reklama
Roksanna - to witaj w klubie, ja tez zdycham, a wczoraj to myslalam, ze sie przekrece, zapomnialam wziac z rana tabletki i przez caly dzien bylam przyklejona do kibelka :-(
Z chlopakami o tym czasie juz mi mdlosci przechodzily, a tu zero poprawy
Kasiek27 - no tak to tutaj z nimi jest, ale z drugiej strony co polozna by zrobila? nie ma przeciez scanu w oczach, nie zamartwiaj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze
jsystysiak - milego urlopowania w PL
mojadzidzia - no tak to jest z maluszkami, strasznie sie je rozpieszcza, bo slodziutkie i takie malutkie, a te bestie sie szybko ucza
alexnow - to super, ze mieszkanko Wam spasowalo i ze macie spoko wlasciciela, tyle mniej nerwow bedzie
natalka - przykro z powodu kotka, moze byl na cos chory :-(
Z chlopakami o tym czasie juz mi mdlosci przechodzily, a tu zero poprawy

Kasiek27 - no tak to tutaj z nimi jest, ale z drugiej strony co polozna by zrobila? nie ma przeciez scanu w oczach, nie zamartwiaj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze
jsystysiak - milego urlopowania w PL
mojadzidzia - no tak to jest z maluszkami, strasznie sie je rozpieszcza, bo slodziutkie i takie malutkie, a te bestie sie szybko ucza

alexnow - to super, ze mieszkanko Wam spasowalo i ze macie spoko wlasciciela, tyle mniej nerwow bedzie
natalka - przykro z powodu kotka, moze byl na cos chory :-(
natalka1990
mama Claudii
Hej 
dziewczynki sama nie wiem dlaczego kotek zdechł :-( bo ten ostatni dzien juz tak chodził nie chciał mleczka pić a pózniej jak poszedł spać to mój zauważył ze nie oddycha:-
-(
mojadzidzia ja mam to samo z Claudią
małe cwaniary z tych naszysz córeczek
Kasiek27 jak przestałaś plamić to pewnie juz jest ok
a polski lekarz pewnie polecił by Ci luteine a ona nie wiem czy pomaga ja brałam te tebletki bo w polsce mi je dali i strasznie po nich przytyłam
a tutaj mówią ze juz sie tych tabletek nie stosuje i chyba maja racje
a kiedyś sie Ciebie pytałam czy przypadkiem nie pracowałyśmy razem i mi nie odpowiedziałaś 
agnieszkaUK Ty to naprawde w kuchni jestes najlepsza
a ja nie wiem co gotować nie mam jeszcze wprawy w tym :-( jak bedziesz miała czas to dasz mi jakiś przepis na cos gotowanego ?? bo smarzonego nie chce jesc
jstysiak udanego urlopu
tynia i wiki super ze juz jesteście na swoim:-)
mamatrójeczki napisz jak tam nocka mineła

dziewczynki sama nie wiem dlaczego kotek zdechł :-( bo ten ostatni dzien juz tak chodził nie chciał mleczka pić a pózniej jak poszedł spać to mój zauważył ze nie oddycha:-
mojadzidzia ja mam to samo z Claudią

Kasiek27 jak przestałaś plamić to pewnie juz jest ok

agnieszkaUK Ty to naprawde w kuchni jestes najlepsza

jstysiak udanego urlopu

tynia i wiki super ze juz jesteście na swoim:-)
mamatrójeczki napisz jak tam nocka mineła

Witam dziewczyny w tak piękny dzień:-):-)
Od rana tylko pranko robie i rozwieszam (troszkę mi się tego nazbierało)

Nefretete - życzę powodzonka, mam nadzieję że wszystko się ułoży po twojej myśli

Natalka - przykro mi :-
-(
Roksanna1 - Zdrówka życzę
Kasiek27 - wszystko będzie dobrze.
I mam nadzieję że dostaniesz bardzo dobre wieści od rodaka-lekarza :-)
AgnieszkaUK - Kobitko ty bojowa jesteś

Napewno wszystko załatwisz

;-)
kasia.J - mam nadzieję że dolegliwości szybko miną

Katin - nie za bardzo męczą cię w tej pracy?

