reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

aniteczka1981 ja od prawie 2lat mam w Virgin,wczesniej jedyne 2Mb speed dzielilismy na dwa komputry i bylo ok teraz mamy 10Mb i jest b.dobrze Jedyne co to jak sie przeprowadzasz to umowa zaczyna ci sie od nowa ale sprawdzilam i wszyscy dostawcy maja tak samo,troche mnie to zdziwilo ale tutaj jest chyba normalne :sorry2:

reklama
moja dzidzia no ja wzięłam 20MB czyli tą XL....dopiero za 2 tygodnie mają nam podłączą....:baffled:
ale najbardziej to się cieszy mój staruszek,bo ma dwie konsole i wreszcie internet na nich będzie miał-dla gracza nieocenione:-D:-D:-D:-D
a tak apropos-ja mam książkę pt."Apelacja"to była ampar tak?:-)przeczytałam 3 rozdziały narazie i stwierdzam,że jest dobra ale ja jednak wolę fantastykę;-):cool2::-)

mojadzidzia ja z czystym sumieniem mogę polecić Tobie fryzjerkę Mariolę z BD8. Byłam u niej kilka dni temu i aż mojemu kopara opadła :-D. Uważam, że jest niedroga i solidna.
Kasia8118 ja mam taki nocnik i mały robił na niego jak miał 6 miesięcy , tylko jak poszłam do pracy mój mu odpuścił i przestal robić :wściekła/y::no::wściekła/y:

hej
Ja po pierwszej nocce z prawdziwymi klientami- nie bylo zle ale przespalam caly dzien. dzisiaj tez mam nocke i potem 5 dni wolne:tak:
mojadzidzia, Bozenam- ja bylam wczoraj u fryzjerki i jestem bardzo zadowolona. Ma na imie magda i wiem ze czesala Sylwiem do slubu wiec ja tez mozna podpytac:tak:
roksanna1- ja tez bede w sobote i cos upichce:-)
Doris78- ja herbaty na pewno nie bede pila:-D:-D:-D:-D
kasia8118- gratki dla malego no i chyba rzeczywiscie juz nie ma sensu na ten nocnik bo pewnie zaraz zacznie na kibelek- mimo ze jest rewelka:-D:-D
katin- no tak wyczulam zeby ci nie zawracac wiecej glowy o weekendzie;-) Nadrobimy gdzies nad morzem albo w ilkley:cool2:
kasiaj- ja tez wlasnie napalilam sie na Gdansk ale ceny:szok::szok::szok:
asinka-z- a gdzie na bd15 sie przeprowadzasz? Czy to jest allerton?

Ide sie szykowac na nocke zeby jutro rano moc sie zaczac rozkoszowac wolnymi dniami

AMpar- a co robilaś u niej z włosami ja bym chciała balejaż tzn, odrost bo juz 2 miesiac sie konczy jak nie robial zarosłam jak....:-D:-D

Dzwoniłam dzisiaj do tej Ilony bo widzialm jka kolezance zrobila to było spoko, ale ona nigdy u niej nie podcinała włosów wiec sie boje. I jak na moje włosy zaspiewała 40Ł.chyba ze jak zobaczy to bd chchiala wiecej!:/:baffled:

Mamatrójeczki Wy macie takiego psa w domu? Fajny. A kto z nim wychodzi? A Ty się szykujesz na imprezkę? Bo doszły mnie słuchy że pierogi robisz czy coś. :-):-):-)
A propos zwierząt. Kotka znowu ze mną zamieszkała. Właśnie leży i mruczy, a mruczy jak mało który kot. Nie ma Mati więc nie ma przed kim zwiewać. ;-)

helołłł:-):-)

Ampar a Ty znowu mnie obgadywałaś:baffled::wściekła/y:;-) Powiedz jakim cudem doszłyście do tego że obie mnie znacie?:confused:
Tak, Magda czesała mnie do ślubu i pasemka też zrobiła super ale wtedy to ona była w ciąży i jakoś potem kontakt się urwał:baffled:

Kasia8118 Marcel ma taki krzesełkowy nocnik i nie chciał na nim siedziec wogóle:sorry2: Nawet wtedy jak byl mniejszy i siadał chętnie. Akceptował tylko taki zwykły. Teraz to już i zwykły mu nie pasuje:wściekła/y:

Aniteczka teraz to i tak już musztarda po obiedzie bo neta masz zamówionego ale ja z Virgin już nigdy więcej nie chcę miec nic wspólnego:no:

Katin czy Dorota dodzwoniła się do Ciebie??? Miała zadzwonic przełożyc spotkanie na czwartek jeśli to możliwe:confused::zawstydzona/y:

Ja się właśnie wywoskowałam:tak: Ciężko było z tym brzuchem ale jakoś dałam radę, tylko zajęło mi to 1,5 godziny:-D:-D

reklama
bozenaM ja tez dzwonilam do tej Ilony ale odpuscilam sobie ja bo jakos zbyt malo konkretna mi sie wydala,znalazlam jeszcze numer do Eweliny :dry: jestem z nia umowiona na jutro Tez mi powiedziala Ł40 ale moje wlosy chyba dluzsze od twoich no i obcinac mnie bedzie,tyle ze u mnie nie ma zadnej filozofii bo podciac koncowki ewentualnie jakies pazurki czy cos w tym stylu

Do góry