reklama

Mamy z Bradford

reklama
Moje dzieci śpią to chciałam wyklorzystac okazję i w spokoju posiedziec na necie a tu kuźwa internet nie chodził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dopiero teraz udało mi się zalogowac a zaraz pewnie oboje się obudzą:crazy:

AgnieszkaUK dziękuję bardzo za gościnę. Postarałaś się:tak: zapiekanka była pyszna:tak:
Szkoda tylko że dzieciaki jakieś takie nieznośne były:sorry:

Dobra spadam bo zaraz mi internet zaniknie znów:crazy:

Hej!!!
Ale tu dzisiaj cichutko. Ja też nie pisałam bo nie mam o czym. Straszne nudy u mnie, czyli dzień jak codzień.:confused2:
jstysiak- ale zazdroszcze Ci tego wyjazdu do Pl. Też chętnie bym się wybrała ale się boje podróży sama z dwójką dzieci a mój J nie ma juz urlopu. Tzn. ma pare dni ale przeznaczone na święta. Ale za to pod koniec października przylatuje do mnie na pare dni brat z dwójką dzieciaczków. Będzie wesoło :-D:-D:-D
sylwia.m- o której chrzcicie Olivke? Bo ja w niedziele mam zamiar zawitać do kościoła:-p O 11.15 jest msza szkolna. Może uda mi się zaciągnąć całą rodzinke.
Doris- sama obcinałaś grzywke?

Ide podgrzać zupe bo Filip krzyczy, że jest głodny. Pozdrawiam:-)

Ja nadal się lenię bo dzieci śpią:tak: Marcel pewnie będzie fikał do późna:sorry:

Ania mamy chrzciny w sobotę o 18, zapraszam chociaż ta msza niezbyt atrakcyjna dla dzieci:sorry:

Sylwia.m- dzięki za zaproszenie:tak: ale na pewno nie będzie mi się chciało obskoczyyć w weekend dwóch mszy:eek::eek::eek: Myślałam, że jak będziecie chrzcili w niedziele to uda mi się zobaczyć Twoją małą gwiazde. No ale mam nadzieje, że zobaczymy ją chociaż na zdjęciach. Pozdrawiam

dziewczny dzieki za spotkanko,bylo naprawde milo:tak:
ampar3-mam nadzieje ze bez problemu trafilas do lister parku:cool2:
sylwiam-dziekuje za pochwale:-p jestes mila -jak zawsze:tak::-)
fakt dzieci nam dzis nie daly posiedziec.to pewnie ta pogoda:-(:tak:

ide robic spagetti dla mezusia:tak:

Hej a ja pisze ze szkoly, jestem wczesniej wiec korzystam z okazji.
Ja tez dziekuje za te pysznosci.
Agnieszka mowilas o tej zapiekance a ja nie sluchalam przepisu. Dasz go?:tak::tak:
Ampar a ja zapomnialam spytac, tam niedaleko lister parku jest jakas stacja kolejowa?
Ania jak Ty masz dobrze ze dziseko wola jesc, nie moge doczekac sie tego momentu. Chociaz jak wychodzilam to kazala sobie dac kielbase :-):tak:, ale obiadu nie zjadla.
A taki byl pyszny. Robilam roladki schabowe z przepisu no z torebki, pychota, Lukasz chce co tydzien taki obiad.:tak::tak::tak: Ale jutro mchyba latwizna i zalewajka ;-).

doris78 no to ja się melduję:-)

roksana ja to dopiero poszłam dzisiaj na łatwiznę. Frytki z piekarnika. Dzieciaki cieszyły się jak nie wiem co. Ja mój angielski zaczynam dopiero w przyszłym tygodniu. Ciekawa jak tam będzie.:-D

sylwia.m ciekawa jak Olivia zniesie polewanie główki

Ostanio Adaś po polskiej szkole powiedział że jeden kolega niezna się na Świętym Mikołaju bo ten kolega twierdził że to nie Mikołaj przynosi prezenty tylko rodzice. I co teraz:szok::no:

reklama
Hej mój R wrócił z siłowni i zabrał małego na plac zabaw a ja buszuje po internecie:tak:.Właśnie podglądnęłam mamuśki z listopada i jedna z dziewczyn która miała termin na 8 listopada tak jak ja już urodziła:szok:.Ciekawe kiedy przyjdzie kolej na mnie :cool:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry