doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
kasia8118-te nocniki tz mi sie podobaja,ale powiem Ci ze Kuba jak zaczal robic na nocnik szybko sie przestawil na toalete.No ale w twoim przypadku potem sie znowu przyda
ANITECZKA-ja mialam w Virgin no i nie narzekalam,ale mnie na sam koniec wkurzyli jak chcielismy zrezygnowac to samowolnie sobie sciagneli pieniadze z konta

Ale wlasnie tak jak MOJADZIDZIA napisala ze jak sie adres zmienia to na nowo umowe podpisujesz i my tak ciagnelismy i ciagnelismy

Ale Sylwia ma inne i zle doswiadczenia z ta firma:-(
No i ja wtedy tez bede piwko pila
ROKSANA-a u mnie jednak J musi isc w sobote do pracy,musi jakis stock na koniec miesiaca policzyc,ale moze przyjsc do pracy o ktorej chce :-)Wiec na szczescie bede
KASIA J-no Trojmiasto sie ceni i to bardzo
ceny zabujcze

BOZENA M- i co byliscie w agencjii??mozecie mieszkac dalej??

ANITECZKA-ja mialam w Virgin no i nie narzekalam,ale mnie na sam koniec wkurzyli jak chcielismy zrezygnowac to samowolnie sobie sciagneli pieniadze z konta

Ale wlasnie tak jak MOJADZIDZIA napisala ze jak sie adres zmienia to na nowo umowe podpisujesz i my tak ciagnelismy i ciagnelismy

Ale Sylwia ma inne i zle doswiadczenia z ta firma:-(
No i ja wtedy tez bede piwko pila

ROKSANA-a u mnie jednak J musi isc w sobote do pracy,musi jakis stock na koniec miesiaca policzyc,ale moze przyjsc do pracy o ktorej chce :-)Wiec na szczescie bede

KASIA J-no Trojmiasto sie ceni i to bardzo

BOZENA M- i co byliscie w agencjii??mozecie mieszkac dalej??