reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

HEJKA
Juz jestem w domku :happy: po kapieli i zaraz zmykam po dzieciaczki.
Oleska bardzo prosze o Twoje namiary, kolezanka poszukuje opiekunki dla dziecka .Ale mysle ze najlepiej bedzie jak sama z Toba porozmawia.

reklama
Cześć dziewczynki!!!
Ale tu dzisiaj cichutko. Niezbyt długo nacieszyłam się ładną pogodą. Oczywiście zaczeło padać jak tylko wyszłam po Filipa:wściekła/y:
AgnieszkaUk- a mogłabyś napisać na jakiej stronie oglądasz filmy? Chętnie obejrze coś ciekawego. A nie lubie jak mój J ściąga z Torrentów bo strasznie wtedy zamula komputer.
oleska- fajnie, że wszystko idzie po Twojej mysli. Jeśli chodzi o szkoły to my składaliśmy do 3 i do żadnej się Filip nie dostał. Ale to było kilka miesięcy po terminie (nie mogliśmy wcześniej bo bylismy w trakcie poszukiwań nowego domu i nie wiedzieliśmy gdzie dokładnie będziemy mieszkać). Mieliśmy odwołanie do jednej szkoły ale nic z tego nie wyszło. Z tego co wiem to ciężko jest z tymi odwołaniami jeśli nie masz naprawde poważnych powodów dla których mieliby przyjąć dziecko akurat do tej szkoły (najlepiej medyczne).

Lece bo Adaś już się budzi. Pa

ania dzieki za info no ja sie obawiam ze Abi moze sie nie dostac do szkoly ktora jej upatrzylam no i myslalam o odwolywaniu sie ale zobaczymy jak to bedzie jeszcze mam troche czasu :tak:

mamatrojeczki - :-):-):-):-)

oleska - ja sie odwolywalam i Kube przyjeli, mialam troche inna sytuacje, Kuba byl zapisany do szkoly jak mial roczek, miedzyczasie sie przeprowadzalismy i nie uwzglednili zmiany adresu, ale naszczescie odwolanie bylo skuteczne

Hej dziewczyny no u mnie to juz chyba dobrze juz nie plamie od piatku, wiec chyba to zeszlo tak ja mi mowili ale dla pewnosci mam wizyte w przyszlym tygodniu u polskiego lekarza w Manchester. Za to moj amalenka ma dzis temperature podejrzewm ze znow wychodza piatki czesc dalsza. Tym razem na gorze:) Pozdrowionka dla was:):-):-)

ania1812- ifilmy.net - filmy i seriale online z tym,ze pierwsze 72minuty ogladasz za darmo(limit na jeden dzien), w nasteppny dzien nastepne 72 min. R wczoraj zaplacil 10 euro za abonament i mozemy ogladac wszystkie filmy,seriale przez miesiac bez limitow.fajna stronka ale cos czuje ze moga byc takie strony na ktorych mozesz ogladac ze free bez limitu,ale szczerze ci powiem ze narazie nie szukam zeby sie nie denerwowac,ze moj maz puscil kase na darmo.tak wiec sprawdze jak nam sie skonczy miesieczny abonament.

Cześć :-):-)Czy Wam też cieżko wchodzi babyboom??bo mi cos ostatnio wyskakuje że strona jest nieprawidłowa:-(a jak wkońcu wejdę to mi się zaraz internet wyłącza:wściekła/y::wściekła/y:

AGNIESZKA UK-no to o której możemy być??po 11 moze być??
Z tego co w iem to dużo dziewczyn sie do Ciebie wybiera;-):-p
Ale coś cicho siedzą,chyba chcą Ce zaskoczyć:-D:-D

reklama
doris78-:-) zapraszam serdecznie wszystkie chetne na odwiedziny u mnie.mi pasuje po 11.bedziemy czekac.
lece bo nikola juz przy bramce stoi-do wanny-myju chce:-D no i moja druga polowka za 30min bedzie w domu.:tak:
aaa im babyboom wchodzi normalnie:tak:

Do góry