jstysiak - miłego urlopu
A co do wieku w którym dzieci mówią to różnie bywa. Zależy to tylko i wyłącznie od dziecka. Moja Wiki mówiła ładnie a potem gdzieś stanęła. Może dlatego że doszedł jej nowy język do przyswojenia. Ja zaczęłam mówić bardzo późno i moja Mamuśka już chciała się ze mną przespacerować po specjalistach (bo inne dzieci już mówiły sporo, a ja ni w ząb)

Leniwa byłam
Ale jak poszłam do przedszkola to nadrobiłam wszystko bardzo szybko, więc nie masz co się przejmować. Każde dziecko ma swój własny tryb nauki

Miłego dnia :-):-):-)

Od rana tylko pranko robie i rozwieszam (troszkę mi się tego nazbierało)

Nefretete - życzę powodzonka, mam nadzieję że wszystko się ułoży po twojej myśli

Natalka - przykro mi :-
Roksanna1 - Zdrówka życzę
Kasiek27 - wszystko będzie dobrze.

AgnieszkaUK - Kobitko ty bojowa jesteś

kasia.J - mam nadzieję że dolegliwości szybko miną

Katin - nie za bardzo męczą cię w tej pracy?

jstysiak - miłego urlopu
A co do wieku w którym dzieci mówią to różnie bywa. Zależy to tylko i wyłącznie od dziecka. Moja Wiki mówiła ładnie a potem gdzieś stanęła. Może dlatego że doszedł jej nowy język do przyswojenia. Ja zaczęłam mówić bardzo późno i moja Mamuśka już chciała się ze mną przespacerować po specjalistach (bo inne dzieci już mówiły sporo, a ja ni w ząb)

Miłego dnia :-):-):-)
Ostatnia edycja:
Kasiek27
Mamusia Zuzi:)
Natalka no sorki musialam minac ta stronke jak sie mnie pytalas ja wczesniej pracowalam w Mailway ty tez jak tak to sie znamy ?:-) dzieki wszystkim za mile slowka otuchy 
natalka1990
mama Claudii
Kasiek27 właśnie tak myślałam ja też tam pracowałam czyli sie znamy 

kasia8118
Fanka BB :)
Hej dziewczynki widzę że z rana był trochę ruch na forum a teraz to straszna cisza:-(.My z Ampar3 byłyśmy dzisiaj na kuleczkach chłopaki się wyszaleli
.Pózniej byłam jeszcze na zakupach i spacerku a teraz siedzimy i się nudzimy
.Czekam aż R wróci z siłowni żeby wypędzic go z małym na rower bo cały dzień mi dzisiaj marudzi że chce na rower a ja nie mam siły go pchac bo niestety jeszcze sam nie potrafi
.Kasiek27 to dobrze że u Ciebie już lepiej pewnie stresu Ci nie brakowało w ostatnim czasie
.Roksanna jak tam u Ciebie choróbsko się rozwija?Sylwia.m i Doris78 piszcie dziewczyny a nie tylko po sklepach biegacie z kuzynkami i kasę wydajecie;-)
.jstysiak to szerokiej drogi kochana
;-).I szybko wracaj;-).Co do mówienia dzieci to nie ma reguły więc się nie dołuj twoja młoda jeszcze ma czas. agnieszka uk na pocieszenie powiem CI że mój R też jest w trakcie szukania dentysty i straszna lipa
.A mnie od kilku dni strasznie swędzi brzuch normalnie wytrzymac nie idzie
.

mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Natalka i Mojadzidzia Nocka minęła prawie tak jak zawsze, poza tym, że kilkakrotnie musiałam wstać by podać małemu butlę i zmienić pampera. Ale do rana spał sam :-) . A w dzień sie okazało, że jak mój położył go na drzemkę to ona trwała ponad 3 godziny 

