reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidza jak długo nie byłas w PL?,jednak kazdego dopada kiedys tesknot:-(,mimo tego ze masz tu mame i rodzenstwo.Jestesmy umowione tylko pomietaj ze ja moge 5 mni sie spoznic wiec zaczekaj:tak:

reklama
Mojadzidzia - jak urodzisz 8lipca to tak jak ja córkę :tak:
Katin - cieszę się może kiedyś uda się nam spotkać i dziewczyny się poznają :-)
Doris78 - prawdę mówiąc czasami to jestem wręcz wykończona tymi nockami, zwłaszcza jak wracam z pracy a mąż ma rano, a starsze dzieci w szkole. Niestety to było najlepsze rozwiązanie by opiekować się maluchem. Jak na złość przedszkole odpada, gdyż pracujemy też w weekendy :-(

katin w zeszlym roku bylam dwa razy,w lipcu na 5dni i w grudniu na 4,nie mialam czasu nikogo odwiedzic ani nawet nacieszyc sie :-( to wiesz,moze ja na wszelki wypadek spoznie sie 5minut ;-):-D
mamatrojeczki ja tezbym wolala urodzic 08.07 bo ja mam urodziny i imieniny 07.08 zreszta imieniny tez w tym samym dniu :dry:

Mamatrojeczki pełen podziw:tak:ja juz od poł roku przezywam ze chciała bym isc do pracy od wrzesnia i własnie sprobowac na nocki,ale strasznie sie boje ze nie dam rady, a tu dowod ze jednak mozna:confused:

Katin - sprobować zawsze można. Siedzenie cały czas w domu też nie jest dobre. Trzeba troszkę od niego odpocząć. Uprzedzam tylko, że jest to męczące. Ja pracuję 4 nocki i 2 wolne. Narazie żyję :-D . Czasami jestem jednak tak zmęczona, że nie mam ochoty na nic.

Mamatrojeczki - witam na forum!Szkoda ze nie ams zdziecka w wieku mojego synka:]

Katin -to widze długi weekend zleci na całego, a ja znowu w domu bo Pała firma normalnie rpacuje:/.

Odnosnie nocek ja tez o tym myslalal, ale moj maly ma tak niespozyta energie ze o spaniu w dzien moge zapomniec tymbradziej ze maz na zmany.

CO do Waszych "płynów z krocza" to ja tez mailam w pierwszej ciazy i to niby nic nie szkodzi , ponoc niektore babki maja tak miec i juz!

Uciekam spac z nadzieja ze pogoda jutro bd spoko, w PL zapowiadaja 30 stopni za 2 dnia tu:/......miało byc upalne lato i chyab nic z tego, jest ulewne :]:-D:-D

Dobranoc!

MOJADZIDZIA-no to zycze Ci z calego serca zebys urodzila w swoje urodzinki,dostaniesz najpiekniejszy prezent.Ja tez taki dostalam:-)Kube:-)

Dziewczyny, życzę Wam dobrej nocy. Niestety muszę już szykować się do pracy. Zaczynam o 23 do 7. Mam nadzieję, że uda mi się tutaj zajrzeć jutro.

reklama
Do góry