Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WIDZE ZE KILKA SPOTKANEK MNIE OMINELO ALE NIC STRACONEGO PRZEPROWADZILISMY SIE W SOBOTE A W NIEDZIELE JUZ WSZYSTKO BYLO ROZPAKOWANE WCZORAJ ZROBILAM PRANKO A DZIS CZEKA MNIE PRASOWANKO

NIE MA JAK NA SWOIM JEST SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KASKA Z PIOTRKIEM PRZENIESLI SIE WCZORAJ DO KEIGHLEY BEDZIEMY MIEC KAWALEK OD SIEBIE ALE TO NIE SZKODZI JUZ MNIE POINFORMOWALA ZE MNIE BEDZIE NAWIEDZAC

OKI KOBIETKI KONCZE ODEZWE SIE POZNIEJ BO MOJ MALY DIABELEK CHCE BAJECZKE
poskarżyłam sie jej na landlorda i obiecała napisać list do cancilu aby przyszli obejzec nasza chate w celu szybszego przyznania nam chaty socjalej:-)
mam nadzieje że podziała
;-)
a ja sie meczylam dwa tygodnie zeby dojsc do ładu gdzie co jest
moj Alex ostatnio tez sie zeżygal tylko że w samochodzie
wypił mleko, a pozniej tak wariowal, tak zanosil sie smiechem az sie pozygal. najgorsze bylo to ze jeszcz mielismy 30minut jazdy samochodem do domu... naszczescie Alexowi to nie przeszkadzało i bawił sie dalej rozcierajac wszystko co z siebie wydal po calym sobie i foteliku

przypomniala nam sie pewna rozmowa telefoniczna (gdzies w necie) jak facet dzwoni do radia i opowiada jak to sobie kamyczkow- otoczaków napchał pod napletek by miec wiekszego

no ale juz wole zrobic ten zabieg i miec spokuj bo mecze sie juz tyle lat z tym 

z mieszkankiem
.Byłam dzisiaj u położnej nic nowego się nie dowiedziałam
.Następna wizyta za dwa tygodnie
.natalka przykro mi z powodu kotka:-(.A co mu się stało ?tynia i wiki fajnie że jesteś już sama sobie panią domu
;-).jstysiak postaram się poczekac aż wrócisz ;-).katin miło że jeszcze o nas pamiętasz
.nefretete to co goście już wyjechali?
Maly wrocil caly zakurzony, ze smarem na ubraniu a ja z zakwasami
Nie moge znalezc stronki. ja dzisiaj tez padnieta jestem

a co sie stalo?????????

Z serkiem plesniowym

Znowu bym ja mogla zjesc
Podpytam go dokladnie i tam cynka;-)