reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam z wieczorka!
ampar3
niestety nie mam czasu na czytanie :-( Nadia daje mi w kosc,ostatnie 3dni chodzi spac o 22 i prawie wcale nie spi w dzien,ma moze ze trzy krotkie ok.30min drzemki i tyle :wściekła/y: bola juz mnie rece i plecy,nawet sobie nie wyobrazasz jaka moze byc uparta ta mala istotka :shocked2:
natalka1990 przykro z powodu kotka,co mu sie stalo? :-(
tynia i wiki super ze jestescie na swoim,ja tez kiedys przechodzilam wspollokatorow i wiem ze osobno jest o niebo lepiej :tak:
katin smutno mi bez ciebie :-( ale ciesze sie ze udalo sie z ta praca ;-)
agnieszkaUK raz jeszcze dzieki za goscine,zapomnialam pochwalic akwarium,kilka rybek ale za to konkretne,jak przyjdzie kryzys to macie przynajmniej kilka obiadkow :-D:-D a i spoko filmik,niektorzy maja prze....ne :laugh2:
jstysiak zdrowka dla Amelki :tak:

reklama
Ampar3 Ok.to jesteśmy umówione:tak:.Chciałam zadzwonic do Artura ale pomyślałam że może jesteście zajęci skoro tak długo nie odbierasz :-p.A mnie chyba zatraz wykończy zgaga:wściekła/y:.Normalnie co dzień o tej samej godzinie:crazy:.

ja to padnieta na maxa jestem.ide spac,wpadlam tylko sprawdzic co slychac
natalka*bardzo mi przykro.ja 2 miesiace temu stracilam krolika-wiem co czujesz.a czlowiek taki jest ze sie szybko przywiazuje:-(
roksanna1- sos robilam sama,ale jak dasz pomidorowy lu zmieszasz majonez z keczupem to bedzie git
mojadzidzia-ja juz planuje jedna rybe zatluc na wigilie:-p do swiat,beda takie duze jak karp-po co kase wydawac:-D:-D:-D:-D
tynia-ja jak glupia sie cieszylam jak w koncu bylismy na swoim.a pierwsza impreze to mielismy swietna:-D stolu nie mielismy-ale salismy rade,jedzonko poustawialismy na 4 krzeslach :-D:-D:-D
nefretete-oby HV wam pomogla.3mam kciuki
ampar3-ty sportswoman:-):tak:
dobra uciekam bo mi oczy sie same zamykaja

hejka dziewczyny:-):-)
mialam problem z netem i kompem ale juz jest ok:-):-)
nie wiem co komu odpisywac wiec zaczne od poczatku:-):-)
mieszkanko strasznie mi sie podoba mieszka sie cudownie ,mam 3 sypialnie i zarabistego landlorda paradosia go poznala wiec moze potwierdzic ,wiec nie to samo co na poprzednim miejscu bede tak pisac bo dzis zakonczylismy z nia sprawe moj odebral od nich kase i dokumenty i zapominamy o wszystkim:tak::tak::tak:moj pracuje w farms boy obecnie jest na nockach wiec troche mi dziwnie ze go nie ma w nocy:-D:-Dmieszkam na COPPICEWOOD AVE spokojna okolica :tak::tak:teraz tylko pozalatwiac nowa przychodnie i szkole dla Agi i bedzie super:-):-);-);-)
agnieszkauk-a ty kiedy mnie odwiedzisz czekam juz 2 tydz na ciebie a ty co?????????
tynia i wiki-bardzo sie ciesze ze juz jestes na swoim:-):-)
juz sie rozpisalam po tak d;ugim czasie czuje sie jak bym pierwszego posta pisala:-D:-D:-D
katin-gratuluje pracy:-):-)
pozdrawiam i do juterka:tak::-);-):-D

Witajcie dziewczyny, Mi dopiero mały usnął. Położyłam go w jego łóżeczku i troszkę potrwało zanim zasnął. Najpierw sam się super położył i zaczął ciumkać butlę z mlekiem. Niestety po kilku minutach płacz. Odczekałam 15 minut i niestety poszłam do niego. Ale usiadłam przy łóżeczku i przytrzymałam jego rączkę i po kolejnych nastu minutach zasnął. Pierwszy raz od kilku miesięcy śpi u siebie :tak: . Problem będę miała w nocy, bo Chris dużo i często pije w nocy ( więc czeka mnie wstawanie :-() , a co za tym to trzeba czasami dwukrotnie zmienić pampera, bo inaczej pływa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale jakoś przetrwam.
Natalko przykro mi z powodu kotka :szok:
Mojadzidzia może powinnaś sprawić sobie coś takiego, CELEB BABY SLING CARRIER 0-3 yrs TRAVEL & BREASTFEEDING on eBay (end time 27-Oct-09 07:36:21 GMT) przynajmniej ręce wolne :tak:
Ampar - to nic innego jak tylko wziąść kąpiel i masaż :-)
Nefretete powodzenia z mieszkankiem!!!

