reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam.U nas nic nowego wczesna pobudka:wściekła/y: ja niewyspana :-(mały zadowolony:tak:.BożenaM te częste zmiany nastrojów to chyba przez ciąże :baffled:.Wiecznie jestem nerwowa i niezadowolona :baffled:.Raz się ciesze a za chwile chce mi się płakac:confused:.A czy TY przypadkiem nie planowałaś rodzeństwa dla Marcela?justysiak z panelami poszło dosyc szybko:tak:.Ale to tylko były dwa pomieszczenia to może dlatego :sorry2:.tynia i wiki oby pogoda wam dopisała;-).I wracajcie szybko:-).

reklama
hej
Moja corka wstala dzisiaj o 7.45 jestem w szoku:szok: nie pamietam kiedy tak dlugo spalam:blink:Pogoda u mnie dziwna ale chyba bedzie padac
kasia8118 - moze jestes zmeczona bardzo i dlatego chodzisz zla:confused:powiedz Twojemu, ze w weekend ma Cie traktowac jak ksiezniczke:-p:-D
tynia i wiki - udanego urlopu !!!
BożenaM - my mamy benefitow £20tygodniowo(przez 4 miesiace mialam £40) i £80 miesiecznie. Wiec w sumie to nie masz tak zle.

slonce wyszlo .... chyba sie wybiore na spacer w takim razie

Witam kobietki!
KasiaJ- nie wiem czy jak tam zdzwonie czy cos to da bo oni to naliczaja za dochópd z roku08/09
Marta84 - niby nie jest tak źle, ale jak ja mam tu siedzie ci P. zarabia tylko na dom i utrzymanie to chore mi sie wydaje. Tak to ja moge miec w PL i rodzine przy sobie....Sam dom i cansil to 600Ł:-:)baffled:

U mnie tu tk duszno dzisij:/.......Wrociłam z przedszkola mokra.
Dzisiaj Pani sie pyta czy wyrazam zgode na nakrecenie malego na kamere juro podczasi inauguracji:szok:, za kazdym razem sie pytaj?!I przyjmowlaa zamoiwenie na CD.

Jasia8118- tak planowalismy, i narazi dalej planujemy:-D:-D:-D

witam kobietki z rana bo my dopiero wsalysmy z wiki dzieki kobietki a ja wczoraj sie lekko wystraszylam bo prze pokoj przebiegla sobie myszka:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:zawolalm pawla ze jest pod komoda jak chcial ja zlapac to pobiegla do wiki ale nie moglismy jej znalezdzcmoze pobiegla gdize indziej mamy zakomunikowac lanrodowi ze nie bedziemy mu placic wiecej za mieszkanie z myszami co on sobie mysli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzijee ze szybko sie z tad wyprowadze myslelismy z pawlem oflacie bo domki to sa drogie ale jak nie bedzie wyjscia to trzeba bedzie domek wynajac bo chcielismy troszke odlozyc ale chyba nie da rady :-:)-:)-(
milego dnia kobietki jeszcze jutro tez sie odezwe a w czwartek pobudka o 6 bedzie ciezko wstac bo my lubimy sobie pospac a ostatnio zakomunikowalm wiki ze nie m spania w dzien i idzie spac wczesniej chociaz wczoraj poszla po 22giej ale sie rozpisalam do uslyszoanka
kasia gratuluje Olivierka bo tylko ja ci nie gratulowalam :tak::tak::tak:

tynia i wiki - agencje biora od £40 do £100 (ja tak mialam rok temu)od osoby za sprawdzenie Twojej przeslosci finansowej i wydolnosci kredytowej(cos w tym rodzaju) te pieniadze przepadaja.
BożenaM - ja mysle tak samo dlatego w tym roku chcialam zjechac..ale znowu przelozylismy.

CZESC MAMUSKI!
tynia i wiki
zapewne landlorda nie wzruszy wiadomosc ze macie myszy bo sa one raczej na porzadku dziennym-niestety :szok: ja u siebie slyszalam miedzy sufitem a podlaga na poddaszu!!! poki co nie zeszly do kuchni ale jak juz sa to bardzo ciezko sie ich pozbyc :baffled:
bozena.M piszesz ze u ciebie duszno,a u mnie jak wyszlam na podworko to poczulam sie jak w lesie :-) zaraz za naszym podworkiem sasiedzi maja sadek i ptaszki zawsze spiewaja i powietrze takie przyjemne ze chyba zaraz sie zbiore na jakis spacerek :tak:
jstysiak ja czuje sie wrecz rewelacyjnie,nic mnie nie boli tylko juz bym chciala zeby dzieciatko sie urodzilo i tak caly czas tylko o tym mysle :sorry2:

reklama
Hej dziewuszki :-)

kasia8118 to moge jutro na ta kawke :sorry2: napisz mi jak co o ktorej moge bo mi obojetnie i adres ;-) a mi tez sie wydaje ze te zmiany nastrojow to przez ciaze bo ja mam tak samo okropne to jest najgorzej jak sie zaczne drzec a pozniej zaluje mojemu sie nie zle dostaje przez te moje humorki :baffled:

BożenaM ja Ci z benefitami tez niestety nie pomoge bo narazie nic nie dostaje :-( a bierz sie do roboty za dzidzke :tak: udanych staran zycze ;-)

Do góry