reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

Ja mam już obiad przygotowany. Marcel śpi (padł na kanapie) a Olivia lezy w swoim nowym leżaczku i cieszy się do ruszającej się małpki i żabki:-D Zakup udany:tak:

Dorota pewnie tak ale ja oprócz kaszek dawałam mu też inne rzeczy:sorry2: Może miał poprostu taki słaby okres wcześniej. Mam nadzieję, że już tak mu zostanie:dry:
No i czekam na was:dry:

Ech, takie ciemne chmury się zbierają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dziewczyny. Tam gdzie chodzę w środy na Maningam Lane, mają być prowadzone zajęcia angielskiego. Darmo. Pierwsze spotkanie jest 09.09.2009 o 19.00. Ja oczywiście się wybieram. Z tego co się dowiedziałam to ma być na zasadzie towarzyskich spotkań. Z resztą dowiemy się wszystkiego na pierwszym organizacyjnym spotkaniu.

Witam!
A ja dzisiaj szybko obiadek zorbiłam i z Marcelinskim i znajoma z synkiem "szalalyśmy " na kulkach na BD4. I wychodziłam przed 14.00 i nie wiem czy ktoraś zWAS nie była przed wejsciem, moze to TY Oleska?!:-D:-D

Roksanan- moj maz włansie dostał dzisij od Helen Sms z tym angielskim i chyab tez jak P. nie bedzie mial 2 zmainy tam podejde zobaczyc!....:tak:może bedzie znowu okazja chwilowego spotkania;-)

Monika- jak tam po chrzcinach w PL>?
Alex- nie łam sie wszystko bd dobrze z czasem Ci przyznają cierpliwości dzwon i ponaglaj powiedz jaka masz sytuacje!......Nam jak zabrali miesiąc temu CHB i mieli po 7 dniach oddac tak do dzisiaj nic.ALe czekam jak pisała Katin na WIEKSZA kaske tymbradziej ze teraz cos planuje w PL na Świeta i sie przyda......

Witam Dziewczyny

asinka z mąż napewno sobi poradzi za mało wierzymy w umiejętności mężów. I nie martw się na zapas poczekaj na wyniki badań

roksana ja chyba zostanę przys swoim callanie, właśnie muszę się zorientować kiedy się zaczyna

Ja dzisiaj dzisiaj cały dzień zabiegana rano byłam Huddersfild a popłudniu w Bradford i tak nie wszystko kupiłam co chciałam:baffled:Chociaż pogoda dopisała więc pranie szybciutko schnie na dworze:-D

kasia8118 wiataj z powrotem, :-D:-D

hej kobitki:sorry2:

a tak się zbieram i zbieram żeby napisać:sorry2: ostatnio miałam tyle na głowie, dzieciaki dają popalić;-)Nikoś na głowę wchodzi,Alicja pytaniami mnie zarzuca:sorry2: nie miałam weny na piasanie mimo,że tyle się TU dzieje. podczytuję Was;-)i dzisiaj się zebrałam,myslę,że każda z nas ma taki okres...właśnie wróciłam z Polski,jestem w szoku i jak każdy tęskni za ojczyzną-to ja jestem w szoku:oo2:upał mnie dobił a po za tym tęskniłam za rodzinką:-(dom ma tutaj teraz..
dobra nie będe Was zanudzać,bardzo się cieszę-księżniczki nasze forumowe,niedawno urodzone obrastają w tłuszczyk-ha ha dosłownie.....:-D
pozdrawiam Was kobitki;-)

A ja też wkońcu wstawiłam pranie:tak:a co :-Dnie będę gorsza:-D:-D:-D

ANITECZKA-a Ty sama byłaś w Polsce??/
No wkońcu napisałaś bo myślałam już że nas opuściłaś:-(

4MUCHY-nie masz ochoty się spotkać po niedzieli???bo Kubie powiedziałam ,że Adaś obok mieszka i mnie dręczy o spotkanie.Albo jak nie masz czasu to możesz przywieść Adasia to się pobawią w domu:tak:

A ja już pranie zebrałam obiadek ugotowałam i wyplewiłam z tyłu ogródek jeszcze został tylko przód:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
w sobotę mam nadzieję że nie będzie padało bo mamy gości a tak w ogóle to chciałam pomalować kuchnie mam nadzieję że mi się to wszystko uda zrobić
ok nie bede już was nudziła a może i ja bym się skusiła na ten angielski:-p:-p:-p:-p:-p:-ptrzeba pomyśleć

aniteczka1981 :dry: nawet nie wiedzialam ze bylas w polsce ale to pewnie dlatego ze niezbyt czest do nas piszesz :-(
tynia i wiki do nas tez goscie w sobote sie schodza ale stwierdzilismy ze i tak w salonie posiedzimy no bo juz tak szybko sie sciemnia i robi chlodno
sylwia.m ja mam pytanko odnosnie nazwy preparatu ktory dostalas na jezyczek dla Olivki,czy jest to moze daktarin?
my dzisiaj bylysmy w baby clinic bo do rana jeszcze nie bylo kupki no i zauwazylam ze u Nadi rozwija sie plesniawka i co mnie zdziwilo strasznie-odrazu dostalam sie do lekarza co u nas w przychodni nieczeste zjawisko :shocked2: oczywiscie kupka moze sie nie pojawic nawet przez tydzien,i jest to normalne :baffled: ale jak przyszlismy do domu to zaaplikowalam czopek od sylwi.m i po godzinie pojawila sie piekna i okazala kupka :-D a pozniej jeszcze jedna-wieksza od poprzedniej :tak: sylwia.m wielgasne dzieki!!!! ;-)

reklama
witam wieczorkiem
my z nikola po dlugim spacerku(park/miasto)wrocilysmy o 18 do domu.jestem zmeczona i mega zla bo co sie okazalo moj maz pracuje dzis od 5 i jeszcze go w domu nie ma.:wściekła/y:szlag mnie trafia :wściekła/y:jestem taka zla, a do tego jeszcze przybila mnie wizyta w miescie.ja to sie zawsze kompleksow nabawie:-(
doris78-pytalas o kupe nikoli.tak-nie robila sama kupy przez 9 miesiecy.zeby ja zrobila stosowalismy czopki i laktuloze,bo po 2 dniach jak nie bylo kupy miala twardy brzuch,dęła sie i plakala.nic nie pomagalo,ani sok z pomaranczy ani herbatki nic.pani doktor nam powiedzila ze to normalne i ze takie male dziecko moze sie nie zalatwiac nawet 10 dni i ze nie ma sie czym martwic. a jak poszlismy z tym problemem do lekarza i powiedzialam ze pomagalam nikoli termometrem to wrecz z pretesja mi zakazala tego i tydzien po wizycie u lekarza byla u mnie health visitor. jak nikola byla starsza to w akcie desperacji podalam jej wode po ogorkach kiszonych -i nic-ta to ma kichy:baffled:

Do góry