reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Bradford

Roksanna1 wszystkiego Naj..Najlepszego Kochana;)
Ja równiez Witam w ten upalny ranek:-D
Ja mam dzisiaj leniwca-kanapowca pospolitego.Nic mi sie nie chce:-(Rany posta pisze od 2 godz:szok:Amelka w pizamie i kaloszach biega po pokoju.musze sie wziąśc w garsć:dry:.OOOoooooo....słoneczko sie u mnie pokazalo:cool2:
Agnieszka uk. Zgadza sie psychicznego:tak::tak::tak:Nie wiem co mi sie ubzdurało.Może dlatego ze psychologiczny ładniej brzmi:-p:-p:-p
Marta84 Witamy:-):-):-)
Dziewczyny jak tak polecacie kulki na bd4 to moze jakies spotkanko:tak:Dajmy tylko Ani sie wykurować;-)tylko pewnie jak tam wpadniemy wszystkie to kulki nasze:-D:-D:-D
Roksanna1 aty kochana jak masz dzisiaj swoje swięto zaplanowane:-)
Rany moje dziecko nawet juz ma płaszczyk przeciw deszczowy ubrany:baffled:Ide ja przekonać ze póżniej sie gdzieś wybierzemy:tak::tak:

reklama
ROKSANA STO LAT DUŻO SŁONECZKA I UŚMIECHU NA BUZI :tak::-D

dla zainteresowanych będą rozmowy i zapisy w collegu na zajęcie z angielskiego zdaje się że na początku przyszłego tygodnia

A u nas właśnie słoneczko wyszło:-D:-D:-D
Chętnie się spotkam kulki na bd4 mi odpowiadają. Może w poniedziałek przed rokiem szkolnym

Roksana Szczęścia, bo to ważne w życiu, uśmiechu, zdrowia też. Wszystkiego najlepszego, wszystko czego chcesz przyjmij w dniu urodzin od wszystkich 4much

Hej kobitki!!!
Ja juz zbieram sie od dwóch dni żeby do Was napsiać ale mój młodszy łobuz mi nie dawał. Jak tylko zaczynam pisać to się budzi. Wczoraj przez cały dzień nie spał ani razu tak porządnie tylko robił sobie pół godzinne drzemki. Być może pobolewał go brzuszek bo po raz pierwszy w życiu miał dwudniową przerwe w robieniu kupki. Za to jak dzisiaj rano zrobił to mu się w pampersie nie zmieściła:-)
Ale dzisiaj pikna pogoda. :-) I tak ma być przez cały dzień. Także dzisiaj przymusowe siedzenie w domku:wściekła/y:

Roksanna1- wszytskiego najlepszego z okazji urodzinek!!!

tyniai wiki- pewnie odetchnełaś z ulgą, że wszystko ok. Ale co sie stresu najadłaś.:no:
BożenaM- ja kupowałam na urodziny dla chłopców to co Filip wybrał. A on wybierał to co i jemu by się spodobało. Tylko raz nie trafiliśmy z zabawką Ben10 bo chłopiec miał już taką. A ostatnio kupiliśmy w Toysach gre Memory z Power Rangers. Filip ma taką tylko Disneya i bardzo ją lubi.
Doris- w Tesco bluzy są bardzo tanie tylko ciężko było dostać rozmiar Filipa. A w Asdzie kupiłam mu dwa sweterki w serek po 1,75 za sztuke.

Pozdrawiam

Czesc babeczki.
Siostra strasznie mnie rozpieszcza:tak:gotuje ,piecze i za dziecmi biega:happy2:
Własnie szykuje ciasto drozdzowe na bułeczki na parze z sosem jagodowym:-p
Dzieci przeszczesliwe .
Rosanna buziaczki od nas .

roksanna1 z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze,aby spełniły się wszystkie Twoje marzenia (szczególnie te najskrytsze),aby dobra passa trwała tak jak do tej pory ;-) no i może żeby pojawiło się rodzeństwo dla Matyldy... :-D buziaczki kochana :-)
katin ale masz fajnie z ta siostra-w koncu i ty masz wakacje :-D
a ja,az wstyd sie przyznac, wstalam dzisiaj o 11 :zawstydzona/y::-p Nadusia nie chciala wstawac no to co mialam robic :sorry2: a pogoda dzisiaj do bani a ja caly dzien sama ZNOWU :-(
jstysiak jakbysmy wszytkie sie zebraly to by chyba nie bylo miejsca dla nikogo wiecej na tych kulkach :-D ale pomysl ok,ja tez nie mam tam bardzo daleko i mimo ze Nadusia jeszcze za mala na kulki to bylaby okazja sie spotkac :-)

dziewczyny dzieki za pamiec, wiecie mialam stresa, ze mi sie nie uda wbic w rytm pisania:-D:-D:-D:-D
spacerek mialam udany, co weszalm do sklepu to zaczynalo padac wychodzilam sloneczko:-D:-D:-D a i jeszcze sie dowiedzialam, ze naprzwciwko mnie mieszka mama Polka z miesiecznym synkiem:tak:
tyniai wiki - strasznie sie ciesze, ze u Ciebie wszystko ok:tak::tak:;-)

sylwia.m - ja potrzebuje na 2-3 dni bo chyba pojedziemy gdzies do b&b moze Walia no w kazdym razie gdzies gdzie bedzie cieplej(na przyczepe to juz chyba za zimno) i byla bym ogromnie wdzieczna za pozyczenie. Jak cos to w podziece bede pilnowac Ci dzieci:-p:-D

doris78 - ja bylam tylko z Maja, dziadki chcialy koniecznie zobaczyc, a w sumie bilety na nas dwie £160 nie tak tragicznie zwlaszcza, ze nie wiadomo jak to bedzie ze swietami w tym roku.

reklama
Do góry