Hej:-)
Witam w ten przepiekny jesienny poranek:-):-):-)Normalnie az zal teraz wyjezdzac:-(oby taka jesien juz została:tak:
Ampar3 Ja juz jutro wyjezdzam:tak:A co chcesz sie zabrać:-p
Właśnie od 2dni czuje sie jak bym w pralni na caly etat pracowała:szok:Pransko i prasowansko.Bo dopiero sie rozpakowałm z cieplejszymi ciuchami od czasu przeprowadzki:zawstydzona/y:kurcze troche to mi zajelo:eek:
Kasia1881 i ampar chetnie bym do was dolączyła,ale mam jeszce troche do zrobienia:-(
Aga uk ty coś mówiłaś ze coś potrzebujesz z PL:sorry:
Alexnow i tynia Ciesze sie ze jestescie juz na swoim:-):-):-)Ja juz zapomniałam jakie to uczucie,ale nigdy bym tego nie zamieniła.:-p
Mojadzidzia Wiem jak to jest jak taki mały pierdek rzadzi:tak:
Mamatrójeczki Ja to Cie kobitko podziwiam,tyle zajęć i jeszce masz czas do nas coś naskrobać.
Mam pytanko W jakim wieku dzieci wasze zaczely mowić:sorry:Bo wczoraj rozmawiałm z kolezanką i ma córcie młodsza od mojej o 2 mies.i mowi strasznie duzo np.pić,jesć,pies,kot,i takie tam.I tak sie zastanawiam jak to bylo u was.U mnie mała coś tam gada ale to nie jest plynna mowa,wiecie coś w stylu amam...bardziej sie komunikuje niewerbalnie ,a gadanie to raczej jako dodatek.I tak troszke sie zmartwiłam..

mamatrójeczki jak tam nocka,mam nadzieje ze zyjesz ;-) mam nosidelko dla Nadi ale jeszcze nie uzywalam bo za duzo zabawy z tym :sorry: dzisiaj pierwszy raz spi caly czas u siebie w lozeczku bo zawsze nad ranem bralam ja do lozka i moze to byl blad :eek:
alexnow caly dzien wczoraj myslalam o tobie,fajnie ze sie odezwalas Ciezko zostawac samemu w nocy,ale pewnie sie przyzwyczaisz ;-)
ale pogoda piekna,ide zjesc sniadanko i budze moja mala rzadzicielke :-D

Hej. A dziś zdycham. Chyba angina, gardło bardzo boli i mi niedobrze. Apetytu nie ma a jakeiś tabletki trzeba było wziąć myślałam że nie dam rady. Gorączkę już zbiłam trochę bo aż miałam mroczki przed oczami.
Alexnow mieszkasz rzut beretem ode mnie. Chyba nawet bliżej niż mieszkała Tynia ;-):tak:. No i mąż ma rzut beretem do pracy.
Mojadzidzia śniłaś mi się dziś. Ale nie wiem czy dam radę jutro wyjść na zakupy, dziś ledwo żyję:szok::wściekła/y:
Jeszcze ewentualnie możesz zakupić chustę i w chuście ją nosić.;-)
AgnieszkaUK rozumiem, tajemnica szefa kuchni ok;-);-):tak::tak:
Ampar i Kasia8118 ja raczej na kulki nie dam rady. Zdycham

Hej widz ze juz niektore wstaly no my do nich tez nalezymy . Moja mala cos przeziebiona musze jechac kupic jakis syropek. Dzis n nawet do collegu nie ide bo nie chce jej posylac do zlobka. A ja bylam w czoraj u lekarza tzn. u GP i on stwierdzil ze jak juz nie plamie to wszystko jest ok, a wizyte z midwife dopiero od 4 do 6 tygodni bede miec. Bo teraz sa zajeci a ze juz mialam skan to nie potrzebuje miec szybko z nia wizyty. Ach ci lekarze tutaj. Ale i tak sie martwie czy po tych plamieniach dalej jest ok Juz sie umowilam do tego poslkiego lekarza ale dopiero na czwartek za tydzien:);-) Musze isc jeszcze odwiedzic moja sasiadeczke ktora juz niedlugo jak wiecie jedzie do polski sie wczasowac jstysiak :-) pogodnego dnia zycze wam kochane

reklama
roksanan1-to nie tajemnica.poprostu nie mialam w domu sosu i musialam zrobic sama,wymieszlam serek czornkowy cos takiego jak almette, do tego serki topione ,smietana i ziola. taki mix,ale wyszedl:-)
a ja dzis dzwonilam zarejstrowac sie do dentysty,no i jak powiedzialm babce co chce to ona do mnie cos mruknela:wściekła/y: jakby do sluchawki miala przylozona poduszke:baffled: wogole jej nie slyszalam tylko jakies burrr burrr.no i mowie do niej ze jej nie rozumiem,a ta ***** sie rozlaczyla.ale mnie zdenerwowala.bo potraktowala mnie jak smiecia.juz na samym poczotku jak zaczelam mowic to czuklam ze cos bedzie nie tak,bo jaks taka nie mila. ale zaraz sie ubieram i idziemy z nikola odwiedzic tego dentyste osobiscie:cool2:

Do góry