reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

olcia_rom imona zupełnie jak u nas Adam i Julia. Jak w pierwszej ciąży to przekonani byliśmy że to dziewczyna no i miała być Julia. Na ostatnim usg lekarz powiedział że to chłopak i wtedy dopiero problem. Długo zastanawialiśmy się i wybraliśmy Adam ale braliśmy poduwagę Filipa. Ciekawe cobyśmyzrobili gdyby urodził się drugi chłopak:-)

Ale numer!!! ;-) Faktycznie masz Julie i Adama!!! Ja tez bym chetnie dala Filipka albo Jakuba, ale moj brat ma dwoch chlopcow o tych imionach. Za to sam na imie ma Adam, wiec niech poczuje sie wyrozniony, że na jego czesc moj chlopczyk to bedzie Adaś.Z kolei mój teśc tez ma na imie Adam i tez mysli że to dlatego ten Adas.:-D :tak: Co do Julii, to jeszcze mieslismy jedno imie upatrzone - Lena, ale w Anglii to imie wymawiaja [lina] i bardzo mi sie to nie podoba. :no:

reklama
hej dziewczynki :-D

moze do mnie sie ktoś wybierze w przyszlym tygodniu ? sa jakies chetne ??

ja jutro ide na szczepienie z Claudia i juz mi jest jej zal:-(

kasia1881 co sie nie odzywasz?? rodzisz?? :sorry2:

Olcia_rom ja chcialam tez Julke ale pozniej pod koniec ciazy mi sie zmienilo na Claudie :-p

Kasiek27 daj znac jak po wizycie a wogole w którym jestes tygodniu ??

alexnow zdrówka dla malutkiej:tak:

dominisia witaj na forum ;-)

marta84 jak po szczepieniu ??

Czesc

Tatus w domu to dzieci go nieodstepuja na krok, zwlaszcza ze przywioz prezenty. Chlopaki dostali mnostwo akcesoriow Hot Wheelsa do budowy wlasnych torow i jest istne szalenstwo. :-D A ja mam spokoj :tak:
Zakupilam dzis ryb na cala zime :szok: Mam pelny zamrazalnik. Raz na kwartal jezdza u nas i sprzedaja ryby z auta. Zrobione, poporcjowane, zapakowane. Kupilam 20 rodzinnych porcji za 100f, mysle, ze cena nie najgorsza.

katin - moze faktycznie zapytaj, bo ja teraz przed wakacjami musialam zaszczepic Kube przed pojsciem do szkoly, a chlopaki sa w podobnym wieku, my swieta w PL spedzamy rodzinkowo, a Sylwestra w gorach ze znajomymi

natalka1990 niestety jeszcze nie urodziłam:no:.I jakoś nie czuje żeby miało się coś wydarzyc:no:.Katin pamiętam że w przychodni wspominali mi coś że mój będzie miał kolejne szczepienie przed pójściem do szkoły:tak:.Więc może zapytaj:tak:.Wiesz jak to oni :confused:.Co do świąt i Sylwestra to my pierwszy raz spędzimy je w Anglii i jest mi trochę smutno,ale co zrobic mały nie będzie miał jeszcze paszportu więc trudno:-(.Ampar3 a Ty już spakowana i gotowa do wyjazdu?Co do imion to my z mężem jakoś nie mieliśmy z tym problemu i byliśmy zgodni:tak:.Jakoś się udało:-p.

Hej:-):-)

Kasia8118 ja tak sobie pomyślałam że jakbys się uparła to mogłabyś zdąrzyc z paszportem dla małego bo na ten tym czasowy czeka się tylko 4 tygodnie:tak: Sprawdź, może szybko uda Wam się umówic na spotkanie:-)

Mojadzidzia a dziękuję Marcel już o wiele lepiej, jest trochę zasmarkany i ochrypnięty ale szalał cały dzień:sorry2: Z domem nie wiadomo nic konkretnego jeszcze, podobno jutro ma się wyjaśnic:sorry2:

W piątek wybierają się do mnie Roksanna i Mojadzidzia, podobno dołączyc mają też Katin i 4 muchy....jakby ktoś miał ochotę to zapraszam:tak:

Ciekawe cobyśmyzrobili gdyby urodził się drugi chłopak:-)
To mielibyscie taki sam zestaw jak my;-):-D
Sylwia.m- my musieliśmy czekać 6 tyg, na paszport
Katin- musisz się przypomniec w przychodni bo Hubert powinien zostać zaszczepiony przed pójściem do szkoły. Sprawdziłam w książeczce Filipa i on przed pójściem do szkoły miał szczepienia na: 1)błonice, tężec, krztusiec, polio 2)odre, świnke różyczke i 3) HIBa i meningokoki.
Kasia.j- no niezły zestaw rybek.
Olcia_rom- Adamy fajne są:-D
Alexnow- dużo zdrówka dla Agnieszki
jstysiak- ja jestem nie w temacie:confused: Co dolega Amelce? Bo rozumiem, że to z nią chodzisz do lekarza.

Zmykam robic kolacje Filpowi. Pozdrawiam

Kasia8118 - mnie tez sie wydaje, ze mozecie zdarzyc przed swietami, juz teraz sobie umow spotkanie, do Manchesteru do konsulatu jedzie sie raptem godzinke, wiec wyprawa nie bedzie za ciezka dla maluszka i dla Ciebie po porodzie

Dominisia - ja tez witam

Sylwia - ja odpadam ze spotkanka, bo mam usg :-)

reklama
witam kochaniutkie
katin pewnie zapomnieli o tobie jak i o mnie idz sie przypomnij Hubercik powinien miec szczepienie jak mial 3,4 miesiace i 5 latek wiki bedzie miala to szczepienie w przyszlym roku:tak::tak::tak:bedzie mi bardzi milo jesli mnie odwiedzisz:tak::tak::tak:
dominisia my wszystkie zawsze witamy nowa forumowiczke tak milo

Do góry