reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki!!!

Dominisia- witaj na forum!!! Przyłączam się do pytania w jakiej części Bradford mieszkasz?
4Muchy- to ładna niespodzianka:-D Filip tez nie raz mi taka zrobił.
Sylwia.m- to dobrze, że jesteś zadowolona z wózka. No i że te pasy są ok. Dużo zdrówka dla Marcela.
Mojadzidzia- no właśnie wydawało mi się że są identyczne ale ten Sylwii to jest Bebe Comfort a Twój Maxi Cosi:confused::confused::confused:
Kasia.j- my też mielimy straszny problem z wyborem imienia dla chopca. A dla dziewczynki mielimy nawet kilka propozycji.:eek:
Katin- jak się udała wycieczka?

Musze zmykać bo Adam się rwie do klawiatury:-)
Pozdrawiam

reklama
czesc dziewczynki!
4muchy :-D:-D:-D
fajna niespodzianka,przypomnialo mi sie ze Nadia swoja pierwsza kupe zrobila w szpitalu poloznej na reke ktora ja kapala :-D
DOMINISIA witaj na forum!!!
sylwia.m a jak Marcelek teraz sie czuje? wyjasnilo sie cos odnosnie domku?
kasia.j dla dziewczynki jakos latwo przyszlo mi znalezienie imienia ale jak zastanawialam sie na chlopiecym imieniem to jakos zadne mi nie podchodzilo :dry: zycze aby dobre samopoczucie nie opuszczalo cie do konca ciazy ;-)
marta84 mi Nadia wczoraj zrobila mega kupe :shocked2: musialam dupke od razu w zlewie umyc i przy okazji cale plecy... :-D

Witam i ja:-):-):-)
Jestem po krotkiej przerwie,ale nie mialam natchnienia ani weny pogoda do kitu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moja niunka chora straszny kaszel ma i katar:szok::szok:a marudna losie dzis nie poszla do szkoly i chyba do konca tygodnia nie pojdzie:wściekła/y::wściekła/y:
dominisia-witaj na forum:-):-)

czesc kobietki ja dzisiaj mialam pobudke od panow z cansilu ostatnio jak kosilam trawe to wszystkie worki wynioslam przed ogrodzenie przyszli powiedziec za pierwszym razem abysmy zadzwonili i zeby nam przywiezli zielone torby i tak zrobilysmy przyszli znowu dzis i kazala worki wniesc na ogrodek a ja mowie ze juro maja przyjechac i zabrac je wszystkie i czy nie moga postac do jutra na to oni ze nie bo zasmiecamy i jak ich nie przeniesiemy to bedziemy miec kare takze musialam je spowrotem przenosic a jutro je maja zabrac z ogrodka:tak::tak::tak::tak::tak:
dominisia witaj na foru, pisz czesto na jakim bd mieszkasz:confused::confused::confused:
mojadzidzia nie ma sprawy czekam na was w nastepnym tygodniu moze jeszcze ktoras sie skusi:confused::confused::confused:
sylwia super ze wozeczek jest dobry a dokladnie pasy:tak::tak:
ja sie biore dzis za pranie dywanow bo wiki osatnio usiebie wylala swoj lakier do paznokci dobrze ze to taki dla dzieci:-p:-p:-p

