reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam
Właśnie wrociłam z mała,cały dzień w parku spedziłam z kolezanką ,amelka szczeliwa i oczywiście bez kolejnego guza sie nie obeszlo.
Natalka90 Niemasz co sie martwić, jak by co to butelki w szpitalu mają.,ale myslę ze Ci ni bedzie potrzebna;-)
MojadzidziaA ja wlaśnie myslalm o tobie ,czy juz po wszystkim a tu niespodzianka

reklama
jstysiak ja bym juz chyba wolala inna niespodzianke :-D ale nie ma co narzekac,bol mi troszke ustal i nawet na wizyte do midwife poszlam na piechote :sorry2:
natalka90 mam dokladnie taka sama karuzele :tak:
katin oplacalo sie kupic nawet ta za Ł15 nie wiedzialam ze one sa takie drogie :shocked2:

hej
Ja juz wyspana. Artur z szymciem byli na farmie a potem szalelismy na dworze przez 2 godziny:tak: Uwielbiam jak jest cieplo:cool2::cool2:
mojadzidzia- ja tez balam sie brac jakiekolwiek leki w ciazy;-) W szoku jestem ze az 8 paracetamoli dozwolone:szok:
mamatrojeczki- a twoj maz pracuje? Czy masz kogos kto ci pomaga po nocce?

Ide szykowac maluszka spac i cieszyc sie wolnym wieczorem. A moze ktos ma ochote jak bedzie cieplo na basen odkryty do ilkley w sobote?

czesc kobietki ja dzis w koncu odebrałam paszport :tak::tak::tak:wiecbilecik do polski mozna zamawiac:-D:-D:-D:-Dale dzis goraco normalnie katastrofa :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:prawie caly dzien spedzilam na dworze i chyba teraz tez sie przejde na maly spacerek:tak::tak::tak::tak:choc mi sie za bartdzo nie chce chyba zostane konsultantka avonu jesli ktoras by cos chciala to zapraszam :tak::tak:ale to jeszcze troszke

Łoooo rany ale skwar:szok::szok: ja tam lubię ciepło ale dzisiaj to już było małe przegięcie:baffled:

U położnej nic ciekawego się nie dowiedziałam poza tym że mała już ładnie główką w kanale rodnym siedzi:tak: Wysłała mnie do szpitala na KTG, wszystko wyszło ok:tak:

Natalka ja nie biorę butelki:no: Liczę na to że nie będzie potrzebna a jeśli już to w szpitalu na pewno mają:tak:

Mojadzidzia - jak ból jest w miare do wytrzymania to lepiej nic nie brac!
Ale że az tyle mozna:szok::szok:

Ja w cizy ale to był przymus bo nie mogłam z łózka wstac dostałam w 8 miesiacu 10 bardzo bolacych zastrzyków, na kregosłup, bo od kiedy mailam znieczulenie w kregosłup do wyrostka to czasami mam problemy, powodujujace, że nie moge sie ruszac:/.ALe tak sie bałąm je brać, ale moze dzieki temu nie miałam bóli krzyżowych!:tak:

Ampar -jak podczytałąm, to z pracy chyba jestes zadowolona!Oby tak dalej.Najlepsza praca to taka gdzie człowiek nie musi chodzic wbrew własnej woli:tak:

Sylwia - to teraz tylko chilka 'strachu" i już!!!;-):tak:Może urodzisz predzej niz Mojadszidzia, albo razem bedziecie rodzić!:-D:-DA pewnie WAm sie nie spieszy bo kto by szedł do szpitala w tak piękna pogode!?;-)

Ampar - a w jakich godz jest czynny ten basen?!

sylwia.m ale ty jestes zdesperowana :-D chociaz mi jak wczesniej sie nie spieszylo tak teaz chetnie bym juz przytulila moje malenstwo :sorry2: szczegolnie dzisiaj daje o sobie znac i porusza sie bardzo czesto :tak:

reklama
sylwia ja mam takie glupie przeczucie ze rowny miesiac po Tobie urodze :szok::sorry2: wiec urodz jutro nooooo :tak::-):-)
mojadzidzia no Ty tez juz bys mogla sie rozpakowac juz sie nie moge doczekac kiedy fotki waszych kruszynek zobacze :tak:

Do góry