reklama
mojadzidzia
Fanka BB :)
sylwia.m jak sie czujesz? jak mala Olivka? ;-)
katin,roksana1,aniteczka co z wami dziewczyny? czyzby negatywny wplyw pogody? Katin jak tam Natalka-buziaki dla niej i dla Hubcia tez ;-)
katin,roksana1,aniteczka co z wami dziewczyny? czyzby negatywny wplyw pogody? Katin jak tam Natalka-buziaki dla niej i dla Hubcia tez ;-)
kasia8118
Hej dziewczynki mam pytanie czy może któraś z was orientuje się gdzie można kupic materiał typu skóra lub skaj bo potrzebuje do obicia krzeseł
.Dziewczyny jutro będzie u mnie Natalka na kawce jak któraś chętna to zapraszam
.Doris ty coś wspominałaś że wybierasz się do mnie
,może wpadniesz jutro między 11 a 12
?Ale pogoda już dwa razy dzisiaj zmokłam
.BożenaM ja dawno temu zapisałam się do Brunera ale odzewu z ich strony zero
!Ja mam mieszkanie z Accentu i jestem zadowolona
.Czekałam około 9miesięcy
.

Witam Was laski.
Tak się zbieram żeby napisać i tak schodzi. Teraz Łukasz ma urlop więc z rzadka zaglądam na BB :-):-). Ale o was pamiętam.
A tak swoją drogą Sylwia się nie odzywała dziś? Więc może to już?

Ach dziewczyny zapomniałabym. Spotkałam naszego striptizera, na żywo. Powiem wam że zdjęcie nawet w 20 % nie odzwierciedla tego co zobaczyłam. Cudo po prostu.

Jeżeli nadal będzie chętny, a ja jednak będę brała ślub
i będzie ten panieński to .....;-);-);-)
Mojadzidzia a przez tą pogodę dziś spać mi się chce.:-(
Bożena lazania mniam, ja lubię wszelkie makaronowe cuda.
Tak się zbieram żeby napisać i tak schodzi. Teraz Łukasz ma urlop więc z rzadka zaglądam na BB :-):-). Ale o was pamiętam.
A tak swoją drogą Sylwia się nie odzywała dziś? Więc może to już?

Ach dziewczyny zapomniałabym. Spotkałam naszego striptizera, na żywo. Powiem wam że zdjęcie nawet w 20 % nie odzwierciedla tego co zobaczyłam. Cudo po prostu.

Mojadzidzia a przez tą pogodę dziś spać mi się chce.:-(
Bożena lazania mniam, ja lubię wszelkie makaronowe cuda.

Kasia8118 Ja też dziś zmokłam. Tak dziwnie padało na przemian i jak szliśmy do morrisona to zmokliśmy, aż Mati (folii zapomniałam) miała spodnie mokre. W sklepie wszytko na niej wyschnęło
. Mam nadzieję że nie będzie chora. Co do materiału, to nawet nie mam pomysłu.

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KASIA8118-no wlasnie ja cicho siedze,bo Kuba cos chory jest:-(Wczoraj go glowa bolala i dzisiaj rano,ale jednak poszedl do szkoly,bo jechali na wycieczke ale jak wrocil ze szkoly caly czas spi:-(wiec nie wiem co z jutrem

mojadzidzia
roksana1 w imieniu brata dziekuje za komplementy,zapewne sobie przeczyta bo od pewnego czasu nas podczytuje 

niby sprawdza czy nie siedze na komputerze jak nie odbieram telefonu...
a tak przy okazji-pytalam juz wczesniej-czy nie twoja jest "Brida"? 

Kasia8118- ja wiem, że masz accentu i bardzo mi sie podoba Wasz flacik, ale powiedzieli nam w Accencie z enas zokres oczekwiania od 6 miesiecy do 2 lat, bo mamy warunki w ktorych spokojnie mozemy życ, a są ludzie którzy naprawd potzrebuja nowego mieszkania!! No ale papiery niech sobie leża a moze kiedys o nas sobie wspomna!!
A w breunelu mam czekać na list i tam bd ile mamy punktów.Ale tez poiwedzila zebysmy nie liczyli na cos szybko........
A ja smutna siedze, bo jutro mały ma inauguracje zakonczenia i mialam isc z P. a tu włąsnie dzwoni z pracy ze jutro musi pracowac od 10 -22:-
-(i musze isc sama!!! Może któraś chętna?!......;-)
Roksanna- ja tez uwielbiam co makaronowe i ziemniaczane jak moje chłopaki, zerszta ktora mnie poznała to widziała efekty

A w breunelu mam czekać na list i tam bd ile mamy punktów.Ale tez poiwedzila zebysmy nie liczyli na cos szybko........
A ja smutna siedze, bo jutro mały ma inauguracje zakonczenia i mialam isc z P. a tu włąsnie dzwoni z pracy ze jutro musi pracowac od 10 -22:-
Roksanna- ja tez uwielbiam co makaronowe i ziemniaczane jak moje chłopaki, zerszta ktora mnie poznała to widziała efekty

reklama
kasia8118
BożenaM no to może powinnaś zajsc w ciąże to wtedy wasze szanse się zwiększą
.Oczywiście mam na myśli mieszkanie;-).

Podziel się: