reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć z wieczorka:-)

AGNIESZKA UK-ja tez dziękuję za gościnę:tak:Zapienka pyszna:tak:oj zjadlabym sobie kawałek na kolację:-D
Ogarnelaś ten balagan?:cool2:

4MUCHY-to ciekawe kiedy inne dzieci uświadomia Kubę:sorry::sorry:

ROKSANA-no to Matylda nie odbiega od normy z roladkami:-D:-Ddla dorosłych pychota a dla dzieci bleeeeeeeeee:-D

reklama
doris78-jaki tam balagan;-) sama nikola potrafi zrobic wiekszy:-D
ja pierczarkowe spagetti dla meza juz zrobilam,a teraz uciekamy z nikolka na gore sie pochlapac:cool2:
roksanna1-:cool2:dam,dam,ale napisze pozniej bo mnie dziecko ok laptopa odgania:sorry:

Jak to trzeba dzieci w kazdym wieku pilnowac, bo nie wiadomo co im do glowy strzeli.
Kubus pokryjomu nasypal sobie kakao do kubeczka i schowal sie w namiociku. Taka cisza, wiec babcia zaczela go szukac i nagle slyszymy jak on zipie, pluje, caly czerwony na buzi, nie moze zlapac powietrza. Wyskoczyl z namiotu i mi sie dusi. Zaczelam panikowac, bo kurcze nie mialam pojecia jak mu pomoc. No, ale na szczescie jakos woda zaczelysmy mu usta przemywac i udalo sie. A moj mlody Einstain postanowil sobie to kakao wessac przez rurke :szok: i go zatkalo. Mam nadzieje, ze sobie to zapamieta do konca zycia.

agnieszka - fajnie nie miec kompleksow :-)

hej
Ja wrocilam z leeds o 19:szok: Bez kozakow dla mamy- co mnie nie zdziwilo:-(
Agnieszkauk- twoje tlumaczenie zdalo egzamin- trafilam bez pudla:tak: powiedz mi czy do tej zapiekanki to papryka swieza czy ze sloiczka:cool2::-p:-p:-p Mojemu narobilam ochoty i musze zrobic:tak:
Roksanna1- jest stacja na dole frizinghall:tak: A co to za roladki takie dobre. Dawaj pomysl:-p
Sylwiam- no co ty- jakie niegrzeczne dzieci:szok: Tylko w parach musialysmy dzisiaj chodzic z nimi:-D:-D
kasiaj- ja tez juz wiem ze trzeba miec dzieci na oku:-( Jak byl kamil mojej siostry to nagle wpadl na pomysl zeby wstazke od balonika zawiazac na szymonka szyi a my weszlysmy do kuchni w trakcie jak szymcio sie obkrecal:szok::no:
Kasia8118- jeszcze troszke ;-) Nie badz niecierpliwa:-p Kulki w czwartek??????

A artur robi mi znowu pizze- dieta ach dieta:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2:

Jejku jak fajniedzieci już o 19 w łóżkach były,Kuba jutro rano jedzie po swoja ciocię i ma pobudke o 5.30 wiec chętnie i szybko poszedł spać:-)
Oj ta nasza kuzynka by mogła tak codziennie przyjeżdżać,to by Kubus chodził kochany jak aniołek:-D:-D

AGNIESZKA uk-Kurde tacy faceci to muszą mieć ciężko w życiu:eek:Smiesznie to wyglądało,ale z drugiej strony szkoda ich.

ANIA1218-ja w zeszłym roku leciałam sama samolotem z chłopakami,nie było tak żle:tak:dużą pomoc miałam od Kubusia:tak:

AMAPR-NIE jedz tyle tej pizzy,bo sie w spodnie nie zmieścisz:-p

ROKSANA-i jak tam na angielskim??co się nauczyłaś??
KATIN-a jak Ty ??nie padasz??

Ampar a Ty jeszcze przepis na ciasto na ciasto pizzy daj, bo zapomniałam. ;-) A te roladki to z papierka :zawstydzona/y:. Pomysł na roladki schabowe w sosie serowo śmietanowym. Pychotka. Mam jeszcze sos pomidorowy ale wygrały serowe.
Doris ale Ci dobrze o 19 :szok::szok::szok: A na angielskim to ja wiem, wałkujemy cały czas jeden czas. I są takie różne ćwiczenia, a to opowiadamy o sobie, a to coś słuchamy albo oglądamy.
KasiaJ zawsze jak cisza w domu to trzeba sprawdzić co dzieci robią bo to podejrzane jest. Dobrze że byłaś trzeźwa umysłem. A znając mnie najpierw bym ratowała potem całowała a potem nakrzyczała.
Kasia8118 już chcesz rodzić, a impreza? ;-):tak:
4muchy owszem rodzice wyręczają przecież Świętego Mikołaja. Jak on by sobie poradziła sam z taką ilością prezentów i dzieci do obskoczenia. Przynajmniej u mnie tak jest. :tak::tak::tak::-)

ojej jaka cisza od wczoraj:szok: to chyba ta pogoda sprawia,ze nie mamy natchnienia,zeby cokolwiek napisac:eek:

moja nikola jak mi rzygnęła:szok: wczoraj na posciel po kapieli-szok.orzygala wszystko-siebie,tate i posciel,ktora wczoraj zmienilam wieczorkiem:-D ale sie usmialam jak R ja trzymal taka orzygana,. najadla sie ciasteczek i widocznie cos jej tam stanelo na gardelku. takze "again shower :-D",mleczko(bo juz byla taka padnieta,ze tosty,ani platki nie wchodzily w gre) i usnela w trybie natychmiastowym:cool2:

ampar3-papryka byla surowa.jak wlozylam zapiekanke do piekarnika to pierwsze 30 min piekla sie w temp.150'.nastepnie talam temp, na full zeby ser sie podpiekl na wierzchu.
roksanna1-podaje przepis:
makaron(wymieszany z jajkiem-ja dalam same bialko)
sos
papryka
cebula
troche sosu
ser
zreszta roksana to co masz w lodowce to dodajesz-zawsze zapiekanki wychodza i sa dobre:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek:-)
Amelce goraczka chyba minela:sorry:jeszce sobie smacznie spi.a ja wkoncu moge naspokojnie cos popisać.Ostatnio ledwo co zaczne to zawsze coś,a potem wychodza mi posty niewiadomo co do czego:wściekła/y:
Fajnie ze aga was nakarmiła i znowu zaczynają sie posty z jedzeniem,a człowiekowi na diecie tylko slinka cieknie:-D
Doris78 Miałm ostatnio zapytać,jak tam Kubus?Lepiej
Kasiaj To prawda dzieci ciche,dzieci broją:tak:Ja tez coś moge na ten temat powiedzieć.Oczy dokoła głowy.
Agnieszkauk Ty wspaniala kuchereczko,:-p
Sylwiam Jak tam Marcelek dalej przyklejony do mamuni
Ania 1812 powiem szczeze ze z jednej strony chce do Pl,ale z drugiej tak srednio.Jakoś takie dziwne nastawienie mam ostatnio do wszystkiego:-(Ale za to sie strasznie ciesze bo przywioze tu swoja druga siostrzyczke
Kasia1881 Ty kobitko lepiej jeszce sie nie rozdwajaj zaczekaj az wróce:-p
Aniteczka A ty to gdzie sie podziewasz:eek:I oczywiście wszystkiego Naj..Najlepszego dla Twojej królewny
Natalka a jak tam u Was kobitki????

Do góry