Hej Mamusie:-)
wiem ze troszke mnie nie było ,ale ciagle coś:wściekła/y:.Dzisiaj bylam w st.lukas u lekarza,dostałysmy skierowanie do jakiegoś specjalisty z Leeds:sorry2:ale dokąldnie wszystkiego sie dowiem jak przyjdzie list od niego:tak:A tak pozatym to diete ciągniemy kolejne półroku;-)
Dominisia Witaj ;-);-);-)
Olcia chyba musze cie zmartwić,ale w uk nie maja elmexu:-(ale za to jest w Pikniku:tak:bo wczoraj widzialm.Ale tylko paste,a jezeli chodzi o płyn to prponuje w zastepstwie LISTERYNE SENSITIVE moze on coś troszke ci pomoze;-)Ja niestety miałm tylko problem z dziąsłami ale ale super mieka szczoteczka i po sparawie.
kasiaj.Witaj po urlopie.a jezeli chodzi o imionka to wiem ze teraz sa strasznie w modzie typu Antonina,Stanisław,Jan ,itp.A Julia super:tak:a o ameli to juz nie wspomne:-D:-D:-D
Marta 84 ty juz chyba po szczepieniu,wiec juz wisz gdzie szcepinka;-)
4muchy To ci Julia psikusa zrobiła:-Dmoja ostatnio tacie ,ale zamiast do nocnika to obok:-Ddzieki bogu mnie to ominelo:-D:-D:-D
Sylwiam i mojadzidzia Testujcie ,testujcie jak bede potrzebowac doradztwa przy drugim wozku dla dzidzi to do was sie zwroce:tak::tak::tak:fajnie ze wam sie podobaja;-)
kurcze juz mi zaba wstała,pózniej sie odezwe papapa

Sylwia - co do imienia to bedzie problem, jesli chodzi o dziewczynke to obojgu podoba sie nam Julia, ale nie damy raczej tak, bo tych Julek juz po swiecie troche biega, a ja z wlasnego doswiadczenia wiem jak to jest byc jedna z wielu w grupie o tym samym imieniu, B ostatnio rzucil Amelia, a mnie z kolei podoba sie Rozalia; a jesli chodzi o chlopca to tutaj juz zupelna porazka, przy Macku juz mielismy problem, jego imie spadlo z nieba jak sie urodzil, mielismy zupelnie inne typy

No my wlasnie będziemy miec Julię - jesli to bedzie dziewczynka. Decyzja juz zapadla bo ja zawsze uwielbialam to imie, a poza tym pisownia w Anglii i w Polsce jest taka sama wiec dziecko nie bedzie mialo takich problemow jak ja i maz. Co do chłopczyka to Adam, z podobnych powodow + dziadek i wujek to tez Adamy i na ich czesc bedzie Adaś.:-)

olcia_rom imona zupełnie jak u nas Adam i Julia. Jak w pierwszej ciąży to przekonani byliśmy że to dziewczyna no i miała być Julia. Na ostatnim usg lekarz powiedział że to chłopak i wtedy dopiero problem. Długo zastanawialiśmy się i wybraliśmy Adam ale braliśmy poduwagę Filipa. Ciekawe cobyśmyzrobili gdyby urodził się drugi chłopak:-)

HEJ
Ale tu dzis smierdzi:-D:-D
Wyjazd jak najbardziej udany , pogoda oczywiscie okropna ,wiec czas spedzilismy w domu przy winku i gadulstwie , umowilismy sie rowniez na swieta ktore spedzimy u nich:tak:
4 muchy bardzo chciałam zeby Hubert był Filipem:-D ale nie mogłam przekonac Dawida
Tynia i Wiki ja tez planuje Cie odwiedzic , moze uada mi sie dogadac z Mojadzidzia.
Marta 84 jak po szczepieniu ?
Dziewczyny przyjechałam tutaj jak Hubert miał 2,5 roczku czy to jest mozliwe zeby do tej pory nie miał zadnych szczepien:dry: nas nie wzywaja , moze trzeba to sprawdzic??
Jakie plany macie na swieta?? no i Sylwestra?/:cool:

reklama
Hej, wpadlam przywitac nowa mamuske Dominisie no i pozdrawiam te obecne:tak: Kaisaj witaj z powrotem, alez to szybko minelo!
Jutro ide na wizyte z modwife na pierwsza wizyte! w koncu!!! Moja mysia caly dzien grzeczna:tak: A tak poza tym to nudno.Widze ze tu rozmowa byla na temat wozkow. Ja jakis czas temu zakupilam Lune i jestem z niej zadowolona.

Do góry