reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Katin strasznie bez nich nudno. :-):-):-) Normalnie cisz jak makiem zasiał. Ale ja lubię ciszę, bardziej od muzyki, czasami całymi dniami u mnie nic nie gra.
Co do mięśni, to wszystko mnie boli, takie sobie zapodałam wczoraj ciężary, ale tylko na górze, nogi nie bolą wcale, ani brzuch nie boli, a też miałam ciężar spory.
No i oczywiście ja jutro do Ciebie też zawitam ;-);-);-).

Postanowione na 18.00

Kasia8118 a nie szukają czasami chętnego na piłkę, bo mój gra czasami, ale narzeka że rzadko.
Ampar3 Ja kiedyś też pracowałam na noce, i różnie to bywało z tym spaniem. Na początku przysypiałam całe dnie. Potem był okres że po nocce nie spałam wcale, to jest do zrobienia. A później już tylko czasem spałam, jak miałam dwie pod rząd. Przyzwyczaisz się :-D
Natalka90 Podobają mi się Twoje sny;-).Szykujesz się do mnie?

reklama
Hello!!

Własnie wróciłam z agencji mieszkaniowej i okazłao sie, że niby nie mogą sie do nas dodzwonić!! A raz na rok ich ludzie sprawdzaja komisyjnie stan instalacji gazowej i elektrycznej. I babka poprosiła tylko żeby ktos był w ponw domu bo zawita pan na kontrole na ok 15 min,,,,i bardzo nas przepraszała, że tak wyszło, ale jakos musial nas ściagnać:D:-D:-D:-DA ja pół nocy nie mogłam spać bo myslałam co oni chca!:no::no:

Sylwia - moja siostra cały czas jak była w ciązy to maiła miec jedno dziecko, córke. Przy porodzie po 1 :szok:bo chłopiec, a po 2. za chilke wyszedł drugi:-D:-D:-D:-D.I teraz ma bliźniaków!
Tak wiec dobrze, że tu można sie tanio i szybko obkupić dla dzieci:-D:-D:-D

Doris - dzisiaj porozmawiam z moim P. czy nic nie ma w planach , czy nikogo nie zaprosił naspobote i jak nie to chetnie wdepne.ALe nie bd piła bo napewno bd musiala sama sobie kierowac. A jeżeli któras z okolic BD4, Bd5, i po drodze do Roksanny to będe mogła wziaśc zabrać. Jak sie nie bd bały ze mna jechac:-D

Katin - a co to za herbata?! Piłam ją u CIebie?! bo nie pamietam co mi podałaś:tak:;-);-)

Ampar- to podpytaj i jak cos to przeslij. Z góry dziekuje!;-)

roksanna trudno jest mi powiedziec czy potrzebują kogoś jeszcze :baffled:.Z tego co wiem to różnie bywa czasem jest ich dużo a zdarza się że brakuje ludzi do gry:tak:.Najczęściej grają w piątki i chyba czasami w niedziele:tak:.Wypytam się dzisiaj mojego to powiem Ci coś więcej;-).katin a twój lubi grac?Bo mój właśnie ostatnio wspominał że jak by kiedyś grał tam koło ciebie to twój mógłby dołączyc a ja wpadłabym w tym czasie do Ciebie na kawe lub poszłybyśmy gdzieś na spacer:tak:.On już sobie wszystko obmyślił byle bym mu nie marudziła:tak::-D:-D.

czesc kobietki super dzien :tak::tak::tak:tylko bedzie napewno duszno wiec nie za dobrze
katin czy ja wim czy tak daleko bedzie mial samochodem25minutek no troszke daleko bede miala do was chcemy tam poniewaz tam nie ma dzieci pakolskich ktore tak jak tutaj wlatuja ci na podworko i robia co chca zamontowalismy sobie zasowke ale wchodza przez murek i ja otwieraja :wściekła/y::wściekła/y:a w skipton sa sami anglicy i jest tam bardzo spokojnie bo mieszka tam kolega tej kasi co z nami mieszka nie jestem rasistka zeby nie bylo tylko juz to sie robi meczace szukamy tez domu w bradford ale ciezko znalezc duzy dom mowie o minimum 4 pokojach jesli ktoras ma namiary na taki dom to prosze o kontakt

kurde posta mi wcielo :wściekła/y:

wlasnie wrocilam od poloznej i mam anemie i za wysokie cisnienie :wściekła/y: i do tego mala jest ulozona posladkowo :wściekła/y: polozna ma przyjsc do mnie w przyszlym tyd do domu ale nie mam pojecia po co :baffled: sylwia mojadzidzia u was tez byla ??

roksanna ja niestety w sobote odpadam bo weekend spedzam z moim :sorry:
katin a co to za herbatka?? jak sie nazywa ??:-p

hej laseczki;-)
ja juz wrociłam z przychodni...mały miał już czwarte szczepienie:confused2:dziwne,bo myślałam,że tylko 3 i z głowy ale ponoć za 4 tygodnie mam znowu przyjść na następne:errr:no ale wiedzą co robią.....i tak się włóczę po tej przychodni i tak;-)

oleska- dziewczynki do katin uderzają jutro:-)a w sobotę masowa impreza u Roksany:-D:-D:-D:-D

natalka-mój własnie też był ułożony dupką w dół ale ponoć jest szansa,że się odwróci:sorry2:mój się nie obrócił:happy2:

tynia i wiki- u mnie skolei mieszkają słoaccy cyganie dwa bloki dalej i raz mi się zapakowali na taras jak się bawili z Alą,ale ich to przynajmniej po polsku mogę opieprzyć:-D:-D:-D:-D

bożena-uffffffffff;-)
katin-a mnie to właśnie po wódce by głowa bolała:tak:

a teraz się idę brać za zapiekankę na obiad;-):-)

reklama
Tynia i wiki tutaj nikt nie wejdzie Tobie na ogród bez pozwolenia. U nas nawet jak sąsiadki synkowi wpadła piłka na nasz graden to pukał do nas i prosił o podanie piłki. Bo Bradford to jakieś 10-15 minut autem.:-)

Do góry