kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
Dostalam dzis list ze szpitala, ze umawiaja mnie na wizyte z lekarzem i nie wiem o co chodzi :-( Troche sie tym zdenerwowalam.
Kasia8118 - mnie tak biust swedzi, do zwariowania, kremowanie tylko na chwile pomaga
Sylwia - jak chcesz duze centrum to polecam to kolo Yorku (tez outlet) albo mega olbrzymia galeria handlowa w Sheffield, nie wiem czy starczy dnia by obejsc cala
Doris - tak to z facetami, boja by im karty nie ogolocic do zera ;-)
Kasia8118 - mnie tak biust swedzi, do zwariowania, kremowanie tylko na chwile pomaga
Sylwia - jak chcesz duze centrum to polecam to kolo Yorku (tez outlet) albo mega olbrzymia galeria handlowa w Sheffield, nie wiem czy starczy dnia by obejsc cala
Doris - tak to z facetami, boja by im karty nie ogolocic do zera ;-)
a moze ja mam jakis wypaczony gust... nie martw sie na zapas moze chca cie tylko przebadac i sprawdzic czy nic zlego sie nie dzieje ;-)

Ale nic może uparciuch da mi poprowadzić
Moja tez sie budzi ale raz i to wypije moze z 60ml wody.A dzisiaj obudział sie z przelanym pampersem i jak przeczytałm twojego posta to zaczełam sie smiać,sama nie wiem dlaczego
ehhhhhhhhh.................
.Wczoraj wieczorem posmarowałam się innym kremem niż zwykle i skóra przestała swędziec
.Nie wiem co mam myślec zobaczymy co będzie dalej