reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
BozenaM - hihihihi.... no o torcie, bo lazania niewatpliwie Wam smakowala, skoro zostawiliscie tylko taki kawelek dla Marcela ;-)

sylwia.m jak sie czujesz? jak mala Olivka? ;-)
katin,roksana1,aniteczka co z wami dziewczyny? czyzby negatywny wplyw pogody? Katin jak tam Natalka-buziaki dla niej i dla Hubcia tez ;-)

Hej dziewczynki mam pytanie czy może któraś z was orientuje się gdzie można kupic materiał typu skóra lub skaj bo potrzebuje do obicia krzeseł:baffled::confused:.Dziewczyny jutro będzie u mnie Natalka na kawce jak któraś chętna to zapraszam:tak:.Doris ty coś wspominałaś że wybierasz się do mnie :confused: ,może wpadniesz jutro między 11 a 12:confused:?Ale pogoda już dwa razy dzisiaj zmokłam:dry:.BożenaM ja dawno temu zapisałam się do Brunera ale odzewu z ich strony zero:cool:!Ja mam mieszkanie z Accentu i jestem zadowolona:tak:.Czekałam około 9miesięcy:tak:.

Witam Was laski.
Tak się zbieram żeby napisać i tak schodzi. Teraz Łukasz ma urlop więc z rzadka zaglądam na BB :-):-). Ale o was pamiętam.
A tak swoją drogą Sylwia się nie odzywała dziś? Więc może to już? :confused::confused::confused:
Ach dziewczyny zapomniałabym. Spotkałam naszego striptizera, na żywo. Powiem wam że zdjęcie nawet w 20 % nie odzwierciedla tego co zobaczyłam. Cudo po prostu. :-D:-D:-D Jeżeli nadal będzie chętny, a ja jednak będę brała ślub:-D i będzie ten panieński to .....;-);-);-)
Mojadzidzia a przez tą pogodę dziś spać mi się chce.:-(
Bożena lazania mniam, ja lubię wszelkie makaronowe cuda.:tak:

Kasia8118 Ja też dziś zmokłam. Tak dziwnie padało na przemian i jak szliśmy do morrisona to zmokliśmy, aż Mati (folii zapomniałam) miała spodnie mokre. W sklepie wszytko na niej wyschnęło :zawstydzona/y:. Mam nadzieję że nie będzie chora. Co do materiału, to nawet nie mam pomysłu.

KASIA8118-no wlasnie ja cicho siedze,bo Kuba cos chory jest:-(Wczoraj go glowa bolala i dzisiaj rano,ale jednak poszedl do szkoly,bo jechali na wycieczke ale jak wrocil ze szkoly caly czas spi:-(wiec nie wiem co z jutrem:no:

roksana1 w imieniu brata dziekuje za komplementy,zapewne sobie przeczyta bo od pewnego czasu nas podczytuje :-D:-D:-D niby sprawdza czy nie siedze na komputerze jak nie odbieram telefonu... :-D a tak przy okazji-pytalam juz wczesniej-czy nie twoja jest "Brida"? :dry:

Kasia8118- ja wiem, że masz accentu i bardzo mi sie podoba Wasz flacik, ale powiedzieli nam w Accencie z enas zokres oczekwiania od 6 miesiecy do 2 lat, bo mamy warunki w ktorych spokojnie mozemy życ, a są ludzie którzy naprawd potzrebuja nowego mieszkania!! No ale papiery niech sobie leża a moze kiedys o nas sobie wspomna!!
A w breunelu mam czekać na list i tam bd ile mamy punktów.Ale tez poiwedzila zebysmy nie liczyli na cos szybko........

A ja smutna siedze, bo jutro mały ma inauguracje zakonczenia i mialam isc z P. a tu włąsnie dzwoni z pracy ze jutro musi pracowac od 10 -22:-:)-(i musze isc sama!!! Może któraś chętna?!......;-)

Roksanna- ja tez uwielbiam co makaronowe i ziemniaczane jak moje chłopaki, zerszta ktora mnie poznała to widziała efekty:-p:tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry