Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

małe cwaniary z tych naszysz córeczek
a polski lekarz pewnie polecił by Ci luteine a ona nie wiem czy pomaga ja brałam te tebletki bo w polsce mi je dali i strasznie po nich przytyłam
a tutaj mówią ze juz sie tych tabletek nie stosuje i chyba maja racje
a kiedyś sie Ciebie pytałam czy przypadkiem nie pracowałyśmy razem i mi nie odpowiedziałaś 
a ja nie wiem co gotować nie mam jeszcze wprawy w tym :-( jak bedziesz miała czas to dasz mi jakiś przepis na cos gotowanego ?? bo smarzonego nie chce jesc

I mam nadzieję że dostaniesz bardzo dobre wieści od rodaka-lekarza :-)

Napewno wszystko załatwisz

;-)

Leniwa byłam
Ale jak poszłam do przedszkola to nadrobiłam wszystko bardzo szybko, więc nie masz co się przejmować. Każde dziecko ma swój własny tryb nauki

.Pózniej byłam jeszcze na zakupach i spacerku a teraz siedzimy i się nudzimy
.Czekam aż R wróci z siłowni żeby wypędzic go z małym na rower bo cały dzień mi dzisiaj marudzi że chce na rower a ja nie mam siły go pchac bo niestety jeszcze sam nie potrafi
.Kasiek27 to dobrze że u Ciebie już lepiej pewnie stresu Ci nie brakowało w ostatnim czasie
.Roksanna jak tam u Ciebie choróbsko się rozwija?Sylwia.m i Doris78 piszcie dziewczyny a nie tylko po sklepach biegacie z kuzynkami i kasę wydajecie;-)
.jstysiak to szerokiej drogi kochana
;-).I szybko wracaj;-).Co do mówienia dzieci to nie ma reguły więc się nie dołuj twoja młoda jeszcze ma czas. agnieszka uk na pocieszenie powiem CI że mój R też jest w trakcie szukania dentysty i straszna lipa
.A mnie od kilku dni strasznie swędzi brzuch normalnie wytrzymac nie idzie
.

. Standardowo było zawsze 1-1,5
. No zobaczymy jak dzisiaj będzie. Jak już się to unormuje ,to będę kombinować z piciem. Bo jak narazie nadal jest to w granicach 1 litra przez noc
.
. Byłaś u lekarza?
. Natomias koleżanki synek będzie miał teraz 2 latka i mówi już krórtkimi zdaniami. Każde dziecko ma swoje tempo. A najlepsze to to, że zawsze jako rodzice czekamy kiedy nasze dzieci zaczną np. siadać,chodzić, mówić , a jak do tego dojdzie to czasami mamy ochotę wrócić do czasów gdy tego nie robiło
. Bo , np jak już zacznie gadać to nie potrafi przestać , albo ja zacznie chodzić to czasami nie można nadązyć z usuwaniem przed nim przeszkód
.
:-)
Cośtam nakupowałam ale nic specjalnego
Na chrzciny kupiłam tylko sweterek, który założę na zwykłą białą bluzkę bo w tych sklepach to naprawdę kicha
Marcel też nie gada......
bo miałam niezłą sprzeczke z moim J i już mi sie odechciało zakupów:-(On to zawsze musi mi uprzylrzyć zakupy
a

zreszta to juz będzie ostatni dzwonek