reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ania pewnie dwa razy kliknęłaś;-) Jak będziesz miała duzo postów na swoim koncie to będziesz miała możliwośc usówania własnych wiadomości, fajnie nie:-D
Duzo zdrówka dla Adaśka:-) Tak swoją drogą to musisz kiedyś pokazac nam swoich chłopaków:tak:

Agaam wszystkiego naj naj, duzo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z córci:-)

Kasia8118 też pomyślałam sobie że to czop:tak: Mi odszedł w dniu porodu ale tak jak Ania napisała może to byc nawet na 14 dni przed więc spoko;-) Ale Ty odpuśc sobie trochę bo jeszcze faktycznie urodzisz przed przyjazdem teściówki i z Twojego planu będą nici:-D

Olka witaj:-)

Agnieszka ale historia:szok::szok::szok: Prawie jak z tym metrem ostatnio:sorry: Głupi babol:no::wściekła/y:

Mojadzidzia masz plany na jutro??Może się spikniemy jakoś??:-)

Natalka
głowa do góry;-) Na pewno dasz sobie radę:-)

olka20 - witaj na forum, ja chodze na takie grupy, ale tez u mnie w okolicy na bd17, Maciek uwielbia te zabawy z dzieciakami i inne zabawki

agnieszkauk - a widzialas tez filmik co ostatnio na kazdym portalu jest dostepny jak dziecko w wozku wpada pod nadjezdzajacy pociag? ja jak to ogladalam to z wrazenia przestalam oddychac

agaam - sto lat!

Kasia8118 - no to juz wkrotce u Ciebie maluszek sie pojawi :-D

doris - zastanawiam sie nad lekarzem w PL, a tutaj jeszcze mam jedno USG, a co do plci to chcemy wiedziec, no chyba ze malenstwo nie bedzie chcialo pokazac

natalka - przykro mi, ze Wam sie nie udalo, ale masz swoje sloneczko i na pewno wszystko sie dobrze pouklada

A ja z tym ogrodem zaczynam tracic nerwy, te warzywa coraz dluzej rosna :wściekła/y: i jak tu co dalej robic jak tyle trzeba czekac, a znowu na marchewce interesu sie nie zrobi wielkiego .

Czesc wszystkim mamuskom:-)
Dzieki sliczne za zyczenia:happy::happy::happy::happy::happy:
Olka...witaj na forum:-)
Nefretete...3mam kciuki zeby z mieszkaniem wyszlo:tak:, wybacz mi ze tak pozno ale Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego wiem wiem troche zamulilam przepraszam:-p
Kasiaj... ja w ciazy tez sie najadlam podobnego strachu wiec wiem co to znaczy ale na szczescie wszystko w pozadku
Natalka1990... przykro mi z tego co sie stalo ale nie martw sie wszystko sie ulozy masz przeciez wspaniala coreczke a to najwazniejsze 3maj sie mala
agnieszkaUK... widze ze nie tylko ja mialam problem z pania w okienku w manchesterze czyzby tam pracowali malo zyczliwi ludzie:eek:

Ide pracowac do ogrodka bo troszke go zaniedbalam:-p

Kurka wodna gdzies wcielo moje zyczenia dla Majeczki 100 lat kochana wszystkiego co najwspanialsze dla Ciebie:-):-)
wiem te zyczenia tez sa spoznione ale naprawde nie mniej serdeczne
obiecuje sie poprawic z ta systematycznoscia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam babeczki.
Agaam ja tez Ci sciskam i zycze wszystkiego co najlepsze:happy:
Natalko tak miało byc . Bardzo dobrze ze mozesz liczyc na mame.
Kasia 8118 no to czekamy na bobaska:tak:kolejny porod przed nami.
AgnieszkaUk scena jak z filmu:szok:
Mojadzidz ale piatek zostaw dla mnie;-)wieczorem zadzwonie
Olka20 ja tez Cie witam.
Ania1812 widze ze synek robi sie bardzo wymagajacy:tak:

kurcze i juz po pieknej jesieni:wściekła/y:zimno i szaro
nic w ogrodkach nie wzejdzie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Katin-Zdjecia dostalam,czekam na reszte:-)
A jak tam Natalce podobalo sie na wycieczce,nic nie piszesz:no:

AGNIESZKA UK-kurcze ale mialaś widok:szok::szok::szok:Ty to zasze coś przeżyjesz i zobaczysz:szok::szok::-(

KASIA J-a wlaśnie co Kubuś chce,siostre czy brata jeszcze jednego??
Bo u mnie Kuba cały czas wmawia mi że chce siostrę ,a co najlepsze jeszcze ze mna sie kłóci:-D

KASIA8118-oj Ty chyba chcesz szybciej urodzić:sorry::sorry:

dziewczyny....mi tez dzisiaj wozek zjechal i strachu sie najadlam co niemiara-a to tylko chwilka byla az nie moge o tym pisac bo mi sie ryczec chce!!!! :zawstydzona/y::-(
sylwia.m mozemy sie ugadac na jutro
spadam bo Nadusia placze :-(
jstysiak milo bylo poznac siostre ;-)

reklama
Doris jak uda mi sie dopasc do komutera to sama nie wiem co juz mam pisac,a przed czeka mnie nadrobienie czytania czasami z dwoch dni, :tak:
A wiec Natalia wrociła szczesliwa i bardzo zmeczona , pierwsza noc balowali prawie do rana , spała w 9-cio osobowym pokoju. Bardzo duzo zwiedzali .Najbardziej przezywa jaskinie przez ktora przechodzili w specjalnych ubraniach ,kaloszch i kaskach z latarkami.Mowi ze miejscami musieli isc na kolanach , i uwazac na głegoka wode. I nie teskniła:szok: ale chyba tak tylko mowi
zdjecia wysle jutro.
a u mnie w domu własnie pachnie szrlatka:-p:-):-)

Do góry