reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-):-)
Ja tez jak Dawid byla maly chcialam 3 dziecko,oczewiscie dziewczynke:tak:ale dawno juz sobie wybilam z glowy:-D:-Dnie dalabym rady:no:
Chyba ze za 8 lat:tak:jak Ci moi beda samodzielni:tak:No ale nie wiadomo czy sie bedz\ie chcialo:shocked2:pozyjemy zobaczymy:baffled:

Kasia J,MOJA DZIDZIA-To grzanie i chlodzenie jajek moze ma wplyw ale pewnie nie decydujacy,trzeba stosowac jeszcze inne dodatkowe obserwacje i czynnosci:-D.Zreszta Kasia j czytala to wie:-D:-D

KASIA J-a jak bedziesz nastepne planowala,bedziesz stosowala te metodyco byly w tej ksiazce??

MAMATROJECZKI-no to twoj Chris byl bardzo glodny,:-D:-D

reklama
Doris78 na szczęście pamper był tylko zmoczony :-p , Nie wiem czy ta pogoda, czy cos mu było bo całą noc przebudzał się i marudził. Tak, że co chwila miałam pobudkę.
Wczoraj tak się z niego uśmiałam. Byłam z nim na spacerze, dreptał już ponad godzinę i był już zmęczony. To wziął padł na kolana i zaczął iść na czworaka:-D:-D:-D zamiast usiąść do wózka.

CZESC KOBIETKI ALE PIEKNA POGODA ZE SIE W DOMU NIE CHCE SIEDZIEC JA SZUKALAM TEJ FOREMKI NA TE JAJKA ZAPIEKANE I NIE ZNALAZLAM MOZE PRZEJDE SIE DO MORISONA:tak::tak::tak::tak:
ALBO GDZIES INDZIEJE

HEJ
Kolezanki -jajcary.Długo nie czytałam ,ale opłacało sie zaostawic na dzisiejszy popranek.Natalia wstała z temperatura:-(wiec troszke sie zezłosciłam,ale jak tu sie nie smiac po takiej lekturze.:-D:-D
Na spotkanie w parku z dzieciaczkami sie nie pisze,ale na rodziny obiat raczej tak.Wiec planujecie:tak:macie juz wprawe;-)
Ja pocichu marze jeszcze o corce:happy2: bo wiem ze to super sprawa miec siostre:tak:mimo tego ze Natalia byłby duzo starsza,ale kiedys w dalekiej przyszłosci znajda wspolny jezyk ,

czesc dziewczynki!
mamatrójeczki ja tez mialam dzis problemy straszne ze snem i marudzilam cala noc :baffled: jestem pewna ze przez pogode :dry:
katin buziaczki dla Natalki,moze to tylko jakis niegrozny wirus ;-)
doris78 wlasnie skonczylam czytac jedna z ksiazek ktore mi pozyczylas,chyba podrzuce do katin zeby oddala :sorry2: mam rowniez Bride P.Cohel'a i nie wiem czyja to ksiazka rowniez przeczytalam i moglabym oddac :tak:
tynia i wiki w morrisonie napewno znajdziesz bo ja tam tez kupowalam
ja wlasnie wybieram sie na miasto moze jak sobie zrobie dluzszy spacer to cos sie zacznie... :dry:

witam wesole kobietki:-):-):-)katin-zycze zdrowka dla twojej niuni;-);-)jest tak ladna pogoda ,ze nie chce sie siedziec w domu ,moja niunia wstala z rana i chciala wyjsc na dwor w pidżamie i kaloszkach:szok::szok:smiac mi sie chce :-D:-Dpozdrawiam serdecznie i zycze udanego dnia i do wieczorka:-):-)

Witam :-D
ja dopiero wstalam :zawstydzona/y: ide zaraz umyc sobie wlosy i sie przejde troszke na miasto ;-) bo nie ma gdzie tu chodzic nawet :baffled::wściekła/y:

katin zdrowka dla Natalki :-)

milego dnia :-D

reklama
Czesc

I zaczal sie ostatni tydzien szkoly. Moj Kubus bardzo przezywa, bo wie, ze od wrzesnia zmieni sie mu nauczycielka, a on nie chce. Powiedzial, ze zostaje z pania McGoldrick. :tak:

Kasia8118, Doris - pewnie postosuje te metody, bo nie sa jakies uciazliwe, a jesli ma to dac efekt to czemu nie

Katin - zdrowko dla Twojej Natalki, zeby szybko jej przeszlo

alexnow - moj Maciek tez mial taki okres, ze jak wstawal to od razu lecial po buty i trzeba mu bylo je zakladac na spiochy :-D ale teraz juz mu obojetne, bardzo lubi biegac po podworku na bosaka :tak:

Do góry