reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Ja dzisiaj sama:-:)-( Tzn z dziecmi ale z nimi to nie pogadzam za bardzo:-D
Teraz na szczęscie śpią. Zaraz chyba też pójdę się kimnąc bo za dużo nie pospałam dzisiaj:-( Marcel obudził się o 23.30 i strasznie płakał aż do 1:szok::szok: Ja sprawdzałam czy Olivia oddycha bo się nawet nie obudziła:szok::tak: Jak zasnęła o 21.30 to obudziła się dopiero o 1.44:-) No i o 6 Marcel wstał więc koniec spania było:wściekła/y:

Asinka_z fajnie, że masz taką pomoc ze strony Oleńki:-)

Kasia8118 to fakt, w Polsce jest dużo większy wybór wózków:tak: i są dużo, dużo ładniejsze:tak:

czy ktoś ma ochotę odwiedzic nas dzisiaj??

reklama
Kurczę Sylwia już sobie zorganizowałam dzień, ale następnym razem :-) pewnie Cie odwiedzę. Póki co wypoczywaj. Ja tam spałam w dzień z dzieckiem, nawet często. ;-)

Hey dziecwzynki!
Ja chce słonko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia - korzytstaj i odsypaij, a nie spotkan Ci sie zachciewa!:tak:
Kurcze a My dziisja spalismy do 9.00:szok:, myslam ze zegarek źle chodzi.....A teraz szybko obiadek i pozniej wizta u koleznaki, bo normalnie od siedzenia w domu mnie trafia!!!:angry:

18 sierpnia na Manningham jest to spotkanie dla matek rodzacych w UK lub zamierzajacych! To jest to które nie odbyło sie ostatnio!
Rksanna opisz jak było na tym dzisiejszym i o czym naiwjali?!.....

BożenaM kochana nie odzywam się bo jak mam tylko trochę czasu co przy dzieciach w domku jest czasami trudne to staram się uczyć
w poniedziałek mam egzamin :tak::szok:

Nie Bożenko tak jak napisałam :tak: to jest to jest spotkanie dla ludzi, którzy tu przyjechali i jak wyglądała ich adaptacja w tym kraju, jakie są ich odczucia itp. Jakiś wywiad, krótki. :-) Kto wie może do gazety. ;-);-);-)
Tamto odnośnie kobiet, które rodziły w tutejszych szpitalach będzie w sierpniu.

Roksanna - tak wiem, a ja włansie psiąłmz ew sieprpniu bd to dla kobiet:-D:-D:-D:-DWidze, ze sie z Toba dogadałam jak z Kasia8118 ostatnio;-):-D:-D:-D

Monika- niom i tak Cie podziwiam z etyle dniw tyg dąła rade!:tak:Ale słyszłam ze juz nastpeny tydzien koniec tego kursu?!....Może uda nam sie w końcu poznać?.....

Sylwia - ja też teraz mam czas jak nie rpacuje to mogę popilnować Ci małego może Marcel z Marcelem dadza rade ze sobą wytrzymać;-)

A włąsnie mój dzisiaj stiwerdził ze nie chche wakakcji chce do szkoły lub przedszkola bo tam miał dzieci do zabawy a w domu nie:/.......Naszczescie dzisiaj jestem umówiona z kolezanka i Ona ma dzieci:tak:

A poki co zrobiłam krokiety jak na wesele, która chetna zapraszam.....i ide sie szykowac

Doris - a TY na tych zakupach przepadłaś, czy wszystkie sklepy okupujesz:-D:-D

witam serdecznie!!!!nie odzywalam sie ,bo bylam u kolezanki 2 dni:-)fajnie bylo dziewczynki sie bawily a my poplotkowalysmy:-):tak:doris-nie wiem kiedy sie spotkamy bo jak wy macie spotkanko mi niestety nie pasuje:zawstydzona/y:ale mam nadzieje ze to moze nastapi juz nie dlugo zeby sie spotkac i poznac:-)bożena-jak ci pasuje mozemy sie umowic na kulki w piatek:confused:

U nas kolo szkoły columbas w parku od jutra jest wesołe miasteczko ale 5 dni bedzie a jakos w sierpniu bedzie na lister park kolejne wesole miasteczko:-)Tylko żeby pogoda dopisała:-)

reklama
Do góry