reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Niech ta pogoda trwa wiecznie:cool2::cool2::cool2::cool2:
Zalaczam fotki

Załączniki

• P1020165.jpg
    P1020165.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1020168.jpg
    P1020168.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 57
  • P1020169.jpg
    P1020169.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1020172.jpg
    P1020172.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Ale nas dużo fajnie. Miło się te zdjęcia ogląda, każda uśmiechnięta. Było mi miło Was gościć.;-);-);-). Chyba Was poproszę o zdjęcia. Mój już się pytał o nie. Doris popieram, to zdjęcie z tymi głaskanymi brzuchami super.

zdjecia rzeczywiscie suuuuper :-D:-D:-D
doris78 nie wiem tylko czy zauwazylas ze glaskamy sie po przeciwnych stronach...odnosnie tych zabobonow... czy myslicie ze po prawej to na chlopca???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sylwia.m moja mama zna cie z opowiesci i oczywiscie powiedziala wczoraj to samo co ty dzisiaj,czyzby kobieca intuicja??? :dry: mam nadzieje ze jednak nie :-p

hej spioszki?
jak tam dzisiaj? u mnie straszna mgła:szok::tak:
zdjęcia superowe:-)
mamatrójeczki-mnie pominęłaś;-)ale i tak miło było poznać Ciebie
4muchy,marta84-i Was również:-)
a ja zaraz na przystanek,a później znowu do przychodni tym razem na test na glukozę:baffled:bleeeeeee:baffled::baffled::baffled:
miłego dzionka:cool2:

heja dziewczyny. Mglisto, ale chociaż jest czym oddychać.
Aniteczka -przepraszam :tak::-p:tak:
Czy ktoraś z mam będzie dzisiaj na kulkach? Bo my sie wybieramy niedługo.

Hej
Mamatrojeczki zadowolona bardzo,jeszcze dzis w drodze do szkoły mi nadawała:-Dco robiły i jak fajnie było.Troszkie mnie sumienie gryzie ze Ty po nocnej zmiane a tyle ludzi w domu:zawstydzona/y:Dobrze ze sie chociasz cicho zachowywały.
Cały czas wracam do zdjec,strasznie mi sie podobaja.Ja tez mam kilka wieczorem wkeje:tak:
Mojadzidzia dzieki bardzo ze wysiadajac z samochodu poinformowałas mnie gdzie mieszkam:-D:-D:-Ddo dzis sie z tego smieje:-D
Roksanna doszłas do ładu w domu?

Katin, daj spokuj sumienu :-D . Ja bardzo sie cieszę, jak moje dzieci mają towarzystwo. Nie wiesz może, czy Doris szła dzisiaj na kulki? Nie mam do niej nr telefonu i nie mogę sie jej zapytać :dry:

reklama
Hello!
A co to po imprezce, taka cisza na forum?!!!!!!Kobietki imprezowały a teraz muszą "odpokutować" posiedzenia facetów z dziecmi?!;-);-)
Odnośnie imprezki, to świetne foty, i imprezka z tego co troszke zdążyłam poczytać tez się udała?!.....

Kurcze włansnie czytałam o pogodzie i ma sie pod koniec tyg popsuc:-:)-(.....

Mamatrójeczki - a gdzie chodzisz na kulkoland?!:confused:

Do góry