche sie z tego usmaial co napisalas:-Dbo moj straszy syn jak mila tez cos kolo dwoch lat,to samo zrobil z sudokremem:-D:-Dcaly on byl w kremie i szafka obok:-D:-D

No i to fakt,ze czlowiek uczy sie czale zycie jak z dziecmi postepowac:-)Ale z Ciebie jest zuch mama,jak pracujesz w nocy i w dzien ty sie zajmujesz najmlodszym,czy do pzredzkola chodzirz

reklama
Miałam miec dzis gosci,ale spotkanie odwołane,wiec troszke sie nudze.Dzieciaczki spia,maz prawie a mnie energia roznaosi:baffled:
Mamatrójeczki ja tez witam ,,jak fajnie mamy corki w podobnym wieku:happy2:

Do góry