reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

aaaa jeszcze jedno AgnieszkaUk moja Laura tez tulila sie dzis w nocy do tatusia do mnie nie chciala nawet polakala sie gdy on poszedl sie napic wody do kuchni a jak wrocil strasznie mocno go ukochala i usnela przytulajac sie do niego.Musze przyznac ze slodki to widok byl:-D:-D:-D:-D

reklama
Roksanna sto lat, sto lat:-) Spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj:-)

Marta84 to łóżeczko to chcesz pożyczyc tak na trochę czy na dłużej?? Jeśli na trochę to ja mam:tak: Tylko później Olivia będzie w nim spac więc będę potrzebowac:-)

Aneczka
potwierdzam to co dziewczyny piszą:tak: Te kulki na BD4 bardzo fajne są:tak: Daj znac kiedy się wybierasz to może i ja się podłączę:-)

Ratunkuuuuuuuu, moje dziecko wariuje już od samego rana:angry: Ze śniadania zjadł tylko kilka gryzów:baffled:
Olivia zaraz zaśnie to ja wezmę się za gulasz na obiad:-)

Witam w ten piękny dzionek:-D:-D

ROKSANA-STO LAT ,STO LAT NIECH ŻYJE,ŻYJE ,ŻYJE NAM...........

SYLWIA-no widzisz jakiego masz mądrego synka:-D:-D:-D

MARTA84-a Ty znowu byłaś w Polsce??fajnie masz,że tak często sobie jeżdzisz:tak:

23ANECZKA-tezpotwierdzam ,że tam te kulki są bardzo fajne:tak::tak:

cześć dziewczyny;-)
pogoda pod psem:sorry2:ja zaraz drugą kawkę obalę,bo coś ta pierwsza mi nie pomogła:blink:
roksana- wszystkiego co najlepsze,zdrówka i szczęścia w życiu:-):-):-):-)
a to ile wiosenek dzisiaj?;-):-p
23aneczka-ja to w zasadzie tylko na te kulki na bd8 chodzę i trochę tam piłeczki brudne mają,ale mojemu szkrabowi to nie przeszkadzało i kilka wylizał:-D
agnieszkaUK- o co tam Cię wczoraj w mieście spotkało?:sorry2:dobrze,że wczoraj się wybrałam,bo dzisiaj to nosa za drzwi nie wystawiam:tak:

Witam i ja w ta PIEKNA ANGIELSKA POGODE:-D:-D

Roksanna - 100 LAT!

23Aneczka- cieszę sie że mogłam pomóc, ja tez mam zaledwie 25 min spcerkiem od siebie, jeszcze sie okzae z emieszkamy niedaleko siebie:-D:-D
Jak bd szła daj znac chetnie sie wybiore z małym tylko nie w taka pogode jak dzisiaj......
Ps. w weekendy czesto organizuja przyjecia wiec mozesz trafic na zamkniete drzwi.

A mój mały ma zaproszneie na 12 wrzesnia tam na urodziny do kolegi z przedszkola anglika, i co mam mu kupic:confused::baffled: Pomóżcie!!!!!!!

A ja juz planuje wyjazd do PL w grudniu na świeta promy juz sa 70Ł w 2 strony to chyba nie jest źle?!.....

witam i ja:-):-)moja Aga dopiero wstala:szok::szok::szok:podoga tak piekna ,ze az skacze z radosci:-D:-D:-D
roksanna-wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:-):-):-)
23aneczka-
ja tez polecam kulki ,moze wszystkie kiedys sie umowimy:tak::tak:

reklama
Do góry