reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki ja wpadłam się tylko przywitac i dalej uciekam do pakowania bo jutro wyjeżdżamy:tak:.W sumie to nic jeszcze nie spakowałam :no:.Mam tylko wielką górę ciuchów na łóżku :sorry:.Jakoś mi to nie idzie :no:.halinka666 ja to nawet nie wiedziałam o istnieniu takich bonów:no:.Kurcze co chwile pada a ja muszę jeszcze skoczyc na wyprzedaż do Matalana :-p.Byłam tam już dzisiaj kilka godzin temu ale z małym więc nawet nie próbowałam niczego przymierzac wiecie jak to jest z dzieckiem na zakupach:baffled:.Ledwo tylko weszłam to juz krzyczał że jest głodny i chcemu się pic :angry:.

reklama
Kasia8118- to ty jeszcze masz czas na wyprzedaże:-D:-D:-D:), nie kupuj duzo bo walizki braknie;-)Miłego wypoczynku i szerokiego niebczy i dorgi bo juz nie wiem czym do PL sie wybierasz:tak:

Miłej podróży Kasia8118. Małego podeślij babci albo jakiejś cioci i wypoczywaj. :-)
Mojadzidzia poprawiam sié. Filmik dla wszystkich forumowych smutasów.:baffled: Pisałaś ostatnio że już lepiej i może dlatego zapomniałam.

Hej ale tu cisza:szok:.Ja wpadłam się pożegnac bo za jakieś 3 godziny ruszamy:tak:.Humor mam kiepski bo po pierwsze cała nasza trójka zasmarkana a po drugie sofa nie przyjechała i nie możemy się dodzwonic do firmy od której ją kupiliśmy:wściekła/y:.Także wakacje mam już do d..:wściekła/y:.Tym optymistycznym akcentem kończę mojego posta:confused2:.Dużo słoneczka wam życzę kochane i Tobie Natalko szybkiego i lekkiego porodu:tak:;-).

Hej Hej:-):-)

Kasia8118 szerokiej drogi i udanego urlopu:-)

Bożena smutasie;-):-D jak samopoczucie dzisiaj??

Mojadzidzia właśnie wyszła Health Visitor. Zważyła i zmierzyła małą:tak: 3.520kg i 51cm długa ( a raczej krótka:-D) czyli od wczoraj przybrała 70gram:-D
Wymiary te są poniżej średniej na siatce centylowej ale obwód główki jest powyżej średniej:baffled::baffled: Powiedziała, że mam się nie martwic bo to sie wyrówna z czasem.

Kurcze byłam dzisiaj u GP po receptę na antybiotyk bo gościu w aptece wydał mi ich za mało:wściekła/y::wściekła/y: i zapomniałam zapytac się o implant antykoncepcyjny:wściekła/y: no i będę musiała isc znowu:wściekła/y:

witam dziewczynki:-)

kasia8118 spokojnego urlopiku i zdrówka dla Ciebie i rodzinki

Marta sorry ze juz sie wczoraj nie odezwałam ale wywiazało mi sie małe zamieszanie w domu:wściekła/y: jesli chodzi o spotkanie to najszybciej w przyszłym tygodniu... mam tu dzis kupe roboty.

sylwia.m kiedy mój Alex był taki leciutki hmmm....

przyjechal do mnie kuzyn z dziewczyna na wakacje i do pracy... dzis bede musiala im stworzyc liste obowiązków domowych typu:
1. jak szykujesz sobie jedzenie to ścieraj po sobie blat:wściekła/y:
2. jak mowie, że nie mam gara do smażenia frytek, to znaczy że go nie ma!!!
itp itd
chyba złoże im wypowiedzenie :-D jak Alex pojdzie spac to ja jak glupia caly ten czas latam i sprzatam po wszystkich... doprowadza mnie to juz do szału:baffled: dziś będzie zebranie i opierdziel. najbardziej mnie to denerwuje bo nawet nie mam kiedy na BB wejsc, bo jak Alex jest na nogach to do kopa ie zbliżyć nie moge... odrazu zabiera mi myszke albo...wyłancza kompa- skubaniec sie szybko nauczył:baffled::-D
moze pozniej jeszcze uda mi sie wpasc miłego słonecznego dzionka wam wszystkim życze

reklama
witam :-)

troszke mnie nie było bo weny do pisania nie miałam :baffled:

Sylwia dzieki za pamiec :-) i sorki ze mnie w domu nie było wczoraj :wściekła/y: mam nadzieje ze jakos uda nam sie zgrac :sorry: a o co chodzi z tym implantem ? bo ja sie nad tabletkami zastanawiam ale nie wiem sama :baffled: ale Olivka i tak ładnie rosnie :tak:

kasia1881 miłego urlopu :tak:

mojadzidzia ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz i ze z maleńka dobrze :-)

Do góry