mojadzidzia
Fanka BB :)
Witam z wieczorka!
ampar3 niestety nie mam czasu na czytanie :-( Nadia daje mi w kosc,ostatnie 3dni chodzi spac o 22 i prawie wcale nie spi w dzien,ma moze ze trzy krotkie ok.30min drzemki i tyle
bola juz mnie rece i plecy,nawet sobie nie wyobrazasz jaka moze byc uparta ta mala istotka 
natalka1990 przykro z powodu kotka,co mu sie stalo? :-(
tynia i wiki super ze jestescie na swoim,ja tez kiedys przechodzilam wspollokatorow i wiem ze osobno jest o niebo lepiej
katin smutno mi bez ciebie :-( ale ciesze sie ze udalo sie z ta praca ;-)
agnieszkaUK raz jeszcze dzieki za goscine,zapomnialam pochwalic akwarium,kilka rybek ale za to konkretne,jak przyjdzie kryzys to macie przynajmniej kilka obiadkow
a i spoko filmik,niektorzy maja prze....ne 
jstysiak zdrowka dla Amelki
ampar3 niestety nie mam czasu na czytanie :-( Nadia daje mi w kosc,ostatnie 3dni chodzi spac o 22 i prawie wcale nie spi w dzien,ma moze ze trzy krotkie ok.30min drzemki i tyle

natalka1990 przykro z powodu kotka,co mu sie stalo? :-(
tynia i wiki super ze jestescie na swoim,ja tez kiedys przechodzilam wspollokatorow i wiem ze osobno jest o niebo lepiej

katin smutno mi bez ciebie :-( ale ciesze sie ze udalo sie z ta praca ;-)
agnieszkaUK raz jeszcze dzieki za goscine,zapomnialam pochwalic akwarium,kilka rybek ale za to konkretne,jak przyjdzie kryzys to macie przynajmniej kilka obiadkow

jstysiak zdrowka dla Amelki