reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Cześć :-)My dzisiaj u mamusi siedziałyśmy:-):-)
ROKSANA-no jeszcze się nie wygadałam,ale prawie prawie..:-D:-D
Ja do Gildii jeszcze nie moge ssię dopisać,nie ten poziom:zawstydzona/y::zawstydzona/y:na razie jestem pomocnikiem w zbiorach

KASIA J-pisalam o tych zwierzątkach w zoo,bo ostatnio oglądałm program z Super Niania i Ona mówiła że to jest niepedagogiczne chodzić z dziećmi do cyrku,gdzie zwierzęta są zmuszane biczami do jakis pokazów:-(i stwierdziłam że faktycznie ma racje:tak:
A tutaj jest inaczej jak u nas:tak:

RENUSKA-ja tez jak bez internetu jak bez reki:-D:-D

Dzisiaj mamie pokazywalam ta grę,ciekawe czy się wkręci:-D:-D

sorki dziewczynki ze sie nie odzywam ale mam meksyk w domu. od srody aleks ma rozwolnienie a wieczorami i w nocy zyga. nie mam juz poscieli na zmiane:wściekła/y: bylismy dzisiaj u doktorka i przepisal nam jakis specyfik w saszetkach co sie w 200ml wody rozpuszcza i dwie takie powinien wypic:wściekła/y: ale ten maly skurczybyk nawet tego powachac nie chce, a mnie juz rece opadaja. wczoraj dopiero o 3 w nocy polozylam sie spac bo caly czas cos:-(

Marta chyba ne bedziemy mogli przyjsc do Majeczki w poniedzialek jak tak dalej bedzie:-( pzepraszam

kasia.j milego wypozynku

renuska u Alexa bez zmian:-(

ide rozwiesic pranie a wam zycze milego wieczorku

Ale tu cichutko dzisiaj az oczom nie wierze:szok::szok::szok:

nefretete.... zdrowka zycze dla Mlodego a Tobie sily w przetrwaniu tego chorubska

marta84... my z Victoria potwierdzamy przybycie do Majeczki sorki ze tak pozno ale do dzis nie bylam pewna czy bedziemy wolne w poniedzialek,

Jak tam dziewczyny wasze ogrodki?:-):-):-) bo moj calkiem niezle :-p:-p

witam laski:-):-)
dlugo sie nie odzywalam bo nie mialam neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
noo ale coz czekam caly czas bo telefon nam juz podlaczyli a net ma byc za 10 dni moze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:u nas nic ciekawego sie nie dzieje jak bylo tak jest moj pracuje na nockach a ja w domku z niunka ktora od poniedzialku ma wolne:szok::szok:zwariuje w domu a moj wogole bo wyspac sie nie bedzie mogl:-):-)
oj ale was wciagnela ta gra zobacze moze i ja sie w ciagne:tak::tak:hehe po co moj jest ogrodnikiem to jego wciagne to moze nie bedzie gral w call of dutty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
agnieszkauk-serdecznie dziekuje za telefon ,nie wiedzialam ze sie za mna stesknisz:-):-)
spoznione zyczenia dla tych co mieli urodzinki:-);-)spoznione ale szczere:tak::tak:

Witam z wieczora.Widzę że ruch tutaj dzisiaj ogromny:szok:.I tyle czytania że szok:szok:.Nefretete to biedny ten twój Alex :-(.Ciekawe co mu jest:baffled:.Oby szybko wyzdrowiał:tak:.Ania teściowa przylatuje w czwartek wieczorem:tak:.Ja dzisiaj czuje się zdecydowanie lepiej niż wczoraj:tak:.

reklama
a ja od godzinki jestem dopiero wolna wiki spi domek posprzatany wiec trzeba bylo cos zasadzic i zagladnac co naskrobalyscie ale duzo tego nie ma ;-):tak::tak::tak::tak:
neffrette ja rowniez wiki dawalam lekarstwo na biegunke tez nie chciala pic to mieszalam jej z herbata bo to bylo w smaku jak jagody tylko nieposlodzone a moze sprubujesz mu dac jagodzianki:confused::confused:albo cos z jagodami zdrowka zycze dla Alexa wiem jak biedactwo sie meczy
alexnow zastanawiam sie dlaczego sie nie odzywalas a ty kobietko neta nie mialas :tak::tak:
milej nocki

Do góry