. Standardowo było zawsze 1-1,5
. No zobaczymy jak dzisiaj będzie. Jak już się to unormuje ,to będę kombinować z piciem. Bo jak narazie nadal jest to w granicach 1 litra przez noc
.
Roksana - zdrówka!!! Miejmy nadzieję, że to nie świńska
. Byłaś u lekarza?
jstysiak - miłego urlopu, a co do mówienia to tak jak pisała Paradosia, to jest różnie. Mój starszy syn zaczął mówić jak miał 18 miesięcy (pojedyńcze słowa), a przestał jak urodziła się Natalka. Nie mówił nic przez 3 miesiące. Córka mówiła od około 18-20 miesiąca. A najmłodszy ma 21 miesięcy i nadal pepluni po swojemu
. Natomias koleżanki synek będzie miał teraz 2 latka i mówi już krórtkimi zdaniami. Każde dziecko ma swoje tempo. A najlepsze to to, że zawsze jako rodzice czekamy kiedy nasze dzieci zaczną np. siadać,chodzić, mówić , a jak do tego dojdzie to czasami mamy ochotę wrócić do czasów gdy tego nie robiło
. Bo , np jak już zacznie gadać to nie potrafi przestać , albo ja zacznie chodzić to czasami nie można nadązyć z usuwaniem przed nim przeszkód
.

Roksana - zdrówka!!! Miejmy nadzieję, że to nie świńska

jstysiak - miłego urlopu, a co do mówienia to tak jak pisała Paradosia, to jest różnie. Mój starszy syn zaczął mówić jak miał 18 miesięcy (pojedyńcze słowa), a przestał jak urodziła się Natalka. Nie mówił nic przez 3 miesiące. Córka mówiła od około 18-20 miesiąca. A najmłodszy ma 21 miesięcy i nadal pepluni po swojemu

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej Hej:-)
Ciężarna każe pisac a ciężarnej się nie odmawia więc melduję się grzecznie
:-)
Dzisiaj zlatałyśmy się [po sklepach. Spodziewałam się czegoś większego w tym Castleford ale i tak całkiem nieźle, pewnie tam pojadę jeszcze nieraz;-) Zdąrzyłyśmy jeszcze pojechac do White Rose Centre
Cośtam nakupowałam ale nic specjalnego
Na chrzciny kupiłam tylko sweterek, który założę na zwykłą białą bluzkę bo w tych sklepach to naprawdę kicha
Jstysiak każde dziecko rozwija się we własnym tempie i naprawdę Amelka ma jeszcze mnóstwo czasu
Marcel też nie gada......
Roksanna duzo zdrówka:-)
Zmykam kąpac Marcela
Ciężarna każe pisac a ciężarnej się nie odmawia więc melduję się grzecznie

Dzisiaj zlatałyśmy się [po sklepach. Spodziewałam się czegoś większego w tym Castleford ale i tak całkiem nieźle, pewnie tam pojadę jeszcze nieraz;-) Zdąrzyłyśmy jeszcze pojechac do White Rose Centre

Jstysiak każde dziecko rozwija się we własnym tempie i naprawdę Amelka ma jeszcze mnóstwo czasu

Roksanna duzo zdrówka:-)
Zmykam kąpac Marcela
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Ja tez sie melduję:-):-)
Ja to tez w sumie nic nie kupiłam
bo miałam niezłą sprzeczke z moim J i już mi sie odechciało zakupów:-(On to zawsze musi mi uprzylrzyć zakupy
a
JSTYSIAk-wlaśnie tak jak Sylwia napisała każde dziecko rozwija się inaczej.U mnie Kubus zaczął dopiero mówić jak miał 3 lata,zaś Dawid zaczyna juz jakieś pojedyńcze wyrazy powtarzać:-)ale sie przy tym naśmieje

ROKSANA-chyba nie zaraziłaś się od mojego Kubusia??

Zdrówka życzę

RENUSKA-dziękuję bardzo za te karty zniżkowe:-):-)w sobotę napewno je wykorzystam
zreszta to juz będzie ostatni dzwonek
Ja to tez w sumie nic nie kupiłam

JSTYSIAk-wlaśnie tak jak Sylwia napisała każde dziecko rozwija się inaczej.U mnie Kubus zaczął dopiero mówić jak miał 3 lata,zaś Dawid zaczyna juz jakieś pojedyńcze wyrazy powtarzać:-)ale sie przy tym naśmieje

ROKSANA-chyba nie zaraziłaś się od mojego Kubusia??

Zdrówka życzę

RENUSKA-dziękuję bardzo za te karty zniżkowe:-):-)w sobotę napewno je wykorzystam

Podziel się: