reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - nie denerwuj sie tak, jeszcze max 2 tygodnie i juz z Wami malenstwo bedzie :tak::-D

BozenaM - http://www.bradford.gov.uk/asp/sports/pdf/ilkley_lido_2009.pdf

Ja mam dzis wyrzuty sumienia. Postapilam bardzo niepedagogicznie i przekupilam wlasne dziecko. W piatek Kuba ma w szkole koncert i ma sie przebrac za gasienice i oczywiscie jest z tym problem. I powiedzialam, ze jak wystapi w kostiumie to pojedziemy popoludniu kupic ten nowy zestaw HotWheels co go ostatnio widzielismy :baffled: Poskutkowalo..... :-(

reklama
KasiaJ- dziekuje za linka!
A Kuba sie nie przejmuj ja ostatnio powiedizlam ze jak nie bd cąły tydzien płakał o ta książkę to bd jakiś samochodzik!:dry:I codziennie przypomina mi jaki jest dzien i mówi dzisiaj jeszcze tylko 2 dni:-), ale zobaczymy w piatek jak dostanie czytanke inna:-D

BozenaM - wiesz co, to jest dokument pdf, moze nie masz programu? a powiedz jak planowanie wakacji? zdecydowaliscie sie na cos?

Sprasowalam wielka kupe ciuchow, a to zaledwie wierzcholek :-(

ampar3 mój mąż akurat teraz pracuje cztery dni od 6-14,30 , więc do 15 jestem sama z małym bo starsze dzieci w szkole. Jakoś daję radę. Najgorzej to jak się z nim położę i muszę po godzince wstać ( niestety tylko raz dziennie śpi godzinkę :-( ) :wściekła/y: . Ale jeszcze trochę. Mam nadzieję, że maximum za 2 tygodnie przejdę na dniówki. Tylko problem będziemy mieli z przekazywaniem sobie małego. Zaczynam się zastanawiać czy nie dać go na 2 godziny do przedszkola:confused2:. No i najgożej będzie jak by padało:dry: . Czy pogoda, czy nie trzeba będzie go brać ze sobą:wściekła/y: Zobaczymy. Może później pomyślę o zmianie pracy na jedną zmianę, tak by móc zająć się małym. Chyba, że wcześniej zaciążę:-D:-p:-D to po kilku miesiącach problem rozwiąże się sam:-)
Dzisiaj znowu upał. Wczoraj w słońcu było nawet 40 stopni :szok: .
Doris i Kasia8118 czy byłyście w tym centrum? Rascals Childrens Soft Play Centre - DAYoutWITHtheKIDS.co.uk - fun things to do in Batley with kids
mojadzidzia i sylwia dużo chodzcie, zwłaszcza po schodach - to pomaga. Zwłaszcza ty Mojadzidzia jak już masz bóle. Kilka godzin i może już być po wszystkim :tak::-D

Witam w upalny poranek.
Ja własnie wrociłam od małego z przedskzola i mam dosc:D

KasiaJ- nie mogłam otworzyć, bo jak wspomnialas nie mam programu. Ale link od mojejdzidzi bez problemu. Tak wiec dziekuje WAM!
A odnosnie wakacji,to u P. w pracy powiedzieli ze ma do wyboru 3 tyg ale rozbite po tyg, na lipiec sierpien i wrzesien, alb 3 tyg na Świeta! Tak wiec doszlismy do porozumienia i P.bierze na Świeta i jedziemy wrzcie do PL na Swieta! a Ja z młaym lece w sierpniu na 3 tyg do Pl, tydzien u rodzinki<tescie, mama>, tydzien w Piastowie i tydzien Mazury! a na koniec jak wroce jedziem z P. na weekeend do Nl.I obejdzie sie bez wynajmu czegoś , bo szwagier pracuej tam i załatwił na pokoj u siebie w domku na weekend!:tak:Tak wiec wyglada mniej wiecej nasz<mój> plan.:-D:-D
A Wy gdzie sie wybieracie?!

witam
Pogoda super ja czuje sie juz dobrze jak tylko Maja wstanie to pojdziemy do parku pewnie na caly dzien:tak::tak::tak:
a Wy jakie macie plany???

reklama
witam kobietki w ten upalny poranek wczoraj na wieczor bylo 24stopnie :tak::tak::tak::tak:ciekawe jaka pogoda w polsce bo uz niedlugo tam bede i mam nadzieje ze nie bede musiaal siedziec w domku takze opuszczam was na 3 tygodnie
Bozenka chyba sie skusze na pazurki tylko musze powiedziec jeszcze mojemu pawlowi i dam ci znac:tak::tak::tak:
milego dnia kobietki

Do góry