reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118-te nocniki tz mi sie podobaja,ale powiem Ci ze Kuba jak zaczal robic na nocnik szybko sie przestawil na toalete.No ale w twoim przypadku potem sie znowu przyda:tak:

ANITECZKA-ja mialam w Virgin no i nie narzekalam,ale mnie na sam koniec wkurzyli jak chcielismy zrezygnowac to samowolnie sobie sciagneli pieniadze z konta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale wlasnie tak jak MOJADZIDZIA napisala ze jak sie adres zmienia to na nowo umowe podpisujesz i my tak ciagnelismy i ciagnelismy:wściekła/y::wściekła/y:
Ale Sylwia ma inne i zle doswiadczenia z ta firma:-(
No i ja wtedy tez bede piwko pila:tak:

ROKSANA-a u mnie jednak J musi isc w sobote do pracy,musi jakis stock na koniec miesiaca policzyc,ale moze przyjsc do pracy o ktorej chce :-)Wiec na szczescie bede:tak:

KASIA J-no Trojmiasto sie ceni i to bardzo:-D:-Dceny zabujcze:szok::szok:

BOZENA M- i co byliscie w agencjii??mozecie mieszkac dalej??:-D:-D

reklama
SylwiaM jak było u Ciebie spotkanie, to moja Mati koniecznie chciała na ten kibelek Marcela siadać.
Mówisz wywoskowałaś się. Szykujesz się na całego. A może to już się zbliża i tak intuicyjnie się tym zajęłaś.
Katin jak przełożycie spotkanie na czwartek to ja też przyjdę ;-).

ROKSANA-no to nie jestes samotna:-D:-D
Patrz a ja to zdjecie ogladalam i tam zadnego psa nie widzialam:-Dmusialam sie cofnac i faktycznie jest wielki pies:-D

SYLWIA-dzwonilam i Katin powiedziala ze Nas w czwartek nie chce widziec:-):-);-):-p

Doris - jutro rano jedziemy do agencji, bo dzisiaj przyszedł list ale pol godziny przed p. praca:/, wiec juz dzisiaj sobie dalismy na luz.Ale cąły zcas mi po głowie chodzi co Oni chca!
Własnie wrazie co przegladąłam chatki i nie ma nic ciekawego w mojej dzielnicy!!:-:)-:)-(

Sylwia, Ampar - to dajcie do tej Magdy namairy.

Mojadzidzia - ja do niej dzowniłam to ogolnie tylko ustaliłam poiwedziala, że pasuja jej tylko poniedziałki.Ja chche odrost i podciac jak cos tez pazurki delikatne bo naturalne mam baranie loczki wiec nie moge krócej:/.:-:)-D

Która robi pierogi do Roksanny, to ja zabiore P. ze soba i bd miała z głowy klejenie pierogów!:-D:-D:-D

Kasia8118- ale Ci wszystkie namieszały z tym nocniczkiem!
I jaką podjełaś decyzje?!

Roksana o której ma być to spotkanie? bo mój idzie na 14,30 do pracy i nie będę miała kierowcy :-(, chyba, że taxi wezmę. Jeżeli będę to na krótko, ponieważ będę po nocce i przed nocką więc będę musiała si nieco kimnąć.
Co do pierogów, to nie ja robię tylko mój :-D , ale niestety w tej chwili nie ma ochoty :-:)wściekła/y: . Zreszą teraz mamy cholernie małą kuchnię i nawet za bardzo nie ma gdzie.
Jeżeli chodzi o psa to miałam, ale kilka miesięcy i wydałam. Nie miał kto chodzić :wściekła/y::-:)wściekła/y: . Dzieciom się nie chciało, a musiał się wybiegać, a ja z jedną ręką na wózku a drugą ze smyczą to był koszmar. Ogród niestety mu nie wystarczał i zaczął wszystko niszczyć i robił się coraz bardziej smutny :-:)szok::-(. My się męczyliśmy i on.

reklama
Do góry